Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ztracená menší xNO Těrlicko
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
zajda007
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:12
- Nahlásit

Jen náhodou jsem se dnes dozvěděla, že se už před měsícem ztratila fenka, kterou jsem v létě našla, vypiplala a umístila.
Podhrabala se prý pod plotem. Na krku měla známku s adresou. Útulky v okolí jsou informovány, i policie. Zem se po ní slehla...
Je podle vás nějaká naděje, že se najde (pokud žije)?
Nevím, jestli je tady někdo z Těrlicka a okolí?
Fotku za chvíli přidám.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:24
- Nahlásit

zajda007
V útulku Maršovice se objevila bi-blue šeltie a víš, jak dlouho byla ztracená? 7 měsíců. Panička si jí našla tu, když jsem jí sem vyvěsila. Děsně jsem jí chtěla, ale nevzala, ale šoupla sem, kdyby jí někdo chtěl ... a chtěl, její panička.

zajda007
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:27
- Nahlásit

Napsal mi, že se ztratila před měsícem. Bylo mi divný, že mi delší dobu neposlali fotku...tak jsem se zeptala. Aktuální fotka prý není. Mám jen fotky, když byla u nás cca 7 měsíční. Teď by měla mít cca rok.

zajda007
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:30
- Nahlásit

Čistě teoreticky by mohla být i v Polsku.
Tady je o ní téma http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&topic=11185&forum=10&page=0

zajda007
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:23
- Nahlásit

Je v okolí ještě jiný útulek kromě FM, Ostrava, Opava, Havířov?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:24
- Nahlásit

zajda007jeste v orlove!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:28
- Nahlásit

zajda007 Slezské Pavlovice.

zajda007
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:39
- Nahlásit

Díky. Já jsem tak nas..., jak jsem už dlouho nebyla.
Jak mám najít psa, o kterém se už měsíc nic neví.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:40
- Nahlásit

zajda007tak to se ti vubec nedivim,ja bych byla taky,jen nechapu,to chteli jako ututlat a o psa jako uz nejevi zajem???

zajda007
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 19:06
- Nahlásit

Já nevím... že by se mnou komunikovali se říct nedá. Věděli, že ji kdykoliv vezmu zpátky k nám. Byli z ní strašně nadšení, děkovali mi, že jsem ji zachránila, posílali videa a v říjnu/listopadu to ustalo.
Ale já ji prostě najdu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 19:35
- Nahlásit

zajda007
tak to je mi líto,chápu jak tě to se*e
měsíc neni žádnej čas,už to psaly holky,akorát musíš furt pátrat dokola..může bejt někde úplně jinde,je to vyčerpávající..a oni jí nehledali???????

zajda007
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 19:47
- Nahlásit

Mám pocit, že nějak intenzivně ji nehledali. Napsal mi, že to ví útulek, měšťáci a lidi v okolí.
Ještě jsem takto psa nikdy nehledala. Tže neustále kontrolaovat útulky v okolí i vzdálené. Jsem snad schopná vypátrat vetku, ke které chodili. Co dál?
Nějaký polský útulek kolem hranic u Těšína neznáte?
Bydlím od Těrlicka 200 kiláků, to se blbě hledá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 19:51 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

zajda007
Bydlím od Těrlicka 200 kiláků, to se blbě hledá.
no to fakt těžko..
návod je tady,ale tobě to nebude moc platný(((
http://www.utulky.estranky.cz/clanky/ztrata.html
na polský útulky se voptej biluše,ta bude vědět..kdyžtak u mne v tématu jí načapáš

zajda007
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 19:53
- Nahlásit

Bydlí blízko přehrady, mohla se i utopit, prasknout pod ní led atd.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:29
- Nahlásit

zajda007
Útulků je na tom konci spousta - Ostrava-Heřmanice (soukromý), Ostrava-Třebovice (městský), Opava, Dětmarovice, Karviná, Bohumín....všechny je na tom konci neznám, zkus to přes seznam útulků na tom odkazu co ti dávala Davídková.
S polskýma útulkama je to těžký, poláci na tyhle věci moc nehrají . Tam se psi prostě flákají po ulici. Nějaké útulky teda mají, ale moc to prostě neřeší .
Na tu dálku teda netuším jak hledat . Mě se vždycky nejvíc osvědčili plakáty, plakáty a zase plakáty - tak, aby o ní věděl v té oblasti fakt každý. To asi těžko zmákneš .
Ještě mě napadají noviny. Dost oblíbený je tady MOravskoslezský deník. Nebo Avízo a podobné reklamní noviny.

zajda007
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:34
- Nahlásit

Díky za moc za každou radu. Vše co píšete prověřím, vyzkouším.
Za pokus to stojí...
Jestli se zatoulala do Polska, tak mám nejspíš smůlu. Nějaké útulky jsem tam našla, ale Pajda nikde.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:43 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

zajda007
Naval fotky! Aspoň ty, co máš. A popis, co Tě ještě k těm fotkám napadne.

Biluška No a co třeba Blesk? To lidi hodně čtou, nevím, proč, ale jo. A psiska tam holky dávají a docela se ujímají.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:26
- Nahlásit

zajda007dej sem fotku zkusim zavolat fabrimu do orlovskeho utulku,at vim,jak priblizne vypada,chces stranky na ten utulek???ze bych ti hodila odkaz,no preju ti fakt hodne stesti a je mi to lito,divni majitele,kdyz se na to tak pekne vykvakly!
Vlčáčkováblesk,tak to neni spatnej napad pani!

zajda007
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:46
- Nahlásit

Fotky mám jen na FB a nejsem teď u svýho ntb, abych je stáhla.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&topic=11185&forum=10&page=0
něco málo je tady

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:27
- Nahlásit

zajda007uz jsem kukla,skoda,ze neni aktualni foto,no nic pokuknu v orlovskem utulku,tak kdyby neco,dam hlasku.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:06
- Nahlásit

nemethova5
Dala jsem jí na Miju, kde se hlídají útulky. Třeba jí někdo pozná podle fotky. Kdyby ano, dám Ti vědět. Já mám Slezské Pavlovice a přehled o Heřmanicích a tam tedy nic.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:08
- Nahlásit

Vlčáčkováno jsem taky zvedava,jen mi je zajdy lito,majitele nekteri jsou fakt paka,a ani se neobtezuji ji to rict.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:31
- Nahlásit

nemethova5
Ano, máš pravdu. Potřebovali by nakopat prdel, parchanti zasraný. Nemám pro ně slušných slov a doufám, že si to přečtou.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:44
- Nahlásit

Vlčáčkovájo ja taky,mela jsem to napsat tucnym pismem aspon.

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 08:05
- Nahlásit

zajda007
můžeš tu dát něco co bych hodila k sobě na facebook? mám tam hodně lidí ze severu

zajda007
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 09:29
- Nahlásit

Tady ta feňule z útulku v Olomouci odpovídá vzhledem, stářím, váhou. Jen teda místo nálezu je mimo.
Už jsem jim poslala fotky pro porovnání.
Všechny fotky, co mám jsou tady http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=23608&id= 100000492127521
Pak mám ještě nějaký videa z léta.
Díky všem.

zajda007
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 09:34
- Nahlásit

http://olomouckyutulek.djax.cz/gallery.php?akce=ob razek_ukaz&media_id=3005
Ještě ta fenka v Olomouci.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 10:29
- Nahlásit

zajda007
Místo nálezu až tak moc neřeš. Před cca patnácti lety jsem se účastnila hledání fenky kokra, která se taky našla úplně jinde než se ztratila. Nakonec jsme se dopátrali toho, že v den kdy se ztratila v městě A nastoupila do autobusu (který byl děsně narvaný, takže řidič si nějak nevšiml, že mu tam zadními dveřmi leze pes. Lidi si všimli, ale páč si mysleli, že pes patří někomu z cestujících tak to neřešili). Až o cca dvacet kilometrů dál, až dav v autobuse značně prořídl tak si řidič všiml psa, nikdo se k němu nehlásil, tak ho v další vesnici prostě vysypal ven. Našli jsme ji víceméně šťastou náhodou. O pár dní později se nám přihlásila i jedna paní co s ní jela v tom autobuse a všechno nám to povyprávěla .
Takže třá ta tvoje dojela z Ostravska do Olomouce

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:08
- Nahlásit

zajda007
Heleď, ta bi-blue sheltie byla nalezena asi 50 km od místa ztráty.

wami
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:53
- Nahlásit

zajda007
na seznamu mám email (můj nick), pošli mi letáčky. Jsem z oblasti, rozhodím pár letáků, předám info na veteriny. Nasdílím to i na fb, mám v přátelích spoustu pejskařů jak od nás z klubu, tak z okolí...

ale moc tomu nevěřím, ani útulku tu nejsou moc vstřícné, hodně z nich moc neaktualizují webovky, neřeší udávání a nálezy psů... ale naděje umírá poslední...

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání