Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Týraný Ben ve Dvoře Králové
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Machacka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 08:55
- Nahlásit

Pro Vlčákovou.Dle všeho tuším kdo jste.Ale pokud máte dopis z radnice,kde se píše o výchovném účinku na mojí osobu,tak se pouze tomu směji.To je pouze já mám,jedna paní povídala. Lepší bude dopis zde zveřejnit a psát pod svým jménem.A co píšete,že jsem já říkal je lež.Já jsem neřekl,že je agresivní.Takže opatrně s Vašema slovama,že já jsem řekl.A lidi mě nezajímají co řeknou.A pokud uvádíte,že jsem dle lidí agresivní k psům,kočkám a dětem a že jsem najížděl do i dětí,tak uveďte zde jména kdo to řekl.A odpověď je jednoduchá.Neuvedete nic.A né z nějakých obav.Ale jste osoba postavená na lžích.Ještě ve lžích jste zapoměla na dalšího psa,co je u nás doma.Bežte někam a radši se starejte o sebe.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 09:44
- Nahlásit

Mohl by mi někdo vysvětlit, jak se sem dávají fotky?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:30
- Nahlásit

Vlčáčková
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6532_0.html

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 11:14
- Nahlásit

Obrázky Bena s tlamičkou utaženou tak, že nemohl jíst, pít, otevřít tlamu pro ventilaci.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 11:15
- Nahlásit

Asi se nepovedlo, tak je to zde:
http://picasaweb.google.cz/104780498030750109972/B enDvurKraloveNadLabem#

Barča85
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:37
- Nahlásit

Snad to půjde

argosek
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 18:30
- Nahlásit

Vlčáčková

Obrázky Bena s tlamičkou utaženou tak, že nemohl jíst, pít, otevřít tlamu pro ventilaci.

pan machacka by potreboval, aby se mu nekdo prosel po rypaku.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:12
- Nahlásit

argosek

Kromě toho jsem slyšela, jak jedna paní povídala , že má nyní Ben zatlučený kotec deskama a je apatický.
Třeba se nám k tomu pan Machačka vyjádří. Zatím se na podněty od svého předposledního vstupu nijak konkrétně nevyjádřil.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 23:33
- Nahlásit

A jak pan takovehle chovani ke psovi odduvodnil?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 23:47
- Nahlásit

Dagmar Fišerová

Třeba nám to vysvětlí. Když tvrdí, že neříkal nic o jeho agresi. On mu totiž hlavně ten pes štěká, pokud vím, proto mu dával ten "náhubek" a zavíral ho do boudy, které zapřel vchod, aby pes vůbec nemohl ven.
Určitě to s ním myslel dobře, ne? To je přece jasný.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 23:48
- Nahlásit

mě by zajímalo, co toho pana Machačku k takovému chování vede!? Mindrák? Psychická porucha? nízké IQ ? Rodiče ho týrali? Impotence?? Každopádně ten defekt musí být hodně hluboký....

bea
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 13:55
- Nahlásit

Obrázek mi nejde otevřít, ale teď jsem zabrousila na Mija.estranky a tam píší o týraném Benovi ze Dvora Králové - teda jako o německém ovčákovi a vypadá to, jako by ho měli a už o něj pečovali. Jenže tenhle Ben je z kravína. Je to náhoda nebo stejný pes?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 17:13
- Nahlásit

Pes je to jiný.

bea
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 22:13
- Nahlásit

Vlčáčková
Škoda, ale alespoň je v pohodě on

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 08:55
- Nahlásit

Vlčáčková

tak ty fotky jsou příšerný!! Zajímalo by mne, zda se TEĎ k tomu pan Machacka vyjádří. Záměrně nepíšu majitel či pán Bena, protože normální majitel, či páník psovi neudělá.

JAK PROBOHA TOMU ČLOVĚKU TOHO PSA MOHLI VRÁTIT???

bea
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:37
- Nahlásit

Tak teď se mi to otevřelo. Pan Machačka by potřeboval na hubu stejný náhubek, jako dává tomu chudákovi.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 09:41
- Nahlásit

beane ten by potreboval poradne rozbit hubu,klidne vlastnorucne mu ji roztriskama s chuti!!!!!!

JeeTee
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 18:16
- Nahlásit

Je to schoda jmen, každopádně Ben z kravína je Německý Ovčák a je v mé péči. Jsem Jitka Tržická trn v oku pana Machačky... Bena z kravína jsem začala ošetřovat, abych si zvedla ego a zviditelnila se...jak se určitě dozvíte z úst jistého občana Dvora Králového.
Jinak se má, ale Ben z kravína dobře.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 21:35
- Nahlásit

JeeTee
je to tenhle??
http://www.mija.estranky.cz/fotoalbum/tyrany-ben-z -kravina/ben-z-kravina
Bena z kravína jsem začala ošetřovat, abych si zvedla ego a zviditelnila se...

jo,to je obvyklá motivace
Jinak se má, ale Ben z kravína dobře.
tak to je moc fajn!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2010 22:01
- Nahlásit

davidkova renata

Ano, to je přesně onen doličný předmět hnusného a zavrženíhodného sebezviditelňování.

JeeTee
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 12:34
- Nahlásit

Ano Renatko, je to tenhe Ben, pokud můžete rozhoďtě inzerci kde se dá. Beník potřebuje nový a hlavně stálý domov.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 12:40 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

JeeTee
aha..já myslela,že zůstává..
tak jestli můžu nějaký krátký text a kontakt..pokud to tam někde je,tak pardon,stačí link na ty údaje
edit..kouikla jsem ny ty nový fotky,vypadá o moc líp a jako pohodář.-)))))

JeeTee
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 12:41
- Nahlásit

CANIS na to totiž hrozně vydělává, když se stará o takové to případy...máme tím reklamu jako kráva...no a ty zisky...přehazujem to vidlema a psů podestýlám tisícovkama...
ale co naděláte, když bůh vrazí duši do něčeho takového jako je ....... víme kdo...

JeeTee
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 12:43
- Nahlásit

Pro Vlčákovou.Dle všeho tuším kdo jste.Ale pokud máte dopis z radnice,kde se píše o výchovném účinku na mojí osobu,tak se pouze tomu směji.To je pouze já mám,jedna paní povídala. Lepší bude dopis zde zveřejnit a psát pod svým jménem.
Hlavně, že on toho zveřejnil..... fotky, kde křečovitě drží psa u sebe.... toť vše....ale má kupy zpráv k soudu...hi hi... to bude fraška....

JeeTee
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 12:47
- Nahlásit

.A pokud uvádíte,že jsem dle lidí agresivní k psům,kočkám a dětem a že jsem najížděl do i dětí,tak uveďte zde jména kdo to řekl.

Hlavně jména a nejlépe adresy, ať může po soudech vláčet půlku lidské populace...nemáte posit, že se tu rodí novej job...? Vydělávat soudní cestou? Mě to tak příjde....

JeeTee
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 12:51
- Nahlásit

Moji osobu na FB zablokovala.A ptám se proč??? Když jsem ji položil první otázky a požadoval odpověď,tak začala kopat.A proč??? Na lhaní se odpověď těžko hledá!!!!!A že jsem byl řečeno sprostý??? Ale co dělala a její spol.

Ano byl sprostý, vyhrožoval...mát to vše uložené, tak uvidíme co na to bude blekotat u soudu. Na veškeré otázky mu bylo odpovězeno...
A pro úplné info, já na Machačku sprostá nebyla, k tomu se snižovat nebudu a hlavně mě za to nestojí....

JeeTee
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 12:55
- Nahlásit

A pak se zeptejte,proč když Prima jela natočit pravdivou reportáž a dozvěděla se,že je na ně podáno tr.oznámení,že to otočila a ujela
Proč nepřiznáte pravdu p.Machačko, že jste se sám dožadoval natočení nové lepší reportáže o Vás a slíbyl jste primě, že pak trestní oznámení stáhnete...? Jenže Praha se sebou nenechala vláčet,že? Proto ta vaše lepší reportáž nikdy nevznikla...

JeeTee
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 13:07
- Nahlásit

aha..já myslela,že zůstává

Bohužel, ne...nemohu si nechat každého pejska a jsou další, kteří potřebují pomoct..Ben bude po vyléčení předán případné nové adoptivní rodině Pošlete mě prosím email a já Vám zašlu patřičný text i s fotkama pro inzerci.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 17:36
- Nahlásit

JeeTee
...nemohu si nechat každého pejska a jsou další, kteří potřebují pomoct
ježiš to je jasný! jen jsem to z textu nepochápla....davidkova.renata@seznam.cz

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání