Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / SOS sprežení 18 psů z Klenčí - kauza ESP Solo
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
reneeska
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 20:37
- Nahlásit

Ja nevim co rict. Asi pujdu na výšku na veta a do KVS

Eire
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 20:58
- Nahlásit

Nemám slov.Začíná to někde kolem minuty třicet.

http://archiv.nova.cz/multimedia/odpoledni-noviny- 24-1-2010.html?s=0

Steph
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 21:58
- Nahlásit

Diky vsem za pomoc - mela jsem to dneska vsechno jen zprostredkovane pres tel. - Karel mi rano volal zpravu ad) vyse, ale nakonec byl zas nejaky hacek - za toho zubozeneho psa pozaduje 10tis. - jestli jsem to dobre pochopila tak za to druhe zubozene ESP.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 22:04
- Nahlásit

Steph
za toho zubozeneho psa pozaduje 10tis. - jestli jsem to dobre pochopila tak za to druhe zubozene ESP.

Ahoj , kdo? Heller?

Barča85
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 22:06
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
Já to pochopila jako že Heller - je to nechutný..

Steph
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 22:12
- Nahlásit

jj, Heller to chtel po slecne co si ho vzala - mozna to byla ta v reportazi

Cigi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 06:13
- Nahlásit

10.000 bych mu dala tak kopanců, co je tohle za "člověka"?
Hezky to tam psal v diskuzích někdo z jeho okolí, že je to akorát vyžírka, že má psy jen na to, aby se mohl ochomýtat na musherských akcích a kde se dá co, tak zadarmo vyžrat a vychlastat. Nechápu, jak ho mezi sebou můžou strpět, vždyť takhle padá stín na všechny mushery.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 08:14
- Nahlásit

Cigi
Nechápu, jak ho mezi sebou můžou strpět, vždyť takhle padá stín na všechny mushery.
a dyk ho trpět nechtěj..sou mezi nima i normální lidi,naštěstí,jinak by se neodehrávalo to co proběhlo a doufám,že eště proběhne.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 08:20
- Nahlásit

Jsem si tu diskusi dala i na Fůjbuk. A sdílet všem...aspoň šeci uvidějí.

Cigi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 09:00
- Nahlásit

davidkova renata
Tak to je fajn, že se Ti správní musheři snaží něco proti Hellerovi dělat, já měla dojem, že se něco rozpoutalo až po náhodném nálezu Sola, a že to nebyli zrovna musheři, co se začali snažit věc s Hellerem nějak řešit, až pak se přidali. Ale hlavně, že alespoň tak.

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 09:15
- Nahlásit

Cigi
že to nebyli zrovna musheři, co se začali snažit věc s Hellerem nějak řešit, až pak se přidali. Ale hlavně, že alespoň tak.
Přečti si pořádně diskuzi na mushingu.... lidi, co mají zvířata jen pro své jakési ambice a kašlou na ně najdeš všude- od sportovky, přes mushing, agility až po lidi v parku. A že se to rozjelo až po nálezu Sola- jestli si četla dobře, tak dotyčný se na závodech příliš neukazoval, psi nechával uvázané doma, takže jaksi moc možností jak zjistit problém dřív nebylo. Ostatně tohle je problém u spousty psů ať už používaných pro sportovku nebo jenom na hlídání k baráku. Přiznám se, že mi tady to zevšeobecňování musherů jako lidí, co jim je všechno jedno docela leze na nervy. Pár jich osobně znám a jsou to moc fajn lidi, který by pro psi dejchali.

Cigi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 09:27
- Nahlásit

Hyena
Jde asi o úhel pohledu. Mě to přišlo po shlédnutí alba hrobnice na rajčeti prostě tak, neboj pročetla jsem i všechny možné ostatní diskuze, právě kvůli objektivitě. Byly to příhody už z roku 2007 a přesto se směl i nadále pohybovat v prostředí mushingu. Stejně je nejhorší ta bezmoc všech lidí, co by s tím něco chtěli dělat a nejde to, díky našim zákonům. Vždyť i lidé z Klenčí se snažili, ale bohužel, vše je v pořádku....
Jinak je to jen můj názor a nechci se o něm přít ani dohadovat.
Já do jednoho pytle všechny mushery právě neházím, ale to co se děje může ten dojem vyvolat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 09:32
- Nahlásit

Hyena
Pár jich osobně znám a jsou to moc fajn lidi, který by pro psi dejchali.
jéžiš mě by zas mohlo lízt na nervy to brojení proti těm co se psama cvičej..taky sou lidi co by pro ně psi dejchali a předstaf si,že používaj i EO ,nesmíš si to tak brát,navíc mě teda na tý linklý diskuzi vůbec nepřipadá,že by jim to bylo všem fuk.

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 09:55
- Nahlásit

Cigi
Byly to příhody už z roku 2007 a přesto se směl i nadále pohybovat v prostředí mushingu.
No jak dopadlo tady probíraný tyratel- šéf ZKO, co na záběrech smažil bezhlavě do svého NO elektriku......? Kdo chce, může tak háze to jedonoho pytle všechny, co se psem cvičí a takhle můžeme postupovat u všech zvířecích sportů,včetně parkového venčení.
Prostě mě právě to, že spousta lidí nepoužije zdravý rozum, ale šupem odsoudí celou skupinu lidí, právě na zákaldě prvního dojmu, štve.
davidkova renata
nesmíš si to tak brát,navíc mě teda na tý linklý diskuzi vůbec nepřipadá,že by jim to bylo všem fuk.
A šak já to vim....jen mi ty "hony na čarodějnice" na základě jednoho či dvou vyskytnuvších se kre...nů prostě lezou krkem. Čarodějnice neexistujou.... průšvih je nefunkční nastavení zákonů a mechanismů zákoného postupu proti těm, kteří zvířata jakkoliv týrají.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 10:01
- Nahlásit

Hyena
jen mi ty "hony na čarodějnice" na základě jednoho či dvou vyskytnuvších se kre...nů prostě lezou krkem.
průšvih je nefunkční nastavení zákonů a mechanismů zákoného postupu proti těm, kteří zvířata jakkoliv týrají
no jenže kdyby todle fungovalo,taxe žádný hony nemusej pořádat bo každej bude vědět,ža taková mr*ka bude po zásluze potrestaná a hotovo..to je bezmoc a zoufalství podle mne,co ty lidi vede k takovejm reakcím

reneeska
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 11:18
- Nahlásit

Biluška
Kdyby se něco začalo hýbat, dej vědět, obratem ti pošlu aspoň 500 na benál či na co ti ta kára jezdí

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 14:46
- Nahlásit

Výbor se dnešního dne usnesl, že v rámci daných pravomocí občanského sdružení není oprávněn provádět jakákoliv šetření u soukromých subjektů.

Výbor tímto vyzývá všechny , kteří mají k dané věci jakékoliv poznatky, aby je předal příslušným orgánům, které jsou jediné oprávněné konat v takovýchto věcech.

Na základě zjištěných skutečností oprávněnými orgány výbor podnikne další kroky, ke kterým je oprávněn v rámci stanov registrovaných u MV a schváleného Řádu na ochranu zvířat při závodech psích spřežení .

Do pravomocného vyjádření orgánů oprávněných konat výbor nadále nebude k této události zaujímat další stanovisko.

no tak to se pochlapili, orgány samozřejmě nic nezjistí, tak to musheři řešit nebudou, jak obvyklé

Cigi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 16:47
- Nahlásit

Normálně mě to nepřekvapilo

Steph
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 18:00
- Nahlásit

tak 6 pejsku je volnych k adopci - p. Heller je vyda na darovaci smlouvu, zbytek jeste v reseni - fotky zde
http://utulek-tachov.wbs.cz/lidske-krutosti.html

reneeska
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 18:09
- Nahlásit

Steph
uf uf aspoň něco ... nevíš jestli bude ten převoz k Bilu?

Steph
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 18:17
- Nahlásit

zatim se uvidi kolik se ozve zajemcu nastalo a pak se bude resit prevoz, psi jsou krmeni 2x denne dohlizi na to Jitka, ten treti zbidaceny je pod veterinarnim dohledem ceka se na krev, podezreni na ledviny

reneeska
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 18:20
- Nahlásit

Steph
Jasné chápu ... kdyby něco, dejte vědět. Místo doma bohužel nemám

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 18:27
- Nahlásit

Místo mám, kdyby něco tak dejte vědět.Mám akorát podmínku, že ti psi musí být snášenlivý s kozou Žanetou. Můžu je ubytovat buď venku (což v těchto mrazech nemá význam), nebo v chlívku (ale tam nesmí sežrat kozu). Pan Bobál o tom ví a slíbil mi, že je předem otestuje

Steph
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 18:30
- Nahlásit

urcite dam, diky - vzhledem k tomu ze se to asi protahne, uz bych mohla byt mobilni a popr. je Bilusce nekam priblizit a nabizela se i Lucka faunicka - jsou tam jeste 3 mladosi - sourozenci ty 7mes.fenule - jinak rikala Jitka, ze co ted dohlizi na krmen,i psy neni v noci vubec slyset - predtim narikali, slamy maji dost, ale boudy se asi nepodari poresit takhle rychle

Steph
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 18:32
- Nahlásit

Biluška
no tak to je nejdriv musime vykrmit nez Ti je dovezem, aby hlady nepozrali Zanetku

reneeska
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 18:33
- Nahlásit

No boudy to je pálka, ty bych ráda vyřešila i tady u nás a nevím jak :-/

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 19:20
- Nahlásit

Steph
Moje nabídka na umístění dvou psů platí.Kdyby to bylo potřeba ,mail mám pod členem,jsem tu teď hodně málo.

Steph
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 08:08
- Nahlásit

jablunka
diky moc za nabidku, predam Jitce a Karlovi

http://domazlicky.denik.cz/zpravy_region/na-vychrt le-psy-se-lide-nemohli-divat20100126.html#mm

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 08:59 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Biluška
nemám sice moc peněz, ale můžu něco přispět na dopravu, můžu to poslat i složenkou nebo účtem to už je jedno, mail je kdyžtak Kalliope1@seznam.cz. Tohle samozřejmě platí i do budoucna

bea
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 09:40
- Nahlásit

Klenčí je od Prahy daleko a peněz mám málo, ale kdyby bylo potřeba a převáželi se někteří někam sem, 200 km je taky přiblížím.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání