| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:44
- Nahlásit
Psíček
JJ udělejte tu rojnici vod Prahy až k Brnu, když vezmete do rojnice šecky svý psy a děti i s Biluškou, bude na celou výšku republiky, takže vám neunikne ani Ferda mravenec.
Kiki, já vím, že mě děsně lawískuješ a musíš na mě pořád myslet, ale prosím tě proč se musím objevovat v každém tvém příspěvku?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 16:55
- Nahlásit
Psíček
Držím palečky
Ty máš palečky? Já myslela, že kopýtka.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 17:02
- Nahlásit
Psíček
A máš tu rakovinu nebo ne?
Rakovinu nemám, mám tebe.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 17:26
- Nahlásit
Psíček
Netrhej souvětí, jeho pravý smysl je jen, pokud drží pohromadě.
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 16:06
- Nahlásit
Kdo by mel zajem, vyrazime v sobotu 18.12.2010 14:00 ze zadniho parkoviste u Olympie, Brno.
|
koblizenka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 16:51
- Nahlásit
My dneska byli venčit u Avionu, psa jsme neviděli. Ale na parkovišti byli aspoň vidět letáčky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:55
- Nahlásit
Neysa
tak odpoledne bohuzel nemuzu aspon drzim palce, at narazite alespon na stopu kdyz uz ne na celeho hafana...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 21:57
- Nahlásit
Neysa
Co takhle fotky, budou na nošení s sebou? Nebo letáky, kdyby se potkali nějací nadějní lidi?
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 08:57
- Nahlásit
cernej caj
Diky
Vlčáčková
Budu mit sebou barevne letaky s fotkou
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 22:10
- Nahlásit
šup nahoru
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 22:43
- Nahlásit
Dnes se psík nenašel. Ale někteří lidi o něm už věděli.
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 08:59
- Nahlásit
Aktualizce.
Pan s malym psem pry vcera potkal na konci obce Želešice (kousek od Modřic) v 17:00 neco jako vysoky rotvailer. Skakalo mu to po psovi, ale ne ve zlym. Ovsem bylo mu to neprijemne, tak ho pan odehnal, pes pak sel otravovat nejakou pani s vlcakem. Prisel domu, rekl manzelce, ta si vzpomela na letaky.. a az se rozmyslel, tak zavolal v pul sedme. My tam hned leteli, nic nenasli, aspon sme vsechno jeste polepili.
Takže pokud mate prosím nekdo zname v oblasti, dejte jim vedet.
Dekuji
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 14:13
- Nahlásit
Neysa
To měl pán hóóóóódně dlouhý vedení od 17. hodiny (a něco) do 18.30. S tím musí být radost žít. Volám známému do Želešic.
|
Pavlina a Arda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 16:47
- Nahlásit
My dneska s fenuli v Zelesicich byly - lidi hodne vedeli o letaccich, coz je supr. Chtelo by to jeste dat zpravu o ztrate pesana min. po Orechovu a Rajhradu - ma to tam pekne po ceste. Hlavne se divim, ze pesan beha tyden v terenu a nikdo ho jeste neodchytl, navic je videt, ze je jeste mimco, je libivej a kontaktni, chjo...
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 08:49
- Nahlásit
Vlčáčková
Jo, no. Kdyby zavolal hned, byli jsme par kilometru vedle, mohli jsme tam byt hned. Ale aspon ze vubec zavolal.
|
Pavlina a Arda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 11:48
- Nahlásit
Ja si myslim, ze je dost uspech, ze se nekdo ozval. Spousta lidi by se na to vyprdla. Navic si vemte, ze ten clovek nemel u sebe kontakt na majitele, tak se musel vydat hledat nejblizsi letak... Spis tomu cloveku patri podekovat...
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:41
- Nahlásit
Pavlina a Arda
vzdyt jsem psala, ze aspon ze vubec zavolal Sme radi. A podekovat se mu samozrejme podekovalo
To bylo jen povzdechnuti, ze kdyby to bylo driv - byli jsme s Vlcackovou v te oblasti a mohli sme tam behem 30-40 minut byt a jeste ho chytnout. Jenomze kdyby....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:50
- Nahlásit
Neysa
NEblbni, tam bychom byly za 15 minut maximálně. Když bychom to střihly dolem kolem toho zahradnictví a Michla autoopravny, tak jsme v Želešicích hned. Teď už může být zase zpátky u Olympie, nebo kdekoliv jinde. Hlavně jsou v té oblasti další hlavní tahy o několika proudech a autech, které tam jezdí stovkou.
|
Pavlina a Arda
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 19:03
- Nahlásit
Vsak jo , je skoda ze nezavolal driv, ale co uz. Ale treba letos Jezisek nadeli netradicni darek . Pesan uz musi mit poradny hlad, tak snad ho konecne nejakej dobrej clovek lapi... Je to teda velkej drnak, snad bude mit stesti. V listopadu se ztratila Arika Mereva a doted se nenasla, hlidam si ted svoji fenu trochu paranoidnim ostrizim zrakem . Kazdopadne drzime prubezne pasparek, by se brzy nasel...
|
AnnieF
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 22:39
- Nahlásit
Ahoj všem,
hledaný beauceron je můj a až teď mám aktivovaný účet zde...
Chci všem poděkovat za pomoc při hledání. Info o psovi se stále šíří, tak ještě doufám...
Dneska jsem oslovila komoru veterinárních lékařů, vyšli mi vstříc s rozesláním informace o Copperovi mezi vety v ČR. Tak doufám, že ho někdo pozná a přizná....
Želešice i Ořechov jsme obvolala dneska, nikde nic
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 22:45
- Nahlásit
AnnieF
V Ořechově mám známou přes psíky. Psala jsem jí o tom, takže bude taky koukat. Jinak jsem volala známému, který bydlel v Želešicích, aby dal vědět svým známým tam. Ale na toho moc nespoléhám.
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 15:52 - Změnil/a: Neysa
- Nahlásit
Copper se naseelll!!!!
Omluva za ty smajliky, ale ja mam desnou radost!
Odchytila ho mestska policie Brno v Chrlicich - v arealu nekolika firem, udelal si schovku pod nejakym bordelem. (mimochodem, o vikendu jsme to tam nekolikrat prochazeli a nic.). Videli ho, spojili si to s letakem, takze rovnou zavolali majitelce.
Ted je i s majitelkou v aute odchytove sluzby a veze se domu
Vsem moc dekujeme za pomoc
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 15:57 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Neysa
Že teda gratulujeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mohla bys někdy přijít venčit k nám do vsi, protože potřebuju socializovat toho mrňavýho zmetka a na Tvojí hodnou velkou fenečku by to šlo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:05
- Nahlásit
Neysa
tak to je super zpráva
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:06
- Nahlásit
Vlčáčková
No prosim te, ja mam takovou radost! Nejlepsi darek k narozkam, co jsem kdy dostala )
Btw. s jakou velkou feneckou? Myslis toho trpajzlika po kolena?
Ale jo, klidne prijedeme A dogouse teda necham doma
Napis mi kam presne a domluvime termin
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:19
- Nahlásit
Neysa
Jo, myslím trpajzlíka po kolena. Vlčáček má v kohoutku cca 30 cm, takže supertrpajzlík. Jsem v práci, kdyžtak se domluvíme večer po mailu, jo?
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 16:39
- Nahlásit
Vlčáčková
Nemuze byt supertrpajzlik, on si to urcite nemysli
U nas je nejvetsi pes (ve sve hlave) 20cm vorech
|
Pavlina a Arda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 17:57
- Nahlásit
Jeziis, paraaada!!! (Chce se mi napsat: to me poser, ale bylo by to neslusne ))... Fakt jsem hrozne rada ))... Jak je na tom?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 18:28
- Nahlásit
Neysa
no to mě poser!
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2010 19:11
- Nahlásit
Pavlina a Arda
Stav asi odpovida pobytu venku, je vyplaseny, ale jinak v poradku. Zadne zraneni, nic co by nespravil nejaky ten tyden pece, relativne zdravy pes
Je to proste sikovnej kluk, prezit takovou dobu v takove oblasti
|