Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ztracená menší xNO Těrlicko
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
zajda007
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:25
- Nahlásit

Tak ta v Olomouci to není. Na obecním úřadě neví, že se podobný pes ztratil. Veterinář v Těrlicku žádný není.

wami
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:04
- Nahlásit

zajda007
v Těrlicku přímo ne, ale v okolí. Viz poslední příspěvek na předchozí straně.

zajda007
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 18:18
- Nahlásit

Tak ta v Holomóci to není, má uši nahoru, Pajda má plandavky.
V Sedlišti, kam vozí psy z Těrlicka taky nebyla ani není v evidenci hledaných. Třinec taky nic.
Ani paní, co má v Těrlicku na starost odchyt psů o ní taky nic neví a nikdo ji u ní nehledal
Tak vám teda nevím, co si o tom myslet.
Letáky vyplodím.

zajda007
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 18:20
- Nahlásit

wami
Majitelé mi totiž říkali, že chodí k mladé vetce přímo v Těrlicku.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:02
- Nahlásit

zajda007
Prostě lžou. Uhoď na ně nějak drsněji. A každopádně je tady domněnka, že to byli jen překupníci, proto nemají fotku a proto Ti nechtějí nic říct.

zajda007
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:39
- Nahlásit

Z doby cca 2 měsíce po umístění mám pár velmi pěkných rodinných videí, ze kterých je vidět, že pes je naprosto v pohodě. Prostě jsem jim neměla co vytknout. V adopci je od července.
Pes se ztratit může, může ho i něco přejet, pochopila bych to. Ale tento přístup fakt ne.

zajda007
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 15:17
- Nahlásit

čuju nějaký průser.....
V žádném útulku v okolí i dál nebyla a nikdo ji v žádném nehledal. Na netu není žádný inzerát, že se ztratila.
Poslala jsem na vetku v Havířově, kam nejspíš chodili fotku a údaje, uvidíme....
Tvořím letáky.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 15:24
- Nahlásit

zajda007
Heleď, jestli jí někomu dali, tak může být kdekoliv v ČR. Obešli všechny vety v okolí, zda jí někdo neutratil.

zajda007
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 15:28
- Nahlásit

Vety jsem právě obeslala, snad jsem na nějakýho nezapomněla. Mám jeden tip, že se u nich něco v době ztráty událo. Sice mi není moc jasný, jak by to mohlo souviset, ale člověk nikdy neví...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 18:10
- Nahlásit

zajda007no to je desny v orlovskym taky neni a cucela jsem na stranky,zadna takova podobna tam nebyla,jako co ma sza tip,to napis,pokud to neni tajemstvi,ale je to svinarna prvni tridy ti reknu,jak pise vlcackova,proste lzou!

zajda007
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 18:25
- Nahlásit

Ztratila se v Albrechticích, ne v Těrlicku. Bydlí jinde, než mi řekl. A našla jsem kontakt na jeho manželku, hned jsem jí napsala, ale zatím bez odpovědi.
Zasedla jsem ke Gůglu a něco si pozjišťovala.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 18:36
- Nahlásit

zajda007
myslíš že jí někomu dali?

wami
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 19:23
- Nahlásit

zajda007
podobnou jsem dneska viděla... je možný, že by ta tvoje trochu ztmavla?

tvoř letáky rychle, kdybych je měla do čtvrtka, můžu rozdat mezi hromadu lidí z okolí...

na netu být nemusí jen tak, většina útulků tady docela lemří s tím, dávat nové psy na net...

zajda007
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 23:07
- Nahlásit

Jj, určitě trochu ztmavla. Dívala jsem se dnes na videa a je tmavší a větší, než byla u nás.
Musela jsem teď dodělat e-shop, holt práca, no. Zítra dodělám letáky.
Kde jsi ji viděla?

wami
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 23:10
- Nahlásit

když jsem dneska jela se saněma, hodně letmo, ale byla to zmenšenina ovčáka, jen hodně tmavší... ale když si to přehrávám zpětně, stály tomu uši... tak asi nic...

zajda007
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2010 23:15
- Nahlásit

Uši jí určitě stát nebudou. Vypadá jak malá ovčanda s bílou náprsenkou a visícíma ušima.

sol098
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 22:20
- Nahlásit

Sice to sem asi nepatří, ale mám jednu zkušenost. Známý měl vycvičeného NO a hlídal s ním v Ostravě objekty. Jednou se mu rozběhl za zajícem a už ho nenašel. Objížděl útulky a nic. Pak mu jednoho dne volal známý jestli náhodou neztratil psa, že v útulku v OV je úplně stejný. Nakonec zjistil že mu toho psa zamlčeli a nabízeli ho dále.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 10:36
- Nahlásit

sol098
Nakonec zjistil že mu toho psa zamlčeli a nabízeli ho dále.
hele ani to nemuseli cíleně zamlčovat..to je docela běžný,že na to v útulkách..některejch ..prostě kašlou.prostě si nespojej info..hledá se a máme hosetkala jsem se s tim víckrát.Ale možný je i že to udělali schálně to nevylučuju

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 10:49
- Nahlásit

sol098
Znám spoustu případů co popisuje Renata. Prostě dát si dohromady dvě a dvě je pro některé pracovníky útulků příliš náročné
No a pak jsou ještě takový, kterým už brouk mozkožrout zdechl hlady a ti řeknou "ten pes od něho utekl, to znamená, že se tam neměl dobře, ani mu ho vracet nebudem" a cíleně ho zapřou

zajda007
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 12:24
- Nahlásit

Podle mýho neutekla, ale někam ji zašantročili.
Už jsem psala i jeho manželce a taky bez úspěchu. Vím, že se u nich v tý době něco dělo, čistě teoreticky to může se ztrátou souviset. Zatím to tady nechci psát, člověk nikdy neví, kdo to tady čte. Hned po Novým roce si to ověřím. Kdyžtak mailem.

zajda007
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 12:35
- Nahlásit

Jinak, majitel je motorkář tělem i duší. Dost často větrá motorku právě kolem přehrady a lesích okolo Těrlicka. Mám pocit, že má černo-oranžovou KTM. Prostě jeden z těch šílenců, co jezdí jak blázen po lese a plaší zvířata.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 13:13
- Nahlásit

zajda007
tož to vůbec nezní dobře

zajda007
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 13:13
- Nahlásit

zajda007
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 13:18
- Nahlásit

zajda007
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 13:21
- Nahlásit

A toto je poslední fotka, kterou jsem od nich dostala v půlce září. Kdybych tak byla blíž....prostě bych u nich zazvonila a nehnula se z místa.

zajda007
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 14:22
- Nahlásit

Pajda žije
Našli ji vyhublou pobíhat v Albrechticích, OÚ ji nechal naočkovat, odčervit a vzala si ji rodina z Albrechtic. Komunikuji s paní z OÚ, rodina není prý zrovna při penězích, ale podle jejích slov se má dobře. A říkají jí Sisi.
Hned jak budu mít kontakt na novou majitelku, zavolám jí a snad se i dopátrám, co se stalo.
Ale abych pravdu řekla, nejradši bych si ji vzala k sobě.

zajda007
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 14:41
- Nahlásit

Proč jsou ti lidi takový ku...? V červenci si pořídí psa a po 4 měsících ho vyhodí na ulici jak nějakej starej krám.
Řvu tady jak kráva štěstím a vzteky zároveň. Jen, co se uklidním, zavolám nové majitelce.
Přešla mě chuť na nějaké depozitování a zachraňování...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 14:58
- Nahlásit

zajda007
tak to gratulujeme k nalezu. Predpokladam, ze byvalym panum ji uz nedas, i kdyby ji chteli, co. Hlavne ze se nasla

zajda007
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 15:02
- Nahlásit

Ty kur.. ji vyhodili. Podle toho v jakým stavu ji našli byla bez žrádla hodně dlouho. Lhali mi, nebyla ani zapsaná na OÚ.
Má už nové majitele, nejspíš mi ji nedají. Ale budu o to usilovat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2011 15:09
- Nahlásit

zajda007
tak ale podle nejakyho zakona ti psa musi do pul roku vratit kdyz se najde majitel, takze teoreticky ti ji dat musi i kdyz by nechteli... No drzime palce, at to dopadne pro Pajdulu co nejlip.

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání