| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 11:49 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Saň si hraje.
A taky se kulatí.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 12:30
- Nahlásit
Takej kraken.
Bitka.
Ucho sem, ucho tam..
|
rain
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 08:29
- Nahlásit
impact
Ano, ve středu jako včera .
|
rain
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 08:31
- Nahlásit
impact
Ale je fakt že na tvojí nudlovou smečku nikdy mít nebudu...
Kapacitně (velikostí bytu i množstvím nervů) jsem teď na maximu, jeden dobrý skutek zatím stačí .
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 10:40
- Nahlásit
Rain nauč se jedno - nikdy neříkej nikdy.
A co doma, dobrý? To je fena nebo pes?
|
rain
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 11:33
- Nahlásit
impact
Feňule ... no doma jak doma, u mě doma přebývá akorát chlap, ten mi to víceméně schválil už předtím, "doma" jako rodina to neví a je mi to fuk, ti se mnou nebydlí, ani mě nesponzorují .
Dneska jsou tam samy tak se těším co mi zbyde z předsíně .
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 11:59 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
rain
No já to doma myslela, jako jak se zabydlela?
Edit: Nechala jsi je doma samotný v jedné místnosti? Ufff, máš odvahu teda.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 12:09
- Nahlásit
impact
No těžko říct jak se zabydlela, když tam ještě není ani 24 hodin .
Tyjo nestraš mě , já myslela že je nejdřív oddělím, ale ony byly od začátku fajňučké, hrály si, v noci sem je nechala spát spolu v pelechu...nažrat dostaly obě pořádně ráno, granule jsem tam neměla odvahu nechat ale stejně by byly za 2 minuty vyluxované...
Neměl by být důvod proč by se měly porafat.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 12:34 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
rain
To druhý je taky fena? Já si myslela, že pes, ani nevím proč. Tak to máš dvojnásobnou odvahu.
Nevím, já bych si to nelajzla. Vůbec nemůžeš vědět, jakej ten buldoček je. Co když je vysírací? Co když ji bude chtít vyhnat z pelechu třeba? Taky není tvoje fena zvyklá mít doma vetřelce. Ještě nemůžou být zvyklý na sebe. Nechci tě strašit, ale víš jak. Jsou to dvě cizí feny, z nichž znáš jen tu jednu a ta menší je na cizím území.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 12:40
- Nahlásit
impact
Jenže Ceana je v tomhle blbec, ona si nechá všechno líbit, kor od štěňat a malých dětí. Na cvičáku byly dvě malé maliny, taky po ní skákali, vrčely, hryzaly jí a žádný náznak že by se chtěla bránit jinak než útěkem, to samé s děckama. Malá jí včera normálně lezla do misky a ona jenom udělala dva kroky zpět a čučela na ní, jestli jí jako něco nechá (misku se žrádlem jsem jim samo nenechala). Odlubkávaly se včera celý den, prcek se zas ozval když už jí to bylo nepříjemné. V noci jsme je nechaly samotné v chodbě, chrněly spolu v pelechu....prostě žádný náznak problému.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 13:52
- Nahlásit
rain
Však uvidíš. Já jsem prostě typ, kterej se vždycky radši připraví na ty nejhorší varianty, co můžou nastat, než aby pak byl nemile překvapen.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 14:02
- Nahlásit
impact
Jenže to by je pak člověk nesměl nechat o samotě ideálně nikdy . Já zas myslím, že kdybych je oddělila, bylo by to ještě komplikovanější.... Jelikož jediná místnost kde nemaj co zničit a nic jim nehrozí je chodba - tam jsou, kdybych jednu zavřela někam jinam, co já vím co ji napadne rozkousat, sežrat, atd....
|
rain
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 16:20
- Nahlásit
Tak super, holky byly hodňoučké, sousedka o nich prý ani nevěděla, malá udělala akorát pár bobanů, ale s tím se počítá .
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 16:49
- Nahlásit
Super.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 18:03
- Nahlásit
impact
Héj, to je tak vychcaný pes. Okamžitě pochopila, že za loužičku venku dostane piškot a už fintí - na 0,5 vteřiny skloní zadek a už se dívá kde je jako ta ňamka .
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 08:19
- Nahlásit
Rain
Hele ja musim vymyslet plan, jak dostat nejmin jednoho psa z postele. Tady se fakt neda spat.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 08:33
- Nahlásit
impact
No, já bych tam ty dva v pohodě zvládla, ale trochu sem si to teď asi podělala - řekla jsem že prcek bude v pelechu v chodbě dokud se nenaučí 100% venčit venku a aby jí nebylo smutno, vyhodíme tam i Ceanu , takže teď mám v posteli "prázdno", musím poslouchat prďolu jak za dveřma prvních 20 minut pláče a nemá mi kdo zahřívat nohy .
Ale pro tebe mám jednoduché řešení - větší postel .
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 08:45
- Nahlásit
Vetsi postel by bylo fajn reseni, ale nekdo by mi ji musel koupit..
|
rain
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 08:55 - Změnil/a: rain
- Nahlásit
No to já se taky těším jak půjdu dneska "lehoučká" od veterináře - chci se poradit s těmy prošlapy a pořád uvažuju o nějakém rozboru, ať mám aspoň trochu představu jak jsou na tom orgány, vzhledem k jejímu výživovému stavu .
A je mi jasné že mi vnutí ještě spoustu jiných věcí .
Nějak se pořád nemůžu zbavit pocitu že jí určitě musí něco být, protože proč by jinak někdo takového ňunína vyhodil...asi je to blbost a lidi sou prostě prasata, ale pořád mi to vrtá hlavou...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 09:05
- Nahlásit
rain
s prošlapy neuděláš už asi nic , každopádně přeju aby byla pejsa v pořádku.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 09:09
- Nahlásit
kejtlin
Já doufám že ve 3 měsících to ještě půjde spravit....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 09:13
- Nahlásit
rain
ahá já myslela, že feňula je starší, tak to snad ještě jo . Někde jsem četla, že je dobrý aby měla tam kde se nejčastěji pohybuje oblázky, že jsou proti prošlapům, že mají vliv na dobrý vývin a růst zápěstí a prstů, ale co nje na tom pravdy netuším.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 09:17
- Nahlásit
kejtlin
Ona má navíc ještě na 3 tlapkách paspárky, tak nevím do jaké míry to může mít vliv... To taky proberem no .
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 09:43
- Nahlásit
Rain nad tim vyhozenim nepremyslej.. Podivej se na Moulinu. Ona je naprosto typickej jack. Je zdrava, fakt fyzicky krasna, umela privolani s predsednutim.. A skoncila na ulici a v utulku. Lidi jsou divni...
|
bea
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 11:02
- Nahlásit
rain
impact
Lidi jsou divní..
Třeba ani nevědí, jakého psa vyhodili. Já jsem v březnu koupila od bezdomováčů štěně, protože si s ním ti blbci kopali, chtěli 500.- a spokojili se s 50,- Kč. Oddhadla jsem to podle uší a srsti na křížence kokra a pudla, ale začala mu růst trochu bradka, tak jsem přidala ještě knírače a u veta jsem se dověděla, že je to čistokrevný tibetský teriér. Bezdomováči to asi vědět nemohli, ale kde ho mohli ukrást? /koupila jsem ho odhadem ani ne dvouměsíčního)
|
rain
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 11:27
- Nahlásit
bea
Občas se zadaří no, já taky orientačně mrkla na ceny bezpapírových buldočků a divím se ještě víc...podle množství inzerátů jsou asi zrovna docela v módě.
A jak se dívám na toho tibeťáka, toho bych možná neidentifikovala dospělého, natož štěně .
|
bea
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 11:44
- Nahlásit
rain
Tos mne potěšila, upřímně řečeno jsem ani nevěděla, že taková rasa existuje - teriér ano, ale tibetský? Ale jsem ráda, že ho máme - je to hrozně hodné a poslušné zvíře. Jen se strašně bojí chlapů - asi si pamatuje zážitky, i když mi připadá, že na pamatování byl moc malý - dva měsíce.
|
rain
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 11:54
- Nahlásit
bea
Já doteď akorát věděla že taková rasa existuje - to ano, ale netušila jsem že vypadá právě takhle (vygooglila jsem si ho) .
|