| Autor |
Zpráva |
Pavlina a Arda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:25
- Nahlásit
To teda, je to velkej drsnak . Ztratil se v hodne blbym miste i case, ale mel stesti... Teprve takovy maly beauceroni embryjko a uz tak oslehano zivotem. Arda opet drzi pasparek, tentokrat aby byl braska brzo v pohode .
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 23:46
- Nahlásit
Neysa
Tak mám dneska nějakou krizi. Jsem byla skoro do 17:30 v práci - od 8 hodin a chudáci psi doma nevyvenčení. Ještě jsem tahala brikety a tak jsem tak nějak odpadla k fimu.
|
corin
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 00:18
- Nahlásit
Tak to je super zpráva !
Vánoce si užije v teple, šikula.
Tak nakonec fakt ty Chrchlice? Konečně budou mít ode mně doma pokoj... Páč naše každodení debaty :
Já :"hele, běhá tu někde beaceron, mohl by ses pořádně koukat okolo sebe, kdyby náááhodou?"
On :"aha a co to je, ten poseron?"
Já: "ne poseron ,- boseron! Pes asi ne? Velkej černej, s pálením atd.atd. .Hned volej, tady máš číslo."
On:"to je nesmysl, tady nikdy žádnej pes sám neběhá, tady nebude."
Já:"Hele, neřeš to, prostě běhá, tak koukej a dej hned echo kdyby něco!"
On:Hmmmmmm....
Každej den : Viděls ho? Ne? Jak to sakra, že ne?! Páč tady žádnej pes sám nechodí! Chodí! Tak se dívej pořádně, ty se určo nekoukáš?! Ale no tak koukám, ale nic jsem neviděl! A dokolečka dokola.......
Taaaaak ! A teď mu jdu vítězoslavně říct, že čučel blbě !
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 09:25
- Nahlásit
Už jsem jásala jinde, ale tak ještě tady: hurá, hurá, hurá
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 09:28
- Nahlásit
... a jen tak mimo téma momentálně přemýšlím, která definice gróňáka mě pobavila víc, jestli:
Vlčáčková
A mohla bys někdy přijít venčit k nám do vsi, protože potřebuju socializovat toho mrňavýho zmetka a na Tvojí hodnou velkou fenečku by to šlo
nebo
Neysa
Btw. s jakou velkou feneckou? Myslis toho trpajzlika po kolena?
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 14:26
- Nahlásit
corin
Jo, byli to Chrlice. Ale na muze nebud zla, my ty arealy tam prochazeli taky kazdy vikend a taky nic
Gwen a Dinulka
Nahodou, skritek Terka (trpajzlik po kolena) dohnal vahou Dinus, mame na to svedky u vahy. Jsem ji vazila jeste 5x, jestli to neni omyl
Krom toho, co se ti nezda na trpajzlikovi? Dina je taky trpajzlik. Co rict o fenuli, ktera projde pod psem a ani se nemusi sehnout
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 17:01
- Nahlásit
Neysa
no prostě, když se řekne "trpajzlík po kolena", tak není gróňák mezi tím, co by mě napadlo (stejně tak, jako když se řeknke "hodná fenečka"
Ale uznávám, že oproti Raistovi jsou obě trpajzlík
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 17:32 - Změnil/a: Neysa
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
Tss.. je po kolena? Je
A hodna fenecka je taky. Sice ma radeji velke psy, ale venceni s 4kg trpaslici jezevcici ji nedela problem, ani ufrflani pejsci... Kocourovi domacimu vylizuje usi - asi testuje jak by chutnal
A pohled na sedou gronici v cele smecky 6 vlkodavu je proste nezapomenutelny
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 19:10
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
Náhodou Terezka je velmi hodná čubinka.
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:14 - Změnil/a: Gwen a Dinulka
- Nahlásit
Neysa
Tss.. je po kolena? Je
A hodna fenecka je taky.
... i tak mi jako definice gróňáka vyhovuje spíš něco ve stylu "středně velká potvůrka"
Vlčáčková
však já vím
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 20:22
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
No je fakt, ze gronskej skritek ji sedne lip
Krom toho, ona se kreativni inteligence (cti vymysleni lumparen) s pojmem hodna fenecka nijak nebije
I kdyz vzpominka na tu navstevu upiru jen tak nezapadne
|
AnnieF
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 15:55
- Nahlásit
Tak i ja posilam neco do diskuze -shrnuti a vysvetleni, jak to cele bylo...
V sobotu 11.12. nás vezl na vychazku clovek, ktery ma taky vlkodava (kdo to netusil - mam vlkodava a ted nove bosika). Jeho pes zacal prelizat z kufru a tak jsme zastavili, že je porovnáme. Onen blbec Copa pustil z auta aniz by pockal, az dojdu ke kufru - primo do plnyho provozu na frekventovane silnici. Cop se vydesil a utekl.
Nasledovalo patrani - na miste, kolem... vylepovani letaku, volani do utulku, na policii, do okolnich obci... Stale nic, po psovi nebylo ani stopy.
Ve stredu 22.12. mi volal policajt z MP Brno, z odchytovky, ze asi vi, kde mam psa. Byli ho tam pry chytat uz v sobotu, ale chytit se nenechal - a dnes si vsiml letacku, podle fotky ho poznal. Tak na me pockal, odvedl me na misto, nechal me Copa odchytit a dovezl nas domu.
Pes se casem vratil k mistu, odkud utekl a nasel si perfektni flek - areal, kde je ulozene leseni, tzn. pristresek, hromady lesenarskych siti - sucho, zavetri, asi i teplo. Kdyz se ho nepodarilo chytit hned, domluvil se policajt s chlapama, ze mu tam nechaji kybl s vodou a nejaky obycejny granule, ze se pro nej vrati ve dvou a se siti. Diky letakum a postrehu to nebylo potreba, vratil se tam se mnou.
Cop ani nezhubl, je naprosto OK a vsechny nas doma uspene terorizuje, neb si uziva hlazeni a mazleni... Nenechalo to na nem zadne nasledky, nastesti
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 16:57
- Nahlásit
AnnieF
Tak aspoň že ty Vánoce už budete mít v klidu. Mezitím mě napadlo, jestli to náhodou nebyl kamarád jednoho mého souseda, taky má vlkodava, ale ještě malé štěně.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 21:19
- Nahlásit
Tak to je nejhezčí vánoční dárek
|