| Autor |
Zpráva |
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:50
- Nahlásit
ahojky! už přemýšlím že bych s tou naší příšerou jela v létě na psí tábor! nic moc drilového, obrany nebo něco takového není pro nás spíše agility a ležing a hlavně aby tam byla dobrá banda jak psíků tak páníčků. kam pojedete vy? mohli bychom se my zelenáči přifařit?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:58
- Nahlásit
kiwikik
Tak já pojedu určitě na agilitní tábor do Bruntálu k Bilušce a možná pojedu taky do Větřkovic ale nad tím teprve přemýšlím.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 17:26
- Nahlásit
leila
A v tom Bruntálu to probíhá jak?
ještě jsme na žádném táboře nebyli tak nevím, to jako je tam nějakej program a na ten se musíš nějak nahlásit jako třeba agility trénink jen 15 lidí a když se nepřihlásíš zavčas tak máš smůlu nebo prostě jdeš a je to jedno? a jak je to s ubytováním?a cena?
vím jsem hrozná, ale zkus mít prosím se mnou trpělivost a objasnit mi to ju? děkuju
|
leila
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:40
- Nahlásit
kiwikik
mno nevím jestli tam biluška nabírá dospěláky, ale odpovím trénink je pravidelný a jít na něho prostě musíš přihlášky se posílají zavčasu aby jsi dostala nějaké to místo. Bydlí se na chatkách i s pejskama ubytováno je zahrnuté v ceně. Cenu jsem něják zapoměla ale myslím že je to něco kolem 4tis. ale tady fakt nic nezaručuji, v ceně je zahrnuto i jídlo to je 4x denně pití je taky dostupné celodeně. S pejskem nejsi jenom po dobu jídla. Je to 14ti denní cvičí se každý den ( krom dnů kdy se jde prostě na výlet) 2x denně a naučíš se toho fakt dost. Na jeden turnus jede asi něco kolem 30ti lidí a ti jsou rozděleni na skupiny podle pokročilosti a stáří psa. Takže jestli máš ještě nějaké otázky napiš to tady a nebo se pojď zeptat na fórum Tábor suchá rudná tam ti odpoví biluška osobně
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:57
- Nahlásit
Bylo by dobrý kdyby sem zas lidičky psali typy na tábory vím že to t ubylo už několikrát, ale určo to plno lidem pomuže
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 20:04
- Nahlásit
kiwikik
Naše tábory jsou pro děti a mládež. Režim je tomu přizpůsobený, nemůžu holky nechat aby se půl dne proflákali a krom toho se jim moje hry líbí . Leilo, neopovažuj se říct, že ne .
Ne, vážně. Pokud zbydou místa můžou jet i dospělí,ale musí odpřísáhnout že si umí hrát . Pro dospělé pochopitelně hry povinné nejsou. Problém bývá v tom, že většinou místa spíš chybí.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 20:15
- Nahlásit
kiwikik
ja jedu uz druhej rok na tabor s haf bez obav, je to tam super zadnej dril, souteze, vylety a ruzny srandy, stopy a pod. Koukni na
http://www.hafbezobav.cz/clanek-2006081801-Nas-dru hy-tabor.html
a na
http://www.hafbezobav.cz/gal/index.php
tam najdes popis lonskyho tabora a fotky z predeslych dvou
|
leila
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 21:07
- Nahlásit
Biluška
joo jasně vaše hryy jsou super pexesový turnaj, birokracie
prostě nej tábor na kterém jsem byla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 21:10
- Nahlásit
leila
No to si myslím Byrokracie bude příští rok ještě propracovanější Mášenek už vymýšlí formuláře
|
leila
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 21:15
- Nahlásit
Biluška
už se těším to abych začla kreslit nějaké architektonické plány a nezapomenout si vzít několik cihel sebou
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 20:22
- Nahlásit
Biluška
Ahoj chodíš ještě na mail nebo utíkáš před klientama? A jak se vede smečce?
Jo a mám zájem, že až se bude hrát birokracie, tak budu dělat psa a budu si vyřizovat jen ockovani a strihani drapku
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 20:51
- Nahlásit
kiwikik
Já doufám,že se tady domluvíme s pár lidma a pojedeme v létě na psí tábor K9 z Brna.Nejde jen o zábavu psů,ale i páníčků a to je přesně dle našeho gusta.Problém je,že nevím,jak všechno nacpat do dovolené,kterou mám
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 20:54
- Nahlásit
Ahojky, já taky jedu k Bilušce
Biluškoo, naprosto souhlasím s Leilou
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 21:02
- Nahlásit
abby
jéé a tyhle tábory probíhají jak, mám malou opicu tak asi obrany by pro nás nebyly...nejsou nějaké webstránečky?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 21:59
- Nahlásit
Berčová
MarryEl
Na nové verzi byrokracie se intenzivně pracuje. Stříhání drápků a očkování prý bude provádět Mášenek osobně a sekyrkou (tak nevím holky, já bych asi radši šla na poštu )
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 22:02
- Nahlásit
Biluška
Ahoj, mám 10ti letou dceru , která má vořecha-střeďáka , cvičí spolu agility:biglol , ale jsou to začátečníci), můžeš mi napsat více o tvém táboru, kam bych je mohla "vypakovat"společně aby se něco naučili ?
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 23:00
- Nahlásit
Klasika - tak jako 4x předtím frčíme na Bedeu - http://hvezda.bedea.cz/
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 00:08
- Nahlásit
Biluška
Byrokracie versus sekerka vyhrává. Ano vyhrává sekyrka.
leila
Kokám, že ses dala na školení. Jentak dál.
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 00:10
- Nahlásit
Berčová
Já taky pojedu k Bilušce. Teda pokud mi to dovolí.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 08:46
- Nahlásit
kiwikik
Já tam ještě nebyla.Podívej se na http://www.chovatelske-potreby.cz/INDEX2.HTM Neboj,hodně lidí,kteří sem chodí,tam jezdí a po víkendu ti napíšou co a jak
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 09:30
- Nahlásit
abby
Neboj,hodně lidí,kteří sem chodí,tam jezdí a po víkendu ti napíšou co a jak
ja tam teda jednou byl, ale co a jak napsat bohuzel nemuzu, protoze mam skoro tydenni vykladni skrin ....
ne, bylo to tam super a letos jedeme urcite znovu
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 09:43
- Nahlásit
kiwikik
já jedu na tábor s brněnským coursingem - bude tam tejden coursingu a agilit a výcviku - plus spousta bonusů jako pečení selat atd
www.coursingbrno.cz - v záložce Active Holiday
už setam moc těšíme
|
leila
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 11:10
- Nahlásit
Fík
kokni na www.alfabruntal.com tam je všechno o přechozích
|
MarryEl
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 11:29
- Nahlásit
Biluška
Ahoj, když jsem se zamyslela mad tvým článkem "Můj život s pumi - Blbushkin Kokotkowicz" tak to skoro vypadá jako by sis ráda pořídila ještě jednu pumu. Cituji: "Prostě pumi je dokonalý. Je to anděl s ďáblem v těle a koho si jednou ochočí, ten je jeho navždy."
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 12:30
- Nahlásit
Ahojik, no my určitě vyrazíme na Léto s Lasií v Žamberku , byli jsme tam loni a nadmíru spokojenost,a pokud to penízky a šéf dovolí, tak bysme taky ještě rádi někam na zkušenou. Nebo aspoň víkend
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 12:51
- Nahlásit
MarryEl
To je jasný, že puma nebude jedináček. Ale další puma sem přijde až dokonale domestikuju tuhle pumu. Jinak by mi mohli vybouchnout . Zrovna teď řeším jak sem dostat foxteriérku aniž by se s pumou během těch budoucích deseti let sežrali do mrtva
Fík
Jak psala Leila - všechno je na www.alfabruntal.com . Letošní termíny jsou 7.-21.7. a 11.-25.8. (alespoň doufám, že jsem se nesekla, každopádně jsou takhle nějak).
MarryEl
Dobrá tedy, tak sekerka , budu hodná a nechám ji před táborem nabrousit, aby tě to tak nebolelo
|
Kačátko
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 13:29
- Nahlásit
Tj moc rada by sem mela jela se Sarou...
Deti a mledez v jakem veku abvykle jestli se muzu zeptat??
Takze na rase ani stari psa nezalezi??
Ja mam boxerku,ted ma 8 mesicu....ale nak si mi nedari ji poradne vycovat a tak....
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 13:31
- Nahlásit
Tak já sem byla 2x u Bilušky a SUPER
Tak snad to vynde aj letos....ale ještě uvažuju od Vetřkách....tak uvidíme jak to všechno dopadne
|
leila
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 13:59
- Nahlásit
Biluška
tak to skoušej tak že zavřeš ball do klece a nejchej foxteriéru běhat po bytě dokavaď nenačuchne a pak sezamovat prvně na procházkách a doma pak třeba jenom přes mříže a jak se trochu začnou snášet nechávat puštěné pod dozorem a délku prodlužovat teda tak to děláme když se přestanou snášet nějaké 2fenky, ale druhá otázka je jestli se ti tam ještě foxlík vleze jinak nikdo z okolí nechce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 15:07
- Nahlásit
leila
Kdybych zavřela Belu do klece a pak ji pustila tak první věc co udělá je, že napadne prvního psa který jde kolem. Jedno který.
Oni jsou obě strašně žárlivé a majetnické - Bela i Foxlice. Právě ta žárlivost je problém. Belina nesnese ani když hladím naše šeltie. Hned se mi cpe pod ruku a vrčí na holky. Šeltie jsou submisivní takže jí prostě uhnou. Jenže Foxa je to samé jak Bell v bledě modrém. Dokud budu u nich tak je mi to jedno, roztrhnu je od sebe a seřežu obě. Ale mám strach, že když budu v práci tak se mi doma zabijou.
|