Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / psí tábor na léto 2007
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 15:13
- Nahlásit

Letní výcvikový tábor Zbraslav.

http://stanios.wz.cz/images/sportschool/Zbraslav_2 007.pdf

Zaměření na intenzivní nácviky obran, stopy, poslušnost, práce s problémovými jedinci.
Možnost vykonat zkoušku dle IPO, NZŘ a KJ Brno.

Ubytování:
pokoje, stany nebo přívěsy, možnost plné penze.

leila
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 15:41
- Nahlásit

Biluška
mno já nemyslela pouštět bell ale nechat je seznamovat venku venitř by nesměli přijít do styku a až se budou snášet venku tak opatrně vevniř

leila
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 15:45
- Nahlásit

Biluška
my měli to samý se dvěma fenkama vyrůstali spolu ale jakmile začli dospívat stačilo abych na jednu šáhla a šli si po krku 2x nebo 3x jsme museli jet aji šít ta jedna ještě umí dost dobře skákat takže nemohli být od sebe oddělené ani přes plot jinak by se sežrali jednu jsme museli nechat ve sklepě a druhou v kotci a pak pomalu venku měli jsme je na vodítkách náhubky a jak vypadlalo že si sebe nevšímají pustili začli jsme je pomalu k sobě pouště na dvoře ale trvelo to pěkně dlouho

kiwikik
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 15:56 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit

Mar3
no a mám jasno jen doufám že bude ještě místo..

kiwikik
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 16:00
- Nahlásit

Mar3
já se picnu u Královce mám známý od koní to jedu určitě!!!

Mar3
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 16:40 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit

kiwikik
jj,toto se jeví jako docela v pohodě psí tábor - taky se mi to hnedka líbilo, podle toho, co všecko se tam bude dělat a tak... (no a od coursingu sou všichni co znám super a agility tam bude cvičit Evča, ke které už tak jako tak na agi chodíme )

...já už si zaplatila zálohu radši

MarryEl
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 17:33
- Nahlásit

Biluška

Teda jestli se to povede, tak nadlidský úkol jako skamarádit Bell a foxteriérku, tak ti budu celej tábor čistit boty. Pžipadá mi to jako nadlidský výkon a neprosto neproveditelný. Leda, že by je něco osvítilo.

Azoracek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 19:54
- Nahlásit

Mrkala jsem na ten tábor s cousingem, my bychom rádi na agility, ale tady je taky, posílala nam na to odkaz kámoška...vypadá to dobře, i s programem, jen se chci zeptat...je učast na coursingách povinná(pokud jedu na ten tábor, musim se asppon 1x učastnit? nebo naopak - mužu si to třeba 1x zkusit a pak už ne?)Chápu dobře, že pokud budu absolvovat výcvik agi, už nemužu na normální výcvik - probíhají ve stejnou dobu? Je možnost si zaskákat i mimo cvičící dny ,kdy je agility? Kuju moc za odpovědi, jestli někdo bude vědět

Mar3
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 20:09
- Nahlásit

Azoracek
no,tak se zeptej přímo na mailu brněnskýho coursingu

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 20:35
- Nahlásit

MarryEl
obávám se, že to by vážně alespoň jedna z nich musela mít víc jak jednu mozkovou buňku . Na Dášu se ale dneska ozvala jedna paní z Brna, tak tam snad najde nový domov a já to nebudu muset řešit

MarryEl
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 11:41
- Nahlásit

Biluška

Našla jsem hodně smutnej příběh pejska. I já jsem ho obrečela. Nechceš ho dát na stránky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 12:08
- Nahlásit

MarryEl
který? pošli mi to na mail, nebo sem dej odkaz.
spousta těch příběhů je tady - www.psi-pribehy.estranky.cz

MarryEl
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 20:11
- Nahlásit

Biluška

Tak jsem ti to poslala na mail. Je to fakt smutný.

MarryEl
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 20:49
- Nahlásit

leila

Ahojky, tak co psiska? Jak se jim vede?

Šárka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 17:39
- Nahlásit

www.kkzetor.cz

alikpb
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 11:46
- Nahlásit

younglady

Chtěla bych se zeptat, kdy budou propozice na tábor s Haf bez Obav, četla jsem článek z odkazu a zaujalo mě to. Myslím, že to mýho pošuka bavilo. Díky za odpověď

Azoracek
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 17:24
- Nahlásit

Nebyl jste někdo tady na novosvětským táboře ve Dvoře Králové? Ráda bych znala názory

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 23:46
- Nahlásit

alikpb
Ahojky, promin hodne to tu zapadlo, ale myslim, ze jsi to byla ty, kdo mi psal na email ze? Jestli ne tak propozice budou na jaře, asi v dubnu, protože teď se ještě připravují ostatní jarní akce (cyklistické hory a ples), na které se určitě můžeš taky přidat. Vše je kombinací zábavy, vyžití a výcviku, je tam pro každého něco. Ale jen pro lidi se smyslem pro humor, protože Peter s Míšou, kteří to celý organizujou si na nás vždy něcvo připraví

Tinta76
# Zasláno: 18 Led 2007 08:21
- Nahlásit

Na psí tábory sice nejezdim, ale aspoň vám sem hodím jeden tip - Jiříkovský mišmaš, třeba někoho zaujme

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 08:32
- Nahlásit

Ahojky všem, nevíte někdo o nějakém psím táboře co by se konal v okolí Kladna nebo Prahy? Jedná se mi spíš o lovecký výcvik, mám Golden retrievera 10 měsíců.

bara_m
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 11:45
- Nahlásit

Čaute lidi a nějaký tábor konkrétně Agility tábor neznáte?! prosím pošlete odkazy!Jsem začátečník a chtěla bych poprvé vlétě zkusit nějaký agility tábor!

Altcha
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 12:11
- Nahlásit

bara_m
Taky chci zkusit nějaký tábor - kvůli práci mám problém brát si dovču v době prázdnin. Na stránkách Klubu agility jsem objevila i okrajové termíny, kdy bych snad volno dostala.
Takže my asi míříme do Čebína k Martině Klimešové

bara_m
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 13:42
- Nahlásit

a tak jsem přemýšlela, jestli neexistuje tábor smíšený?!Agility, coursing, flyball?!Jestli o něčem víte, prosím dejte odkaz!!

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 14:02
- Nahlásit

Azoracek

Byla jsem tam a bylo to fajn, agility i dogdancing. Mám o tom článek na svých stránkách i s fotkami, jestli tě to zajímá.

bara_m

Zkus projet ty, co jsou na stránkách KA ČR. Některé jsou i smíšené, třeba Zbraslav u Brna nebo Dálava (ale ta tam ještě není)

Šárka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 14:19
- Nahlásit

Moc se mi líbyly tábory na www.kkzetor.cz

bara_m
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 15:04
- Nahlásit

KaTachyon
aha, tak to je zajímavé, už sem se tam mrkla!A myslíš, že nějaké ještě přibydou ty tábory a co je to ta Dálava?!Díky

bara_m
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 20:38
- Nahlásit

Kdo byl loni na táboře ve Zbraslavi u Brna?!Chtěla bych vaše názory a nebo taky názory na ostatní LVK v lonském roce?? Díky

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 21:22
- Nahlásit

bara_m

Dálavu pořádají České Budějovice, nebyla jsem tam, ale ségra tam byla jako trenérka agility pro začátečníky. Je to prý v hlubokých lesích a předloni tam měli potopu

bara_m
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 18:38
- Nahlásit

Měla bych prosbu,chtěla bych se svým psem v létě na nějaký tábor, ale chtěla bych, aby tam bylo více sportů - nejlepe: agility, coursing, flyball, tanec se psem, poslušnost, dogfrisbee, stopy, obrana, záchranařina..prostě vše možné..!Prosím nevíte o nějakých takových táborech?!Kdekoliv v ČR a SR??Díky za rady

kiwikik
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 19:41
- Nahlásit

bara_m
a co jet na dva? nevím jestli nějaký takový najdeš a kdyby jo měla bych strach že kvalita nebude tak dobrá a bude to spíše chaos. ale to je jen moje domněnka

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání