Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Slepa fenka kokra vyhozena z auta
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
PeKrato
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:58
- Nahlásit

davidkova renata
to mi nedělej, to je naprostá hrůza. se mi chce brečet, chuďátko možná je dobře že umřela, těžko by tohle zůstalo bez následků na celý život. o tom se mi bude i zdát asi

Kaccka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:59
- Nahlásit

PeKrato
ona neni u me, ale u kamosky v Lounech, ti ji nasli, ja ji nazivo nevidela, jen jsem slibila, ze to rozsirim a pomuzu zkusit najit novou rodinu. Ale mas pravdu, vlastne mela stesti, ze uz je odtamtud pryc, i kdyz takovou hnusnou cestou.

davidkova renata
uz neeeee, tohle mi uplne staci a to ji nevidim nazivo, uz vcera jsem nemohla usnout a na bliti je mi furt

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:00
- Nahlásit

Kaccka

Porad ale doufam, ze se nakonec rozhodnou si ji nechat.

já v to doufám taky. moc. Nemohla by se dostat do lepšího domova!!To všechno co už pro ní udělali.

a to co popisujou to je humáč. Jak píše PeKrato pro ni spíš štěstí, že už u nich není.

davidkova renata
nebudu tam koukat, nebudu. Tenhle tejden toho bylo už moc na mě.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:02
- Nahlásit

PetraK
nebudu tam koukat, nebudu
nedělej to, já ty fotky před sebou budu mít ještě hodně dlouho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:02
- Nahlásit

já vám to řikala

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:10
- Nahlásit

fenku Gipsy jsem viděla už když se o ní psalo- taky děs....a protože je zvíře věc, žádnej hajzl za to nezaplatí...........kde je zákon linč.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:12
- Nahlásit

žanda
žádnej hajzl za to nezaplatí
no tedle se ale druhej den zasebevraždil,asi dluhy a tak bo psa sebrali mj. exekutoři.To je ale tedle jeden...ty vostatní bohužel nic

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:14
- Nahlásit

davidkova renata
jsem hnusná,ale líto mi ho není.............a možná,ještě že ty dluhy měl-ale pro hafinku to bylo stejně už pozdě....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:16
- Nahlásit

žanda
jsem hnusná,ale líto mi ho není
líto??Si cvok??? Máloco mne tak potěšilo!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
no tedle se ale druhej den zasebevraždi

to si bude tahat ešče dlouho, takže to mám radost ještě větší.

ty vostatní bohužel nic

třeba některý jo, jen o tom nevíme.
A že by mi bylo někoho líto, to není.

jen holky- měly bychom se aspoň v tomdle případku držet při zemi a tématu, ať to nepošlem jinam. Abych taky chvíli byla slušná

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:18
- Nahlásit

davidkova renata
jo, asi jsem, furt chci aby "svítilo sluníčko", lidi na sebe byli hodný,aby milovali svoje zvířata a děti a furt kolem mě teče žumpa(

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:28
- Nahlásit

žanda
furt chci aby "svítilo sluníčko", lidi na sebe byli hodný,aby milovali svoje zvířata a děti
nejsi Aren???
né jako v dobrým

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:59
- Nahlásit

davidkova renata
Aren??? jsem mimo mísu,neznám..........

Kaccka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:47 - Změnil/a: Kaccka
- Nahlásit

Tak ke konci dne mam aspon nejaky dobry zpravy. Kokricku dneska podrobne vysetrili, metastaze na plicich nema, ale ma zvetseny srdicko a po dukladny prohlidce doktor konstatoval, ze je o dost starsi nez se mu zdala vcera, aspon 10 let. Takze protoze ji to nijak neboli a operace je kvuli srdci prilis rizikova, pravdepodobne by ji neprezila, rozhodli se, ze je zbytecny ji s tim trapit. Muze takhle zit nekolik mesicu i par let, nikdo nevi. Ale co je super - kamosky rodina se rozhodla, ze si ji u sebe nechaji dozit a postaraji se o jeji prijemny a dustojny stari. Mam strasne strasne velkou radost a jsem uplne namekko

Takhle se tam ted ma

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 20:59
- Nahlásit

Kaccka
PARÁDA

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:05
- Nahlásit

Kaccka
kamosky rodina se rozhodla, ze si ji u sebe nechaji dozit a postaraji se o jeji prijemny a dustojny stari. Mam strasne strasne velkou radost a jsem uplne namekko

žanda
Aren??? jsem mimo mísu,neznám..........
to neřeš

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:22
- Nahlásit

Kaccka
Ale co je super - kamosky rodina se rozhodla, ze si ji u sebe nechaji dozit a postaraji se o jeji prijemny a dustojny stari

ŽÍŠMARJÁ!!! To je krása, já v to pořád doufala, když se tak o ní začli starat. Prosím Tě vyřiď jim, že mají obdiv nejen můj, ale asi tak půlky republiky - minimálně půlky republiky lidí psích.

Tak tohle jsi měla na mysli, když jsi psala o tom, že se dneska staly už dobrý věci!! To jsem nevědíla. Mám HROZNOU A OBŘÍ RADOST. VÁŽNĚ A NEFALŠOVANĚ. Dám zítra echo na Zvířetník.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:31
- Nahlásit

PetraK
s radosti vyridim

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 21:37
- Nahlásit

Kaccka

já vím, že jim to bude asi k prdu, ale mám fakt hroznou radost. Jsou úžasný

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 23:27
- Nahlásit

To je super, normálně mi tečou slzy a to jsem docela tvrd´ák

žanda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 08:17
- Nahlásit

jé to je krása, ty lidičky jsou zlatý. já na tu holku ušatou myslela celej večír...............

PeKrato
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 08:50
- Nahlásit

supéééér, to je bomba happy end. konečně bude ta psí babča šťastná. jsou skvělí, že si ji nechali

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:43
- Nahlásit

super - kdyby kámoška cokoliv potřebovala - přispět na léčení, granule atd atd, pár korun nebo naturálií by se určitě našlo!
mě na tý fotce teda připadala starší než na 6 let - vypadá jak moje první kokra-)

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 11:55 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit

Takze protoze ji to nijak neboli a operace je kvuli srdci prilis rizikova, pravdepodobne by ji neprezila, rozhodli se, ze je zbytecny ji s tim trapit. Muze takhle zit nekolik mesicu i par let, nikdo nevi.

Ahoj , hodně jsem tohle téma sledovala, i když jsem nepřispívala... Mám velikou radost, že fenečka zůstane u svých zachránců .

Vzala jsem si skoro před 2 lety starou fenku (cca 13-14 let) z útulku v dost špatném stavu. Docela se v rámci možností dostala do kondice, přesto, že u mne absolvovala kastraci kvůli zánětu dělohy a teď na jaře operaci zhoubných nádorů na mléčné žláze. Nyní je v pohodě.

Píšu to proto, že jí hodně prospívají inj. Zylexisu (nyní 1x za měsíc) a 2x denně Sannicel + 2x denně Wobenzym + 1x Celaskon (500mg). Říkala jsem si, že by se tato zkušenost mohla hodit...

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:08
- Nahlásit

Lucie od Arta
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4428136/daruji-psa -velsspringrspanela-s-PP.php

Kaccka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:14
- Nahlásit

Lucie od Arta
dekuju moc, prispevky nebudou potreba, uz se nas na to par nabidlo, takze to bude v pohode

hipík a tonička
dekuju, vsechny informace predam

žanda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:34
- Nahlásit

jablunka
jsem to přeposlala kamarádce, co chce štěndo velš... a jednu fenku už má, mě asi nepochválí)

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 12:50
- Nahlásit

žanda
mě asi nepochválí
To je fuk,jen gdyby se jí ho zželelo.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 13:12 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

jablunka
o něm vím, ale ne, díky, též jsem ho už, co se objevil na klubových stránkách, poslala dál a držím palce. Dospělého samce k mýmu debilkovi ne, raději...Pokud si po něm nebudu nechávat synka (velmi pravděpodobné), pak chci mladou nebo mladší fenku, kastrovanou nebo ji necám vykastrovat já...ale stejně raději na jaře, to už bych neměla mít 1 a půl úvazku, ale jen normoš 1 úvazek.

žanda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 21:55
- Nahlásit

jablunka
Tak vynadáno jsem dostala hned trojmo)kamarádka má dvě dcery již na prahu dospělosti. Nicméně všechny 3 holky fňukaly, jen co můj email četly a protože to jsou holky podnikavý a svému plemeni nesmírně oddaný, našly hafušákovi NOVÝ domov. Během zítřka by se měly domluvit, jestli by šlo už o víkendu ho převést do nového bydliště. A jelikož si ho chce vzít rodina kluka,co s ním jedna z holek chodí, tak ho asi i budu vídat, až budou jezdit na venčící rande)
Držte palce,ať to zítra dobře dopadne)

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání