| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 08:56
- Nahlásit
žanda
No tak ty si úplně skvělá.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 08:57
- Nahlásit
jablunka
já ne, to holky celej večer obvolávaly a sháněly..........a bulely )
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 10:05
- Nahlásit
ty jo, ze by v tomhle tematu, co zaclo tak strasne hnusne byli nakonec hned dva stastni psi? To je parada, drzim palce at to klapne
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 10:08
- Nahlásit
Kaccka
díky, myslím,že právě v tuhle chvíli se domluvá převoz z Moravy do Prahy -a kousek pak za ní ) čekám od holek na telefon.......
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 11:03
- Nahlásit
Tak hafíka už holky s paní chovatelkou domluvily- čekají teď na její telefon,kdy pro něj pojedou,neboť haf je v Mikulově( snad jsem to nezvorala) v útulku a oni pro něj mohou dojet o víkendu- čili sladit převoz psíka z útulku k paní chovatelce a od ní do nového bydlení. Ale to je už detail ) jupí )
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 11:05
- Nahlásit
žanda
jsi skvělá prostě skvělá
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 11:35
- Nahlásit
žanda
super, vsichni jste uzasni
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2009 12:21
- Nahlásit
Hned je lepší nálada. A hlavně další št´astný psí osud , jste skvělííííííí
|
bea
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 07:26
- Nahlásit
žanda
Tak alespoň trochu radosti, hned má člověk lepší náladu, že někdy něco vyjde.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:37
- Nahlásit
Tak pokud vás to ještě zajímá- v sobotu se veze pesan z útulku k paní chovatelce do Brna...........v neděli ho holky s klukama vyzvedávají a veze se už rovnou domů. Jede s nimi samozřejmě i jeden z nových páníčků, tak že už si ho bude muckat celou cestu domů ))
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:38
- Nahlásit
žanda
super
|
allík
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:48
- Nahlásit
Jede s nimi samozřejmě i jeden z nových páníčků, tak že už si ho bude muckat celou cestu domů ty jo, to je báječný. Zamačkávám slzu. A stejně tak u tý krásný kokřice. Je vidět, že hodný lidi pořád jsou
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:00
- Nahlásit
allík
no když mě vyprávěly holky telefonát s paní chovatelkou a jak těžký loučení je to pro původního majitele (vážná nemoc), a jak se na něj v nový rodině už těší a co mají vymyšlenejch s holkama společných pejskovacích akcí (holky mají stejné plemeno fenu jen o rok mladší) tak jsem zamačkávat nestíhala a bulela fakt....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:07 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
žanda
tak to je fakt ideální konec, až na smutného původního majitele to fakt nemá chybu !
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 19:17 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Holky, tak to mam velkou radost za Dana, ten inzerat jsem na nej do bazose pred par dny a ani jsem nedoufala, ze se tak brzo zadari. Hlavne se mi ulevilo, ze pro nej nemusim sama, pac mne vzal taky za srdce.
|