Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Ztraceny beauceron - hleda se!
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Neysa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 21:54
- Nahlásit

Mezi Chrlicema (Makro) a Modricema (Olympii) se pohybuje pulrocni beauceron, cerny s palenim. Ztratil se dnes 11.12.2010 v poledne, do vecera se nenasel. Reaguje na jmeno Cop (Copper).
Je tetovany, ale kvuli srsti v usich muze byt tetovani spatne citelne.
Byl viden na obou stranach dalnice, jak u zahradek v Chrlicich, tak u Avion parku - na poli vedle kruhace u Sika.

Neysa
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 22:02
- Nahlásit

Pokud ho najdete, nebo uvidite, volejte prosim ihned 602 977 281 nebo 606 661 457.
Pravdepodobne budeme taky nekde v okoli.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 22:24
- Nahlásit

Není tu uvedeno, že se jedná o Brno... no a taky ho tím poposunu.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 10:04
- Nahlásit

posouvám, snad se brzy najde.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 17:25
- Nahlásit

hopla... ať je na očích

Neysa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 20:48
- Nahlásit

Tak ani dnes se nenasel. Hledani pokracuje..

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 08:24
- Nahlásit

poposouvám

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 22:22
- Nahlásit

Stále nemám zprávy, že by byl nalezen, Takže nahoru

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:43
- Nahlásit

posouvám...

Neysa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 08:41
- Nahlásit

Prosim vsechny, co by meli moznost a chut pomoct. Na strankach URL je fotografie a text.
Pokud by ste meli zajem, muzeme vam poslat letaky na vytisteni. Pripadne se muzeme nekde v Brne potkat a ja vam uz vytistene letaky dam.
Vylepovat volne dle napadu, my to tak delame. Obchodni centra, zastavky, hospody, veteriny..

Neysa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:18
- Nahlásit

Protoze se tam pohyboval v sobotu, v den kdy se stratil. A jestli si myslis, ze na uzemi nekolik km ctverecnich (pole, zahradky, reka, lesiky,...) je lehke najit vydeseneho psa ktery utika bez premysleni, tak prosim prijed a ukaz nam jak na to. Budeme ti strasne vdecne. Majitelka i vypsala odmenu, klidne kvuli tomu vybere vse co ma na uctu.
Od te doby viden nebyl, tudiz ani nevime kde se pohybuje ted. Proto se i zmenil text ktery je k nalezeni na webovkach, ktere jsem davala o prispevek vyse.
Proto doufame, ze treba nekdo zavola ve smyslu:
"Jo, videl jsem takoveho vorecha v pondeli, ale v Zidlochovicich."
Nebo, "Dobry den, policie ceske republiky. Vas pes zpusobil dopravni nehodu.."
Pripadne " K sousedum na zahrade se pridal takovy vorisek, celkem mily, tak si ho pry nechali".

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:25
- Nahlásit

Neysa
Prosím tě, z Psíčka si nic nedělej, ten v životě nenašel ani ztracenou fusekli.

Někde tu byl návod jak postupovat když se ztratí pes, jenže nevím kde . Ale určitě tu bude někdo kdo to ví a dá ti link . Určitě ten leták rozdejte v množství větším než malém. Teď už může být kdekoliv, tak bych polepila celé Brno, všechny veteriny, školy, školky, obchoďáky, zastávky MHD...všude kde se pohybují lidi.
Dále rádia - asi se vám to nepodaří vecpat do všech, ale třá Krokodýl bývá dost vstřícný.

Neysa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:40
- Nahlásit

Biluška
Ja vim jak se na netu projevuje Psicek. Ale aspon se tema poposune..
Jinak, jak postupovat v podstate vime (i kdyz v zadnem navodu neni "Najdi toho debila co ho vypustil z auta na hlavnim tahu a pak ho zacal s revem honit a zab ho!" - coz sme bohuzel nemohli aplikovat).
Lepime zatim Brno-jih a okolite vesnice. Kolik stihame, tolik lepime. Pomoc uvitame )
Krokodyl a Kiss Hady to odvysilali vcera.

Neysa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:53
- Nahlásit

Psíček
Kdyby ses podival, na datum zadani prvniho prispevku a toho na ktery reagujes, tak bys mozna zjistil prekvapivou vec. Situace se casem vyviji ;)
Proto v sobotu se tam pohyboval a kde se pohybuje ted nevime.
Je to potfora pohybliva ten pes.. Jooo, kdyby zustal stat na miste kde byl viden, tak ani nemusime rozjizdet patraci akci a vsichni by byli happy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:54
- Nahlásit

Neysa
http://www.utulky.estranky.cz/clanky/ztrata.html

Neysa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:30
- Nahlásit

davidkova renata
Dekuji, predano.
Vetsina z toho je uz splnena.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:53
- Nahlásit

Neysa
Někde na Kšírové nebo kde za podjezdem tratě je hospoda patřící místnímu mysliveckému sdružení. Zkus si to zjistit, dělají se tam i lovecké zkoušky a svody psů. Napiš jim.
A taky bych asi obvolala firmy a supermarkety bych požádala, aby občas vyhlásili rozhlasem info o psovi (klidně jim řekni, že byl viděn u nich na parkovišti).

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:57
- Nahlásit

Neysa
obvolej i technický služby v okolí, jestli ho neodklízeli mrtvýho ze silnice

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:04
- Nahlásit

kejtlin
No jasně. A chtělo by to projet občas ty silnice - aspoň hlavní tahy.

Neysa
Kdybyste chtěli dělat rojnici, někdy prostě vyrazit hledat, tak o víkendu bych šla s Vámi.

Neysa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:13
- Nahlásit

Kdyby mel nekdo zajem o vytistene letaky, dnes jsem nejake nechala na akci Plna miska utulku Tibet (Janska 12, Brno).
Klidne si nejaky vemte a dejte svemu veterinari, vyveste na skole, v obchode.. cokoliv vas napadne

Vlčáčková
Minimalne ja jsem mela v planu to jeste projit v sobotu. Je mozne, ze nas bude vic, v kazdem pripade, uvitame pomoc.

Hanca
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 21:40
- Nahlásit

dávala jsem info o ztrátě vč. foto na FB. Tak i tam teď inzerát koluje . http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid =176231649068861&set=a.105456716146355.11105.10000 0460809914

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 22:02
- Nahlásit

Neysa
Píšu Ti můj telefon na mail. A potřebuju nutně, abys mi řekla o den později, tedy v pátek do cca 21. hodiny. Ráno v 7 musím dát svému pokousanému pesanovi ATB a pak můžu vyrazit směr Vy. Akorát místo srazu je pro mě problém, protože většinou se v Brně pohybuju tak nějak intuitivně a neznám ulice. Takže nejlépe poslat z mapy.cz výřez a ulici. Něco jako u Ikey apod. moc nechápu, neb nevím, kde tyhle obchoďáky jsou. Tedy Ikeu vím, tu jsem minule hledala na Vídeňské, tak vím, že tam není a je úplně někde jinde , ale jinak do takových obchoďáků nelezu. I do Ikey jsem lezla kvůli někomu jinému...
Pošli mi v mailu telefon na Tebe, když budeš chtít, abych dorazila.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 10:30
- Nahlásit

Neysa
nenasla sem mail pod clenem... kdyby neco v sobotu, ozvi se mi na mail, jsem trochu jiznej od brna, v sobotu dopo sem schopna udelat si cas

corin
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 11:37
- Nahlásit

Ahoj,
teď jsem se tam dva dny pohybovala a psa jsem ani nezahlídla... Kdyby jo, okamžitě bych se pokusila lovit... Ostatním jsem rozdala instrukce. Ale je to docela dlouhá doba...může být dávno v jiné lokalitě. Každopádně mám oči na šťopkách!

Neysa
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 11:46 - Změnil/a: Neysa
- Nahlásit

corin
Dekuji za pomoc i za info.
Kdyby ho nekdo videl, tak ho ani nemusi zkouset lovit. Urcite ho prosim nenahanejte! ale rovnou volejte.
Zajeli bychom na misto s majitelkou a jejim dalsim psem, dali tam deku a zradlo a odlovili pomalu, ale jiste. Hlavne at neutece jinam.

Ja vim, ze je to uz dost dlouho. Jakoby se po nem slehla zem. Mozna ho ma uz nekdo doma, jako mileho voriska...

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 11:50
- Nahlásit

corin
Omlouvám se že vám do toho kecám,ale mám bosíka a ulovit bosíka je ZCELA NEMOŽNÉ páč maj od narození vrozenou nedůvěru k lidem socializace byla fuška téměř u všech co sme to probírali

Neysa
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 11:52
- Nahlásit

danajasa
tenhle je pratelsky, normalne si i k lidem prisel pro pohlazeni (klidne i vyskocil ), ale v tom psychickem stavu v jakem musi byt, mozna by sel spis za psama.
Proto je dulezite ho hlavne z mista nevyplasit, pokud by se uz nasel.

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 11:58
- Nahlásit

Neysa
Takže hodit kus žrádla a vzdálit se a volat majitelku,no držím palečky.

corin
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:48
- Nahlásit

Nemyslela jsem lovit, ve smyslu zběsilého nahánění psa mezi auty, - (měla jsem v tom slově udělat uvozovky), spíše jsem tím měla na mysli oslovit ho jménem, přičupnout, nabídnout ňamku a případně nenápadně uchopit za obojek, pokud by ho měl a připnout na vodítko od našeho psa.
Ale pochopitelně, pokud je to lepší, určitě tedy spíše zavolám a psa se vůbec nebudu snažit chytat.
Bosíka jsem sice nevlastnila, pouze 1 rok venčila a vím dobře, že jakékoliv nahánění by v tomto případě vyhrál pes.
Držím palce, ať se najde!

Neysa
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:16 - Změnil/a: Neysa
- Nahlásit

corin
Jasne tenhle postup je v pohode, pokud vyjde, bude to to nejlepsi.
Pripadne i kdyby chtel jen za psy, tak ho nechat treba dojit do nejakeho dvora za vama.
Ja jen aby nahodou nejaky dobre to myslici clovek nezacal psa lovit doslova - honit ho po poli s krikem "Pojd sem, Coppreeeee!!"
Vis jak, obcas to clovek vidi lidi delat na jejich vlastniho psa, tak je muze napadnout to delat i na ciziho...

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání