Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / SOS sprežení 18 psů z Klenčí - kauza ESP Solo
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Steph
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 11:23
- Nahlásit

Karel Bobál je v Klenčí, kde bude odebráno 18 psů "mushera Radka Hellera" a je nutné co nejrychleji najit pro ně dočasné umístění, psi jsou ve velmi zuboženém stavu, podvyživení, veterinář je též na místě - pokud byste mohli pomoci, kontaktuje p.Bobála 608 154 180 - Štěpa mě požádala o založení této diskuse, bude na netu až večer a prosí, zda byste to mohli dát i na jiná fóra a předat zprávu Daně Bočkové, děkuji

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 11:26
- Nahlásit

Steph
kde bude odebráno 18 psů "mushera Radka Hellera
fakt jo?? takže ten chudák co tu byl neni sám jo?!To je teda echtprase,pan "musher",aspon že ti ostatní slušní lidé to nehodlají mlčky trpět a doufám,že jej vyloučí zs společnosti normálních lidí!

Cigi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 11:30
- Nahlásit

Předala jsem na miju a Daně B.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 11:31
- Nahlásit

jeden ze psů

Cigi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 11:35
- Nahlásit

Posunula jsem i do diskuze sos-pes
http://www.tombru.com/mushing/index.php?topic=1161 .90

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 11:38
- Nahlásit

Já můžu eventuelně vzít dvě-tři fenky.Už jsem mluvila s panem Bobálem, problém je pochopitelně zase v dopravě. Potřebuju ty psy přivézt ideálně na severní Moravu (kamkoliv), v méně ideálním případě alespoň do vých. Čech (čím blíž k Moravě tím líp). Jsem sice pojízdná, ale bez peněz na benzín, dopravu přes celou republiku neutáhnu.
Můžu vzít i psy,ale preferuju fenky, protože se psama se mi bude rvát Arman a budu muset řešit jejich oddělení. Což by se v pohodě zvládlo, to není až takový problém, ale s fenkama to bude mnohem jednodušší.
Pochopitelně je vezmu jenom na dočas a doufám, že mi pak pomůžete s umístěním

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 11:40
- Nahlásit

Poslala jsem to Daně Bočkové, která dodávala všechny podklady kauzy k prošetření!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 12:01 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška
Jsem schopná vzít jedno zvíře.

Jinak proti tomu žejsou psi venku nic nemám, ale koukám že jim krz boudy svítí sluníčko a krz žebra taky-to už tak v pořádku není.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 12:04
- Nahlásit

Mucholabka
OK, když budu řešit dopravu těch tří tak teda vezmu čtyři a hodím ti ho. Ale zatím to těžce vázne na té dopravě.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 12:28
- Nahlásit

Hodila jsem to na obě chrtí fóra.
Vzít bych mohla dva psy,ale taky jen na dočas,ale problém by byl s dopravou a uživením,už takhle to mám jen tak tak.

Adelaine
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 13:54
- Nahlásit

Bude se pořádat nějaká oficiální sbírka? Přispěla bych na dopravu. Pokud nebude, Biluško, ozvěte se mi prosím na e-mail (Adelaine@seznam.cz), pokud zachráníte 4 psy, už by to rozhodně stálo za to. U mě to bohužel nejde.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 14:43
- Nahlásit

ach jo

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 15:36
- Nahlásit

kopírováno z adopcechrtu.info
V 17 hod by to mělo být na nově, prý tam ten "páníček" moc hezky mluví, jak pejsi v zimě nechtějí jíst, proto jsou hubený, atd.-KRETÉN. Taky bych ho dala na řetěz k děravé boudě!!!
Pejsi ještě nejsou odebraný, je tam u toho krapet problém. Je odebranej sned jen jeden pes, za kterýho teď majitel požaduje peníze. Ach jo, to asi bude na hodně dlouho.

corgi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 15:55
- Nahlásit

Jak říká můj skorošvagr, který v Klenčí bydlí - je to smradlavej hnusnej zákeřnej pán, o kterým se tvrdí, že si nějakýho toho psa občas i dá, když sám nemá co sníst

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 15:58
- Nahlásit

jablunka
hlavně at se dostanou pryč od něj

Ave
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 16:07
- Nahlásit

http://www.tombru.com/mushing/index.php?topic=1161 .msg6156;topicseen#msg6156
no,asi se nedostanou,bohužel

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 16:13
- Nahlásit

Ave

pejskari
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 16:38
- Nahlásit

Neni tady asi nekdo z KVS, ze?? kdo by tam sam pracoval, nebo znal jejich praxi? Me by zajimalo, jak ti tam funguji, kdyz nikdy nic neshledaji spatne, vsechno v okacku ... Nedavno jsem se bavila s veterinarkou z mestskeho utulku, ktera si napr. mysli, ze v Cechach je legislativa celkem dostacujici, jenom lidi jsou lini ji uplatnovat ... tak mi pripada, ze to vzdycky zacne u KVS ..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 16:50
- Nahlásit

dívali jste se na ty fotky? psi stažený vocasi pod sebe
at jde někam tenhle pán,bych ho přivázala k tý boudě

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 16:59
- Nahlásit

brezen2008
Jo tohle mě přesně napadlo,uši až na zádech ,ocas pod sebou,evidentně "šťastní",že vidí "páníčka".

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 17:04
- Nahlásit

už jsem to viděla
ty psi dostali najíst,ale jak žřali

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 17:11
- Nahlásit

A je nějaký závěr? Budou odebráni?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 17:28
- Nahlásit

moc vas zdravim!to echt prase bylo ted v odpolednich TV-novinach na nove!fakt hnus,pry je dobre zivi,no to by temu psovy necouhali kycle,ze?

janakou
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 17:46
- Nahlásit

Humus!
Jediné s čím bych nesouhlasila v reportáži z Novy, je že ti psi hltavě žrali. Takhle (a ještě rychleji) luxuje misky většina psů.
Podle toho se člověk nepořídí.
Ale vyhublí byli na kost a že si nevšiml? Jak dlouho je neviděl, když si nevšiml?

Cigi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 17:51 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit

On si nevšiml, protože Sola nechával oblečenýho...a co teda ti ostatní svlečení u boudy??? To okecal, že vyhubli mrazem....no mě je z něj a našich zákonů fakt na bl....

impact
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 17:58
- Nahlásit

Nadšení samo, to je vidět...
Takle mě vítat můj pes, tak se jdu pověsit.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 18:10
- Nahlásit

impactjo ja taky,to,je nadherne vitani,je to hnus jak ten chlap keca,ze jsou vymrznuty,proto jsou tak vyhubnuti kecy,kecy....

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 18:13
- Nahlásit

Mě se otvírá kudla v kapse. Asi si něco udělám. Udělám si kyj a půjdu na výpravu

Každopádně moje nabídka pořád platí, pokud se náhodou podaří ty psy odebrat a zrovna tu nebudu tak mi někdo dejte vědět, prosím.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 18:25
- Nahlásit

impact
Někteří psi jsou takoví, že člověka vítají, u toho třeba lehnou na záda a pochcávají se...od slabších nervíků...Sala byla podobná, až na to uchcávání. Ale to nechci chlapa obhajovat, jen si myslím že není potřeba až tak vypichovat a tím mu někdy možná nahrávat. O tom že psi by měli být na zimu zakrmení, o tom žádná. A na sportovní kondici se nevymluví, tihle psi nemají ani svaly.

Bobina a smečka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 19:12
- Nahlásit

http://www.tombru.com/mushing/index.php?PHPSESSID= b495d2f674b70d7117c14064c5c9dfd9&topic=1161.120

Jukněte, na deváté straně se k tomu vyjádřil i Karel Bobál!

Je mi z toho Hellera na zvracení...

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání