Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ztraceny beauceron - hleda se!
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:44
- Nahlásit

Psíček
JJ udělejte tu rojnici vod Prahy až k Brnu, když vezmete do rojnice šecky svý psy a děti i s Biluškou, bude na celou výšku republiky, takže vám neunikne ani Ferda mravenec.
Kiki, já vím, že mě děsně lawískuješ a musíš na mě pořád myslet, ale prosím tě proč se musím objevovat v každém tvém příspěvku?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:55
- Nahlásit

Psíček
Držím palečky
Ty máš palečky? Já myslela, že kopýtka.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 17:02
- Nahlásit

Psíček
A máš tu rakovinu nebo ne?
Rakovinu nemám, mám tebe.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 17:26
- Nahlásit

Psíček
Netrhej souvětí, jeho pravý smysl je jen, pokud drží pohromadě.

Neysa
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 16:06
- Nahlásit

Kdo by mel zajem, vyrazime v sobotu 18.12.2010 14:00 ze zadniho parkoviste u Olympie, Brno.

koblizenka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 16:51
- Nahlásit

My dneska byli venčit u Avionu, psa jsme neviděli. Ale na parkovišti byli aspoň vidět letáčky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:55
- Nahlásit

Neysa
tak odpoledne bohuzel nemuzu aspon drzim palce, at narazite alespon na stopu kdyz uz ne na celeho hafana...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:57
- Nahlásit

Neysa
Co takhle fotky, budou na nošení s sebou? Nebo letáky, kdyby se potkali nějací nadějní lidi?

Neysa
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 08:57
- Nahlásit

cernej caj
Diky
Vlčáčková
Budu mit sebou barevne letaky s fotkou

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 22:10
- Nahlásit

šup nahoru

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2010 22:43
- Nahlásit

Dnes se psík nenašel. Ale někteří lidi o něm už věděli.

Neysa
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 08:59
- Nahlásit

Aktualizce.
Pan s malym psem pry vcera potkal na konci obce Želešice (kousek od Modřic) v 17:00 neco jako vysoky rotvailer. Skakalo mu to po psovi, ale ne ve zlym. Ovsem bylo mu to neprijemne, tak ho pan odehnal, pes pak sel otravovat nejakou pani s vlcakem. Prisel domu, rekl manzelce, ta si vzpomela na letaky.. a az se rozmyslel, tak zavolal v pul sedme. My tam hned leteli, nic nenasli, aspon sme vsechno jeste polepili.
Takže pokud mate prosím nekdo zname v oblasti, dejte jim vedet.
Dekuji

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:13
- Nahlásit

Neysa
To měl pán hóóóóódně dlouhý vedení od 17. hodiny (a něco) do 18.30. S tím musí být radost žít. Volám známému do Želešic.

Pavlina a Arda
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:47
- Nahlásit

My dneska s fenuli v Zelesicich byly - lidi hodne vedeli o letaccich, coz je supr. Chtelo by to jeste dat zpravu o ztrate pesana min. po Orechovu a Rajhradu - ma to tam pekne po ceste. Hlavne se divim, ze pesan beha tyden v terenu a nikdo ho jeste neodchytl, navic je videt, ze je jeste mimco, je libivej a kontaktni, chjo...

Neysa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 08:49
- Nahlásit

Vlčáčková
Jo, no. Kdyby zavolal hned, byli jsme par kilometru vedle, mohli jsme tam byt hned. Ale aspon ze vubec zavolal.

Pavlina a Arda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:48
- Nahlásit

Ja si myslim, ze je dost uspech, ze se nekdo ozval. Spousta lidi by se na to vyprdla. Navic si vemte, ze ten clovek nemel u sebe kontakt na majitele, tak se musel vydat hledat nejblizsi letak... Spis tomu cloveku patri podekovat...

Neysa
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:41
- Nahlásit

Pavlina a Arda
vzdyt jsem psala, ze aspon ze vubec zavolal Sme radi. A podekovat se mu samozrejme podekovalo

To bylo jen povzdechnuti, ze kdyby to bylo driv - byli jsme s Vlcackovou v te oblasti a mohli sme tam behem 30-40 minut byt a jeste ho chytnout. Jenomze kdyby....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:50
- Nahlásit

Neysa
NEblbni, tam bychom byly za 15 minut maximálně. Když bychom to střihly dolem kolem toho zahradnictví a Michla autoopravny, tak jsme v Želešicích hned. Teď už může být zase zpátky u Olympie, nebo kdekoliv jinde. Hlavně jsou v té oblasti další hlavní tahy o několika proudech a autech, které tam jezdí stovkou.

Pavlina a Arda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:03
- Nahlásit

Vsak jo, je skoda ze nezavolal driv, ale co uz. Ale treba letos Jezisek nadeli netradicni darek. Pesan uz musi mit poradny hlad, tak snad ho konecne nejakej dobrej clovek lapi... Je to teda velkej drnak, snad bude mit stesti. V listopadu se ztratila Arika Mereva a doted se nenasla, hlidam si ted svoji fenu trochu paranoidnim ostrizim zrakem. Kazdopadne drzime prubezne pasparek, by se brzy nasel...

AnnieF
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 22:39
- Nahlásit

Ahoj všem,
hledaný beauceron je můj a až teď mám aktivovaný účet zde...

Chci všem poděkovat za pomoc při hledání. Info o psovi se stále šíří, tak ještě doufám...
Dneska jsem oslovila komoru veterinárních lékařů, vyšli mi vstříc s rozesláním informace o Copperovi mezi vety v ČR. Tak doufám, že ho někdo pozná a přizná....

Želešice i Ořechov jsme obvolala dneska, nikde nic

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2010 22:45
- Nahlásit

AnnieF
V Ořechově mám známou přes psíky. Psala jsem jí o tom, takže bude taky koukat. Jinak jsem volala známému, který bydlel v Želešicích, aby dal vědět svým známým tam. Ale na toho moc nespoléhám.

Neysa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 15:52 - Změnil/a: Neysa
- Nahlásit

Copper se naseelll!!!!
Omluva za ty smajliky, ale ja mam desnou radost!
Odchytila ho mestska policie Brno v Chrlicich - v arealu nekolika firem, udelal si schovku pod nejakym bordelem. (mimochodem, o vikendu jsme to tam nekolikrat prochazeli a nic.). Videli ho, spojili si to s letakem, takze rovnou zavolali majitelce.
Ted je i s majitelkou v aute odchytove sluzby a veze se domu

Vsem moc dekujeme za pomoc

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 15:57 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Neysa

Že teda gratulujeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mohla bys někdy přijít venčit k nám do vsi, protože potřebuju socializovat toho mrňavýho zmetka a na Tvojí hodnou velkou fenečku by to šlo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:05
- Nahlásit

Neysa
tak to je super zpráva

Neysa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:06
- Nahlásit

Vlčáčková
No prosim te, ja mam takovou radost! Nejlepsi darek k narozkam, co jsem kdy dostala )

Btw. s jakou velkou feneckou? Myslis toho trpajzlika po kolena?
Ale jo, klidne prijedeme A dogouse teda necham doma
Napis mi kam presne a domluvime termin

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:19
- Nahlásit

Neysa
Jo, myslím trpajzlíka po kolena. Vlčáček má v kohoutku cca 30 cm, takže supertrpajzlík. Jsem v práci, kdyžtak se domluvíme večer po mailu, jo?

Neysa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:39
- Nahlásit

Vlčáčková
Nemuze byt supertrpajzlik, on si to urcite nemysli
U nas je nejvetsi pes (ve sve hlave) 20cm vorech

Pavlina a Arda
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 17:57
- Nahlásit

Jeziis, paraaada!!! (Chce se mi napsat: to me poser, ale bylo by to neslusne))... Fakt jsem hrozne rada))... Jak je na tom?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:28
- Nahlásit

Neysa
no to mě poser!

Neysa
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:11
- Nahlásit

Pavlina a Arda
Stav asi odpovida pobytu venku, je vyplaseny, ale jinak v poradku. Zadne zraneni, nic co by nespravil nejaky ten tyden pece, relativne zdravy pes
Je to proste sikovnej kluk, prezit takovou dobu v takove oblasti

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání