Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Výstavy na západě (Čech)
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Žanetka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 11:41
- Nahlásit

Západočeši, hlaste se!
Jede někdo KV Plzeň, OV nebo KV Rokycany, NV Klatovy?

po roce se opět vyhlašuje...kdo letos jedete?

corgi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 14:48
- Nahlásit

Žanetka
Já jedu Plzeň a Klatovy, na Rokycany jsem se nakonec vybodla, protože mi po MVP Praha klesla nálada. S čím jedeš?

Žanetka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 16:39
- Nahlásit

corgi
My jedeme všechny tři, i když do rokycan se mi po loňsk
ém roce moc nechtělo, ale nakonec máme to blízko, tak je tak pro zkušenosti pojedem. Máme berňáka.

corgi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 20:49
- Nahlásit

Žanetka
Já se teď jenom modlím, aby se v mých oblíbených Klatovech neobjevil ten "skvělý" pan hospitant, se kterým jsme měli tu čest v Praze...

Žanetka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 07:43
- Nahlásit

corgi
My jsme chytli v Plzni i Rokycanech rozhodčího, který nás posuzoval už vloni a žádnou velkou radost z toho nemáme, ale co se dá dělat. Klatovského rozhodčího neznáme, ak uvidíme.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 11:49
- Nahlásit

ahoj, jedem Klatovy, ale jsme z Prahy a bouchl nám odvoz - nejedete někdo přes Phu, sím?

malinka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 12:49 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit

Žanetka

kde najdu rozpis plemen a rozhodčího na Rokycany?

Žanetka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 13:24
- Nahlásit

malinka
www.koro.unas.cz Tam hnedka v úvodu klikni na 45.Podbrdská výstava a dále v propozicích je rozpis delegovaných rozhodčích. Ale není tam kdo bude jaké plemeno posuzovat. Já jsem si to jen tak odvodila, protože nás tam posuzoval už minulý rok.

malinka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 14:17
- Nahlásit

Hmm, huš sem se těšila, že budu vědět víc.
Nás posuzovali 3 z delegovaných

Žanetka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 14:26
- Nahlásit

Tak to je prekérní situace Tak jedině napsat maila a zeptat se nebo zkus na www.mujpes.cz tak tam psala paní do diskuze, že se prodlužuje termín uzávěrky a zvala na výstavu, tak ta určitě bude z výboru, tak zkus napsat do tý diskuze a pozeptat se...nebo se nech překvapit

malinka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 15:17
- Nahlásit

rači se nechám překvapit, strééz nebude tak dlouhej.....

Žanetka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2010 15:28
- Nahlásit

malinka
A co máš za pesana?

Žanetka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 09:08
- Nahlásit

Tak to vypadá, že v Plzni nebudeme vystavovat psy, ale zmoklé slepice, co?

Terka1
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 10:01
- Nahlásit

Nevíte proč byla zrušená krajská výstava v Žatci. Je jich tady na západu čech docela málo.

corgi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 15:58
- Nahlásit

Žanetka
Modli se a doufej. Pokud vím, tak v krajním případě nastává varianta nárazového posuzování uvnitř "klubovny", což ovšem od rozhodčích vyžaduje poněkud zálesáckého dobrodružného ducha. Tudíž opravdu zůstávají venku na dešti...

Žanetka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 18:00
- Nahlásit

corgi
To myslím, že bude lepší přežít nějaké ty kapky než se mačkat v klubovně. Jedeš i o Klatov?

corgi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 19:29
- Nahlásit

corgi
Jojo, než v zakouřené tmavé klubovně budu radši moknout - i s tím rizikem, že psovi opět vstane srst a bude to v pytli
Jedeš i o Klatov?
Jistě, bydlím 10 minut od Klatov

Žanetka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 19:36
- Nahlásit

corgi
Ale vy asi vystavujete v sobotu, viď? Nebo také neděle?

corgi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:16
- Nahlásit

Žanetka
V sobotu vystavuju a v neděli přijedu fotit kamarádky, mají všechny plemena z II. skupiny

Žanetka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:28
- Nahlásit

corgi
Takže i nějakýho berňouše?

corgi
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:51
- Nahlásit

Žanetka
Nu možný to je

corgi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 09:42
- Nahlásit

Žanetka
Tak Plzeň se docela vyvedla - myslím tedy hlavně co se týče počasí. Výsledky radši nekomentuju. Vypadalo to, že za každou medaili, kterou rozhodčí NEDÁ, dostane nejmíň stovku Alespoň v kruhu 1 jich zůstala plná krabice. No co, zrecyklujou to na příští rok. Viděli jsme se nebo ne? Já jsem byla toto (foto M. Vůchová):

Žanetka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 10:14
- Nahlásit

corgi
Ahojky,
počasí bylo ukázkové. Já myslím, že jsem tě jednou zahlédla, když jste procházeli okolo, ale jen tak letmo. My jme byli v kruhu číslo 2. sice medailička žádná, ale s výsledkem jsme docela spokojeni VD2 za užší hrudník, ale jak říkám spokojenost, protože předposlední zkušenost s rozhodčím, který nás posuzoval nebyla dobrá
Tak a teď hurá do Klatov

corgi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 10:24
- Nahlásit

Žanetka
sice medailička žádná, ale s výsledkem jsme docela spokojeni VD2 za užší hrudník
U nás se medaile taky nerozdávaly, spousta lidí odjížděla naštvaná. Já jsem teda s V1 samozřejmě spokojená, ale nedostat Krajského vítěze proto, že je pes moc dlouhý... Corgi? Dlouhý? No naše chovatelka, co tam byla, se tomu řehtala ještě odpoledne na kafi V Klatovech nás posuzuje nějaká Ruska, tam mají rádi tyhle těžší typy, jako mám já, tak uvidíme. Počasí opět objednávám stejné jako na včerejšek

Žanetka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2010 13:24
- Nahlásit

corgi
Tak V1 je super. My jsme byli v naší třídě 2 a V nedostal ani jeden, oba VD. Nás v Klatovech posuzuje pan Janda, s tím zkušenosti vůbec nemáme, takže si netroufám odhadnout, ale konkurence silná, takže to asi nebude nic moc

corgi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:23
- Nahlásit

Žanetka
Koukám do výsledků KV Plzeň a zjišťuju, že těch medailí se tam fakt moc nerozdalo - asi nastalo to utahování opasků

Žanetka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 09:09
- Nahlásit

Taky na to musím mrknout. a jak se těšíš do Klatov?

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 15:58
- Nahlásit

Žanetka
a jak se těšíš do Klatov?
No jak se člověk může těšit na výstavu, na kterou jezdí už od patnácti, a teď, když se přestěhoval, to má 9 minut jízdy? Prostě šííííííleně V neděli asi nechám psa doma a budu se kochat a kochat, samozřejmě s foťákem v ruce.

Žanetka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 17:47
- Nahlásit

corgi
A navíc má být hezky, což by bylo super

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:33
- Nahlásit

corgi
navíc má být hezky
No, nechci to zakřiknout, ale tady "už" neprší

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání