| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 11:36
- Nahlásit
LiVr
už jsem domluvena se super ženskou Anubis, že jí ho mám dovézt domů!!!!!!
Ta si brala teď Bada,je to ona?Lucie?
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 11:39
- Nahlásit
No já jsem pako! Tolik hrubek a ještě jsem tam nedala šťastného smajlíka!! Jsem strašně šťastná, že to takhle dopadlo!
Večer podáme info, jak se holčička zabydlela.
Já celou noc nemohla spát a myslela na ni a přemýšlela, jaké jí dám jméno :-).
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 11:41
- Nahlásit
Jo, je to Lucka !
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 11:54
- Nahlásit
LiVr
Jo, je to Lucka !
To je bezva.
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 12:27
- Nahlásit
Jak píše Deryl. Kromě umísťovacích kotců jsou tam 2 příjmové a 3 karanténní. Chodíme tam venčit a loni v zimě jsem se ptala, jak to je s tím zateplením. Říkali, že díky slečně, která chodí taky venčit - Míša mají zateplené boudy. Do karanténních jsem vezla skoro nové koberce a od kamarádky zateplené vestičky. Abych pravdu řekla - neviděla jsem v boudách ani koberce ani vestičky oblečené na pejskách. Taky mi to přijde nějak mimo mísu, že útulek, který zpravuje město čeká na sponzoring, aby mohli chudákům zateplit boudy, když dostávají platby za pejsky od obcí. Nevím, tak dalece do toho nevidím. A to jsem se od naší vetky dozvěděla, že by se měl útulek rušit kvůli stavbě obchvatu. Tak nevím, jestli už jsou náhradní prostory.
|
Deryl
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 13:03 - Změnil/a: Deryl
- Nahlásit
jablunka
já si nejdřím musela přebrat kdo seš.
No, já mám Eny, tu střapatou lurcherku, ze září 2007 a ridgebacka Montyho. Ale kam se hrabu na tebe s těma mopsama a nahatejma chrtama a dalšíma pesama.
LiVr
Na 16-ou jedu pro holčinku do Kopřivnice
Tak to je super rychlá akce. Ty zimy jsou fakt vražedný.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 13:32
- Nahlásit
Deryl
No, já mám Eny, tu střapatou lurcherku, ze září 2007 a ridgebacka Montyho.
Já už si to dala dohromady.
Ale kam se hrabu na tebe s těma mopsama a nahatejma chrtama a dalšíma pesama.
Stačí říct co chceš,tady ti vždycky něgdo nějakýho pesu sežene.
|
moll
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 14:09
- Nahlásit
LiVr
a nemusí jako zařízení města podávat výroční zprávy nebo něco podobného ohledně příjmů a výdajů? měli by mít někde záznamy o přijatých, opatrovaných, udaných ...psech. každá organizace musí vést účto...
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 16:36
- Nahlásit
Fenečka vydána, míří k Anubis, Lucce na ranč. Stav prý nic moc, ani nedorazil doktor naočkovat, více večer.
J
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 16:38
- Nahlásit
Jé píšu, a pes mi skočil na klín a já cvakla vedle a odešla zpráva, my se právě vrátili z útulku z Chomutova, u nás kříženec chrta a zjišˇuji čeho ještě, něco loveckého, tak až zpracujeme foto nechám si poradit..
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 17:34
- Nahlásit
Takže vše klaplo. Vetík opět nedorazil! Takže včerejší obstrukce zbytečné. Už mohla být holka v teple včera.
Kari - jak ji Lucka pojmenovala už je mezi svýma. Smrděla chudinečka jako tchoř, ale v tak úžasné smečce se dá brzo do kupy. Filípek na mne koukal jen z patra
Děkuju všem a zvlášť Lucce, že se holčičky ujala.
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 17:36
- Nahlásit
Tak si představte, nechápu, ted volala Anubis, fenečka je u ní, tetovaná, to snad mohli v tom útulku zjistit také, nicméně, už volali majitelé, tetovací číslo sedí, tak zítra by si měli k Anubis pro fenečku přijet.Majitelé se údajně ozvali sami, našli prý na netu, více se dovíme zítra, až si pro ní přijedou, jen nevím jak je možné, že to nezjistili v útulku.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 17:38
- Nahlásit
greyhound
Hm, to je teda dost divné
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 17:50
- Nahlásit
No to si snad dělají ti .... na útulku srandu, ne? 3x jsem se jich ptala, jak jsem volala do Příbora, jestli není tetovaná, nebo jestli nemá čip!!!! Já ji po tmě nezkoumala a věřila tomu, co řeknou! No můj bože !!!!
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 18:01
- Nahlásit
Jo, je to tak, fenečka se prý ztratila staršímu manželskému páru v Příboru, a dnes volala jejich dcera, bydlí v Praze a objevila na netu. Uvidíme zítra, majitelé mají dorazit i s doklady.
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 18:11
- Nahlásit
Tak jen aby to teda dobře dopadlo! Lucka už mi taky volala.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2010 18:56
- Nahlásit
To je na pos*ani tydle ty nektery organizace. Desnej problem dohledat tetovanyho psa.
Doufam, ze se vse vyresi ke spokojenosti pejska. Jste moc hodny a sikovny holky.
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 11:55
- Nahlásit
Takže vše jinak, Dorotka zůstává v dočasném domově u Anubis, a budeme hledat nové zoodpovědnější páníčky. Bývalá majitelka, bohužel několikátá v pořadí, Dorotku nechce, prý ji nezvládá.Co na to říct, hlavně, že je holčička v teple, a v kontaktu s lidmi i pejsky.Na jedno očičko nevidí, ale skvěle se přizpůsobila v dočasném domově.
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 12:27
- Nahlásit
greyhound
Ahoj, včera večer jsem mluvila s Anubis, že ji dneska původní majitelé vyzvednou... tak jsem měla radost, že to všechno tak nádherně dopadlo! Ale jak je vidět, situace se mění každým okamžikem. Ale to je nakonec dobře pro Dorotku, že u Anubis zůstane. Tam se bude mít mÓÓc dobře.
K
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 21:41 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
greyhound
Ketynkana1
Takže vše jinak, Dorotka zůstává v dočasném domově u Anubis, a budeme hledat nové zoodpovědnější páníčky.
Mám děsnej vztek na původní majitele , ale zároveň taky velkou radost, že byť virtuálně, znám pár báječných lidí...
Moc držím palce, aby Dorotka brzy našla domov a skvělá Anubis nemusela příliš často poskytovat dočasný azyl pejskům v nesnázích.
|
Ketynkana1
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2010 23:30 - Změnil/a: Ketynkana1
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Nakonec je docela možné, že Dorotka zakotví u pana N. , na kterého jsem dostala tip od tebe a od teďužteďnevímodketrédalšídobrédušeodtud, když jsem hledala domov pro afgána Bada. Anubis je s ním v kontaktu. Snad se pan N. přece jen nechá zviklat.
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 08:00
- Nahlásit
Anubis mi včera taky volala - prý je s p. N. v kontaktu. Vzal by jí, ale chce ji kastrovanou. Ale shodly jsme se, že v jejím věku a v takovém stavu bysme to asi s kastrací nehrotili. Anubis si jí zatím nechává, než se její stav zlepší a pak se uvidí. U p. N. by jí bylo určitě dobře.
|
greyhound
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2010 14:01
- Nahlásit
Je nový zájemce o adopci Dorotky, teď čerstvá zpáva od Anubis, tak snad...
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 11:01
- Nahlásit
Pro všechny, kdo se zajímali o osud Dorotky: zůstává u nás. . Ale teď už OPRAVDU je to konečný stav - 5 kusů psů vlastních a 1, který má u nás přechodné bydliště a 4 kočky. V pondělí jsme byli u vetky, měla obavu, že jí selhávají ledvinky, tak se nabrala krev. Výsledky máme sice na nejnižší hranici, takže zatím bez léků, ale na dietce. Jsme slepí na pravé očko, levé už pomalu chytá taky, vážíme 15 kg. Dneska jedeme zaočkovat, pokud se vetka trefí do té kostnaté prdky. V čekárně na veterině na nás čuměli, jako na trýznitele zvířat, blbě po sobě pohazovali ksichty a šeptali si . Dneska sebou bereme další 2 feňule, aby viděli! Taky bych tady chtěla moc poděkovat Cigi, která Dorce přispěla na dietní papáníčko - strašně moc děkujeme.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 13:29
- Nahlásit
LiVr
vážíme 15 kg
proboha znám skoro 10kilovýho kocoura,tak si to nějak nemůžu porovnat
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 13:47
- Nahlásit
Ano, čteš Renátko dobře - 15 kg! Je to kostřička potažená kůží.
Ale snad se to spraví. No, já znám kocoura - našeho Macka a ten má 7 - ale to je obyčejný kocour - žádné plemeno.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 13:59
- Nahlásit
LiVr
Ale snad se to spraví
určitě jo,pokud nebude nějak nemocná tak jo..viděla jsem hrůzostrašný fotky psů co vypadali spíš jak anatomická pomůcka ,ale při dobrý péči se dostali do skvělý kondice,je to až neuvěřitelný kolikrát..bůh ti to oplatí na čem chceš(záměrně nepíšu na dětech ,u některých členů to budí nelibost ),jsi dobrá duše .Kolik jí vůbec je,nějak sem to nepostřehla..
jo tadle kočka je nějaká ruská potfora bo co..navíc kocour ,ty sou dost namakaný
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 14:14
- Nahlásit
Taky věřím, že se spraví. I když vetka říkala, že nenabere tolik, kolik by měla. Je celkově drobnější. Má 10 roků. Naše ovčanda Jessyka byla taky chůdě - tu vytáhli hasiči z žumpy plné sraček jako štěnítko. V očích i uších záněty, měla úplně sedřené drápy i polštářky. Vypadalo to, že navyžije a už tady prudí 6 let. Dneska s ní jedu na krev, kvůli kastraci a mám strach, co mi řekne vetka, bo přibrala jako prase!
A ten ruský macek je Tvůj?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 14:15
- Nahlásit
davidkova renata
F klidu, Bagoška měla 16 když k nám přišla,teď má třicet . Si začínám říkat essi by neměla zhubnout
LiVr
Výsledky máme
Jsme slepí
vážíme 15 kg
jako všichni jo? Toš to je drsný teda
Ne nic ve zlým, já vím jak to myslíš, jen mi to nedalo a musela jsem si rýpnout
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 14:19
- Nahlásit
jj, beru Biluško. A Bagetku znám - sledovala jsem ji na psej dusi. Je z ní kočka! Já jak měla doma toho ohaře - vážil 23. Vetka mi říkala - ne, že bude mít za týden 30! Měl 27
|