| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 15:15
- Nahlásit
jo tak bouchá packou? tak to nic, Berry se buď nechá,nebo mrštně uskočí - to už nechám na něm
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 15:17
- Nahlásit
Eimy
tak sem hoď aspoň fotku prosimti a už nenapínej
muj pes má asi tak 30 cm,ale zase je zvyklej vodmala,takže mu to ani nepřijde.....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 15:40
- Nahlásit
Mar3
http://eimy.unas.cz
|
abby
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 15:42
- Nahlásit
Eimy
Neblbni.Já ji vyčiním a bude v pohodě.A ona to dělá jen,když si hrajou.Při chůzi to ještě nikdy neudělala.Je zbytečný,aby ses odpojovala.Jen mi musíš říct.Já ji vždycky okřiknu,ale většině lidí to nevadí a tak ji nechávám být.Ale samo,že nedovolím,aby ti tyranizovala veverku.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 17:15
- Nahlásit
Mar3
No má nákých 38 - 39 cm, ale má určitě lehčí tělesnou konstituci nez buldocek a když se jednou s buldočkem srazila (blbeček ), rozcházela to asi 10 minut.... ;) Je na velký psy jakž takž zvyklá, ale prostě nevydrží toho válcování až tolik. Třeba s leonbergrem od kámoše se honí v pohodě, protože má jistotu, že ji nedoběhne... Ale jakmile je ten pes rychlejší jak ona, tak je to trochu problém...
abby
Jasně, v pohodě, já jen tak... Prostě oproti buldočkům je přece jen trošku křehčí Možná to usměrňování nebude třeba, uvidim, jak na to bude Veverucha reagovat a zařídíme se nejspíš podle toho... Pokud není extrémně hrrrr, neměl by být snad vůbec žádnej problém...
|
baile
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 09:36
- Nahlásit
Já mám papillona - pes, je zvyklý na psy, jenom ze začátku asi párkrát zaštěká. Velký klidný psy má rád, ale divokých, hravých velkých psů se bojí, taky ho párkrát zválcovali. Ale myslím, že sobotní procházka bude v pohodě. Těším se.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 09:41
- Nahlásit
baile
Uvidíme.Taky se těším.Sem zvědavá,jak si s tím Abby poradí.Ještě nikdy s tolika "malýma" psama nebyla.I když taky není veliká.Nemá ani 60cm
|
baile
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 09:45
- Nahlásit
Bude to bezva, počasí je pěkný, pejsci se proběhnou
|
abby
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 09:48
- Nahlásit
baile
Jo,to je fajn,že to takhle vyšlo.Pak se jim bude pěkně spinkat
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:46
- Nahlásit
Bylo to fajn! Půjdete zítra do Medlánek?
|