Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Zubožená fenka afghána
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
LiVr
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:42
- Nahlásit

Nevím, jestli se mi to vloží do dobrého fóra - předem se omlouvám - vkládám sem nové téma poprvé.
Dnes jsem se dozvěděla, že v útulku v Kopřivnici je fenka afghána nejspíše po srážce s autem. Jela jsem tam pro ni, ale bohužel mi ji nechtěli vydat, že je do zítřka v karanténě! Říkala jsem, že si ji nechím prohlédnout a zaočkovat sama, ale nešlo se domluvit. Jedu tam zítra znovu. Vytáhla jsem ji tajně z kotce - nezdá se mi sražená autem, ale je strašně podvyživená. Nemám fotky, protože jsem nebrala foťák, jelikož jsem si myslela, že ji z tama hned odvezu. Je celočerná a podle mne nevidí na pravé očičko. Opravdu nevím, bo s nima nebyla kloudná řeč. evypadá staře, ale já se v tomto plemeni nevyznám, takže těžko odhadnout roky. V každém případě ji z tama zítra vytáhnu. Komu ten nebožáček chybí, nebo kdo by se ho chtěl ujmout - volejte na moje číslo 774 519922.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:48 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

LiVr
Od Liberce do Koprivnice je to dlouha cesta.. ale co kdyby.. Podoba se ji?
Dne 16.12.2009 se ztratila Inka - afgánský chrt. Je černá s béžovým pálením. Tetování v uchu má číslo 3658. Zaciname byt beznadejni,jesli jste ji jen zahlidli a vite jakym smerem sla.Je hodná ale boji se cizich lidi.I jestli ji ma nekdo dama,prosime dejte vedet. Je to nase nejvetsi zlaticko. Prosíme, podívejte se kolem sebe a dejte nám zprávu. e-mail:cervinkova.yveta@seznam.cz Telefon:728/575213

LiVr
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:50
- Nahlásit

Tohle není ona, je mi líto. Ta kopřivnicá je celá černá, menší - řekla bych odrostlejší štěndo a na pravém očičku má nejspíš zákal, nebo nevidí vůbec. Byla tma a nenechali mi ji pořádně prohlédnout. Je hodně ustrašená.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:53
- Nahlásit

Nediv se, že ti ji nevydali když je v karanténě. Chrání tím i další psy, třeba psy z vašeho sídliště, ulice apod.

LiVr
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:54
- Nahlásit

Ještě jedna prosba - jestli je tady někdo z chrtů v nouzi - mohli byste prosím dát odkaz na vaše fórum? Nejsem tam registrovaná. Mocinky děkuju.

Cigi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 18:59
- Nahlásit

Mucholabka

Karanténa ve venkovním kotci s nezateplenou boudou...

Cigi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 19:01
- Nahlásit

http://www.zus-nj.cz/fotky/obr.php?name=a_12_10.jp g&id=71008

LiVr
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 19:13
- Nahlásit

Cigi - díky moc za vložení fotky.
Feňulka byla odchycena původně v Příboře 4.1.10 - volala jsem na městskou policii, ale ti mi řekli, že byla převezena do Kopřivnice. Ale jak píše Cigi - venkovní kotec, nezateplené. Je to takové chrastítečko.

Hanca
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 21:09
- Nahlásit

Hanca
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 21:19
- Nahlásit

přihodila jsem ji do diskuze na: http://www.adopcechrtuforum.cz/viewforum.php?f=11

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 21:24 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

LiVr
Ahoj , zkus napsat sem:
adopce.chrtu@seznam.cz

Lidé z tohoto fóra:
http://www.adopcechrtuforum.cz/synkova.html
http://www.adopcechrtuforum.cz/index.php
nedávno pomohli afgánovi v hrozném stavu, kterého zachránila paní Synková a pomáhala umístit Ketynkana1.

Více je o tom zde.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_10463_0.html

Třeba by se vám společně podařilo najít nějaké řešení:

Martík
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 21:24
- Nahlásit

Chuděrka

Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 21:27
- Nahlásit

Hanca

jsi byla rychlejší

LiVr
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 21:29
- Nahlásit

Děkuju všem moc - zítra budu mít snad více informací a když mně ji vydají, vezmu ji domů z těch mrazů a dám zprávy na kontakty od vás. Moc děkuju.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 21:34 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

LiVr
Dám to semURL a pokud budeš chtít tak i na [url=http://www.adopcechrtuforum.cz/index.php http://www.adopcechrtuforum.cz/index.php [/url]

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 21:37
- Nahlásit

jablunka
Tak na info už to dala Dana

Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 21:39
- Nahlásit

jablunka

už to tam je

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 21:41
- Nahlásit

Koukám....není čas a pak se ztrácím v davu.

Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 21:42 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

LiVr
zítra budu mít snad více informací a když mně ji vydají, vezmu ji domů z těch mrazů

Jsi moc hodná . Doufám, že to půjde, má se jěště mnohem víc ochladit . Napiš, prosím tě, i sem, jak to dopadlo.

Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 21:48
- Nahlásit

jablunka

áááále, lepší dvakrát než vůbec

Barča85
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 22:03
- Nahlásit

Koukám, že Kopřivnickej útulek je taky docela povedenej...Viz. vedle téma o štěňátku xbelgičana...

greyhound
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 07:28
- Nahlásit

Jsem nějak zaspala, jdu odeslat na kontakty lidiček co mají afgany, nemohu si pomoci ale nápadně mi připomíná jeden vrh, kdy štěnda šla neznámo kam, neznámo komu za podivných okolností.
Jinak ted řeším greye v útulku v Chomutově, včera mi volali, čekám na fotky, fenečka je snad s něčím křížená, bohužel také ve venkovním kotci.

pupulu
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 08:30
- Nahlásit

Kopřivnice začíná být vyhlášená útulkem to je fakt!Doufám,že už dnes bude chudinka spinkat v teple!

Cigi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 09:14
- Nahlásit

greyhound
To jsi hodná, vypadá prý strašně ( a to jí paní viděla jen při baterce....Myslím, že to je akutní případ.
pupulu
Pokud nebude útulek dělat fóry, tak spí dnes v teploučkém, měkkoučkém azylu.

pupulu
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 09:24
- Nahlásit

Cigi

Cigi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 09:52
- Nahlásit

pupulu
To LiVr je správce azylu

Deryl
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 10:37
- Nahlásit

No o Kopřivnickém útulku by mohla sestřenka Míša (viz. štěňátko x belgičáka) napsat knihu.
Je přímo z Kopřivnice a i když teď bydlí v Brně, tak tam často jezdí. Loni tam udělala dost terno, zasáhla i MP, starostu a další. Byly to docela čistky, pár lidí z MP přišlo o práci, ale nic moc podstatného se nezměnilo. Psal o tom i místní tisk.

Zima je tam krutá a hrozná. Loni dal švagr 150 000,- a Míša domluvila a zakoupila vyhřívané boudy, aby alespoň štěňata přes zimu neumrzala, což nebývalo neobvyklé.
Nově příchozí psi se dají do kotce (karanténího) který je opravdu asi kvůli "přenosu infekce" nevyhřívaný a bez deky, jen beton a jednoduchá bouda a to je tam přez zimu opravdu hodně pod nulou.
Tak pejsci, které tam jejich milovaný majitel večer přehodí přes plot, se najdou až druhý den odpoledne, dají se do kotce, nasypou granule a je to.
Míša tam vozí štěňatům alespoň teplé vývary.

Je to never ending story.
Jediné pozitivní je, že tam mohou odpoledne chodit lidé a pejsky venčit.

Já mám adoptovanou fenku z Irska a stárnoucího pana ridgebacka a dost dětí, takže bohužel stop stav. I když Jablunka by mohla být jiného názoru

greyhound
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 10:45
- Nahlásit

Tak držte palce, od rána žhavíme tel. a jak píše Cigi, tak snad, pokud nebudou dělat v útulku fory, máme dočas u Anubis, která adoptovala Bada z Ostravského útulku, a má skvělé podmínky, a zlaté srdce.

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 11:10
- Nahlásit

Deryl
I když Jablunka by mohla být jiného názoru
Co já,co já?já si nejdřím musela přebrat kdo seš. Já už mám taky stop stav,ale byl mi udělen.

LiVr
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 11:35
- Nahlásit

Všechny dobré duše tady z fóra: Na 16-ou jedu pro holčinku do Kopřivnice a už jsem domluvena se super ženskou Anubis, že jí ho mám dovézt domů!!!!!! Není mementálně pojízdná, tak držte pěstičky, aby mi ji vydali a večer se už bude holčička hřát s celou šťastnou smečkou

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání