Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Výstavy na západě (Čech)
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
corgi
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2010 17:55
- Nahlásit

Jupíííííííí, máme BOBaaaaaa!

cilka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2010 19:29
- Nahlásit

corgi
tak to gratulace !!
Jedu zítra , jak to tam je - jsou tam někde schody ? Nevím totiž jestli vzít klec nebo jen přepravku ....

malinka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2010 19:30
- Nahlásit

gratulujemeee

Tutuli
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2010 19:34
- Nahlásit

corgi
Čauky, obrovská gratulace, to je super, byl tam zase ten hospitant?

corgi
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2010 21:10
- Nahlásit

cilka
Schody tam jsou, ale pouze pokud máš kruh S (tedy na sokoláku). I tam se ale dá dostat bez lezení po schodech, a to přejímkou z ul. Domažlická. Následný přesun z S jinam je pak ale ze schodů dolů (např. do Z - zimáku - kde jsou závěrečky).

malinka Tutuli
Děkujem, já jsem šťastná jak blecha. Ovšem z výšin mě srazil na večerní procházce mladík, který mi chváli čaučaua...
Hospitanta jsem tam naštěstí neviděla. Kdyby tam býval byl, určitě bych si na něj počkala a pomohla mu z těch schodů

Tutuli
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2010 21:17 - Změnil/a: Tutuli
- Nahlásit

corgi
A nevíš, jak to dopadlo u cardiganů? Mimochodem ve třídě štěňat měl být Áďův merlový bráška.

Tutuli
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2010 21:18
- Nahlásit

corgi
Dívala jsem se, že vás tam bylo docela dost přihlášených, o to má ten BOB větší cenu

cilka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2010 21:40
- Nahlásit

corgi
Jj , děkuji moc za info , to mě tedy moc nepotěšilo , no je vůbec otázka jestli najdu Klatovy , a pokud pak ještě čirou náhodou přinatrefím na zimák - to už bude hóódně úspěšnej den ...
díky

corgi
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2010 21:45
- Nahlásit

Tutuli
jak to dopadlo u cardiganů?
Hrozně! Teď nemám katalog v ruce, takže jména nevím, ale ten BOB dostává všude VD a tady ho nechal vyhrát. Bylo to fakt divný, protože proti němu stál krásnej pes.
ve třídě štěňat měl být Áďův merlový bráška
No vidíš, tak to jsme se s majitelkou i chvíli bavily, je to krásnej pejsek.
vás tam bylo docela dost přihlášených
No já na to taky koukala, 12 pemíků v Klatovech? Kdo to kdy viděl?

cilka
Klatovy najdeš a pak furt rovně a doprava - teda směrem od Plzně. Je to tam trochu i značené cedulemi, ale zrovna na tu přejímku v Domažlické cedule nevedly, všechny mířili pod zimák, kde je jen miniparkoviště. Na té Domažlické totiž parkoviště není vůbec, tak to ženou pod stadion. Kdo šel z Domažlické, parkoval většinou po pravé straně nad stadionem na nějaké lesní cestě pod stromy.

Tutuli
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2010 21:57
- Nahlásit

corgi
Je mi jasné, co za psa to bylo. Červený pes s bílými znaky, znám ho dobře. No nic, s tím nic nenaděláme, verdikt rozhodčího je verdikt rozhodčího, i když si o tom můžeme myslet, co chceme.

cilka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2010 22:15
- Nahlásit

corgi

po pravé straně nad stadionem na nějaké lesní cestě pod stromy. no nazdar , Je to tam trochu i značené no potěš koště , fakt jen trochu ? Du si vytisknout mapu a zkusit jítspát vyrážim ve čtyři ráno - pro jistotu ...Díky

Žanetka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 11:56
- Nahlásit

corgi
Tak to vééélká gratulace

corgi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 15:57
- Nahlásit

Žanetka
A jak vy? Povídej, přeháněj. Berňáků tam byla spousta, viď?

Žanetka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 17:00
- Nahlásit

corgi
My jsme dostali VD, ale jsme spokojení, konkurence byla velká a hlavně kvalitní a pan rohodčí fakt odborník i za krásnej posudek. Naposledy jsme byli na výstavě minulý rok, ještě v dorostu a teď jsme hupli rovnou mezi dospěláky, takže první velká výstava v mezitřídě, dospěla úspěch, aspoň pro nás

corgi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2010 19:32
- Nahlásit

Žanetka
první velká výstava v mezitřídě
Pro nás to byla šestá výstava v životě, takže tomu BOBu jsem věřila až ve chvíli, kdy mi dali ten pohár, na kterým to bylo napsaný
konkurence byla velká a hlavně kvalitní a pan rohodčí fakt odborník
Obecně si myslím, že letos bylo víc psů než loni, rozhodčí na úrovni, prostě se výstava povedla. Nějaké bahno, chybějící odpaďáky a podobné "potíže", to je myslím naprosto odpustitelné

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání