| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 20:00
- Nahlásit
a další várka
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-2809-q-Zachranna-s tanice-Zeruvky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 20:05
- Nahlásit
to jako je zas někdo jiný nebo co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 20:07
- Nahlásit
Mucholabka
no asi jo..podle tý první věty..
eště sem našla todle
http://pomocpsum.webnode.cz/
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 23:40
- Nahlásit
Mala otazka ohledne zakona: ríct 'dejte nekdo do huby drahe Siblove' je nabadani k trestnemu cinu nebo nabadani k prestupku? A co kdyby nekdo rekl 'zlamat ji hnaxny' - to by bylo take protizakone? A co kdyby nekdo napsal, ze 'bude trpet dost hnusnym terorem' to by bylo vyhrozovani?
|
moll
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 05:59
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
někdy jsou činy lepší než slova....
|
bea
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 13:32
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
moll
To všechno by si vrchovatě zasloužila. Jen mám obavu, že by jí to v její činnosti omezilo fakt jen na chvíli.
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 17:27
- Nahlásit
Musím se zastat p. Evy z Pv. Omlouvám se že po tak dlouhé době, ale nedařilo se mi přihlásit. Díky ní se o tomto případu ví (tušíme dlouho, ale nevědělo se, kde znovu sídlí) Je to človíček, kterému není lhostejné jak se zvířata mají a z Žerůvek se jí opravdu podařilo vytáhnout 3 psy. Kdyby byl každý jako ona mohli být už třeba všichni venku. Pravdou je, že by to problém nevyřešilo a časem by si zase nastřádala nalezené či jinak podvodně sehnané psy. Je schopna si je pod různými jmény osvojovat i v útulcích(nevím, kde stále bere ty důvěřivé lidi, kteří jí v tom pomáhají neb pes z útulku se vydává na OP( Spousta jich bylo z Dětmarovic, z Červené Vody) kdy byla velmi aktivní tehdy jsem se to snažila zastavit leč zcela se mi to nepodařilo(navíc mi paní Š. přišla vyhrožovat osobně, že nás zničí )a z dřívější doby vím, že na její lži doplatili zase jenom psi. Dále se zviditelňovala v případu Štarnov jako velká zachránkyně. Po určitou dobu provozu ještě ve Vrbátkách pak měla smlouvu na ustájení s městy a obcemi. Vozili tam psy např. město Hranice atd. Jen mě zaráží, že si tehdy nikdo nejel zkontrolovat ustájení psů(myslím tím teď zástupce měst a obcí)
|
utulek LOZ Olomouc
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 17:37
- Nahlásit
Poslední zprávy zní, že do 1.3.2010 do 15hod. se mají vystěhovat. Otázkou je kam, že je p. Š. zase ukryje a jak dlouho bude trvat než se provalí kde jsou. Ve chlívě byli ukryti poměrně dobře trvalo dlouho než se na to přišlo. Ve vrbátkách to bylo v domě, kde si sousedé stěžovali, ale zabedněný chlív nechal spoustu lidí v klidu neb neviděli. Slyšet byl jen štěkot, ale poud se chce člověk k objektu přiblížit musí vejít za ceduli soukromý pozemek. Kde selhávají zákony můžeme jen my znepříjemnit alespoň tuto činnost tím, že rozešleme na všechny strany varování aby lidé neposílali peníze. Dále hledat své psy v takovýchto zařízeních pokud máte pochybnosti že by se tam ten Váš mohl nacházet klidně i za asistence policie. Kdokoliv kdo zahlédne jakoukoliv zmínku v časopise, v radničních listech že tam operuje při rádoby záchraně zvířat tato osoba či její sdružení upozornit tyto. Jako občané se ptát starostů obcí a měst ve kterých žijete jakým způsobem se starají o nalezené psy a s kterým útulkem mají uzavřenou smlouvu. V Hranicích se to díky občanům podařilo zastavit.
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 22:38
- Nahlásit
Nemá někdo z Vás nformace o Šíblové? Už se stáhla ze scény, nebo je zase někde ukrytá a vytváří další houf chudáků?
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 23:53
- Nahlásit
Novější informace :
http://pomocpsum.webnode.cz/pomoc-psum-tyka-se-to- nas-vsech/
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 00:10
- Nahlásit
Hanca
to je ale starší informace Potřebuji vědět, jestli neshromažďuje další psy po tom co původní namnožené psy porozvážela po všech možných i nemožných místech když ji vyhodili z posledního místa.
Chci zjistit její nynější pobyt. (a předpokládám, že nejsem sama).
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 00:17
- Nahlásit
tak to pardon. já myslela, že nové působiště je viz text:
POMOC PSÚM - týká se to nás všech
PSI JSOU NOVĚ V OBCI ,,HLUCHOV" u Přemyslovic. Naproti Kapličce šedý dům, se skleněnými dveřmi. Jmenovka V...
Kluk, který psy hlídá, tvdí, že žádného nového psa nemají, ale já viděla dnes několik desítek nových psů, hlavně větších plemen, k těm malým jsem se nedostala - nechtěla jsem. Naopak někteří velcí psi zmizeli.
to se omlouvám, tak jsem to špatně pochopila
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:06
- Nahlásit
Hanca
se neomlouvej
ale to už je tam delší dobu tato info, tak je otázka, zda je to aktuální...
Kontakt
email: pomocpsum@email.cz
mobil: 732 273 629
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 12:11
- Nahlásit
Sem poslala dotaz, tak uvidíme
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 08:50
- Nahlásit
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 10:38
- Nahlásit
POslala jsem sms na mobil, co jsem měla z prvního kontaktu, ten co je na stránkách je nedostupný, tam ta sms ani nepřišla.
naten druhý jo, ale nikdo od včera neodpověděl...???
|