| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 20:34
- Nahlásit
Vlčáčková
ty vado,tak ten teda vypadal ..no měl kliku jako jeden z mála..pánbůh ti to oplatí na dětech třá.. a kolik mu asi je?
Já si třá myslim,že když člověk vidí jak se polochcíplej neperspektivní čokl takhle krásně vylíže,tak že to je pohled ,kterej nekoupíš za žádný prachy
Nosí dárky. Tuhle jsem se probudila a v posteli jedna dvoutisícovka a dvě dvoustovky .
takže okamžitě tu přestávám planě kecat a jdu si vyhledat taky nějakýho polochcíplýho čokla!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 20:40
- Nahlásit
davidkova renata
Na dětech už těžko v mým věku. Je mu - odhad veterinářů 9 - 14 let. Podle zubů 14, podle momentální kondičky cca 10. Tak nevím.
|
Vikula
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 21:46
- Nahlásit
makrelStále čekám na vysvětlení Vikuly, kde přesně vzala informace, které tady prezentovala
Vždyť jsem to psala na začátku, že na pracovišti. Že by mi později k tomu měla víc říct, že mi to zjistí, ale jestli se tam fakt něco dělo tak po telefonátudo útulku se zřejmě nic nedovím.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 21:47 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Vikula
Ona ta známá je ředitelka útulku, to je právě to nejhorší.
Jo, ale ty věci celkem dost nesedí, například to , kdo je vedoucí útulku apod.
|
Vikula
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 22:07
- Nahlásit
makrel
nevím, třeba to s tou šarží přehnala. Uvidím jestli mi k tomu ještě něco řekne.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2010 10:21
- Nahlásit
davidkova renata
já to nemyslela konkrétně na Vlčáka, ten je životaschopnej až kam , ale myslela jsem to, jak říkáš, já vim, že nic nemá, chce žít, ale někdy, když vidím co všechno se v útulcích snaží vrátit do života, je to děs běs, mnohdy, řekla bych, až nezodpovědnost. Vlčák byl jen modelovej případ. U Vlčandy je to taky něco jinýho, tím, že ona si ho osvojila a ona maximálně na úkor sebe vrazila ty prachy do psa. To co jsem psala jsem myslela obecně, co se děje s psími troskami.
jinak teda musim říct, že Vlčák je šmat jen ten smrádek ho doprovází.....
|