Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / srazík v Brně
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
kiwikik
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 19:56
- Nahlásit

ahojky jsem tu prvně a koukám že tu hodně pořádáte srazíky. co takhle udělat nějaký v Brně a jeho okolí?
přidala bych se mám čínskýho chocholatýho psa a trošičku má problém, tedy ten že je trošku nespolečenský když je více pejsků je jen u mě a nechce si hrát, chtěla bych ho nějak přesvědčit že je fajn si hrát i s více pejskama a myslím že by se to na takovém srazíku povedlo!co vy na to?uspořádáme něco jen takový výlet s hafákama?

abby
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 19:57
- Nahlásit

kiwikik

To klidně můžem,ale v tomhle by ti mohla pomoct i návštěva cvičáku

Amir
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 19:58
- Nahlásit

kiwikik
no jasně, že uděláme, co máš kluka nebo holku?

abby
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 20:01
- Nahlásit

Amir

Já mám kluka.Ale pes je fenka

Eimy
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 20:07
- Nahlásit

Já bych sla, ale pres tyden je to se mnou zabity... Mivam skolu do 6, do 7...

kiwikik
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 20:09
- Nahlásit

já mám kluka. na cvičák nechodíme to je pravda ale chodíme do Lužánek - brňáci znají. no a pokud tam je více pejsků jako že někdy tam je jich dost tak ten můj prďola jen sedi u mě a kouká jak si ti ostatní hrají. přitom když vidí jednoho pejska hned k němu letí kňučí a chce si hrát ale jakmile je jich víc...
on je zvyklej že chodíme na výlety po lese a tak ale většinou sami takže kdyby bylo pejsků více doufám že by začal s nimi poletovat. no uvidíme taky by bylo báječný dostat se na čerstvý vzduch a jen tak pokecat ne?

Mar3
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 07:31
- Nahlásit

kiwikik
jo,já bych byla taky pro - ale pro mně je zae vhodnější v týdnu....o víkendu dycky něco máme-ale nevadí,přizpůsobím se

JanaF
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:50
- Nahlásit

No nechci Ti kazit radost, ale myslím, že davem psů okolo toho Tvého jej hrát si nepřiměješ, spíš naopak...

Asi bych se na Tvém místě snažila ho zvyknout první na jednoho pejska, až se otrká a zvykne si a začne si hrát s ním, tak pokud vyloženě trváš na "davových" procházkách, tak časem přibrat dalšího parťáka, časem dalšího a tak dále.

Amir
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:56
- Nahlásit

Já mám kluka.Ale pes je fenka
abby

kiwikik
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:57
- Nahlásit

ale s jedním pejskem je to v pohodě! to si hrají! myslím že hlavní problém je v tom že v parku páníčci jen stojí a okolo nich si pejsci hrají no a ten můj je u mě a jen kouká. Kdybychom třeba šli na výlet musel by běhat a třeba by se začal honit s ostatními. a i kdyby nezačal poletovat s ostatními tak si může soukromě čuchat a nevadilo by to! chtěla bych to zkusit kdoví třeba to zabere!

abby
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 13:30
- Nahlásit

kiwikik

Můžem to zkusit.Třeba si za chvilku zvykne a bude si s ostatníma hrát.Jen,aby se nevyděsil ještě víc

PS.:Taky mám víkendy nějak zabitý.Záleží na termínu a času.

Eimy
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 13:41
- Nahlásit

kiwikik
Mně tohle feňule taky dělávala, všichni si hráli, ale ona seděla a koukala na mě. I teď to ještě občas dělá, prostě si radši chce "hrát" se mnou, než s ostatníma hafanama... A nebo to taky dělává, pokud je tam nějakej moc velkej pes a ona se bojí běhat, tak je u mě "schovaná"...

Hafina
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 14:16
- Nahlásit

kiwikik
Jo, taky rádi vyrazíme...

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 16:46
- Nahlásit

kiwikik
Ahoj, taky mám naháčka, je sice ještě štěně, ale máme stejný problém jako ty. Můžem se k vám taky přidat ? Můžu každý den kolem 18 hod a pak o víkendech. Lužánky znám. Já jsem z Líšně.

kiwikik
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 18:20
- Nahlásit

možná je pravda že si s ním hodně hraju, ale je mi to vždycky strašně líto když ostatní si tak pěkně hrajou a ten můj sedí u mě a čučí na mě. ono třeba když si hraje s jedním a přifaří se k nim druhej tak to není problém ale jakmile příjdem ke smečce hrajících si psů, někde si hrajou jen dva opodál se tři honí atd. však to znáte, tak nic!
tak se zkusíme na něčem domluvit. o trošičku převládají víkendy tak co třeba příští sobotu? - ať chytneme ještě sluníčko. nebo klidně piště návrhy ať se nějak shodneme.
a místo?

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 14:33
- Nahlásit

kiwikik
Ahoj, písni mi na mejlík - je pod členem a napiš kdy kde atd, pořípadě telefon. My se přizpůsobíme, nebo zavolám.

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 15:41
- Nahlásit

kiwikik
Původně jsem sice plánovala jet pčíští sobotu na voříškiádu do Bruntálu, ale finanční situace to chce udělat jinak, tudíž my jsme příští sobotu nejspíš volní

kiwikik
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 23:16
- Nahlásit

dobře tak jestli většina souhlasí mohli bychom to spáchat příští sobotu! tak a teď ještě v kolik a kde! navrhuju tak kolem 10.nebo 11. hodiny! a kde? napadá vás něco? mě napadá jen mariánské údolí a nebo Utěchov dále potom trasy co jezdím na kole ale to bych musela zjistit nějaké spojení busem a bylo by to složitější!

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 23:20
- Nahlásit

kiwikik
Záleží taky na tom, jak moc dlouhej výlet chceš podniknout... U mě může nastat problém v případě, pokud mi předmět, kterej může za nedostatek financi přivezou místo v pátek až v sobotu - to nevim v kolik by přivezli... Takže u mě záleží docela i na délce toho výletu...

kiwikik
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 08:34
- Nahlásit

no viděla bych to na tak 2,3 hoďky! dle nálady!

abby
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 09:41 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

kiwikik

Já bych to zorganizovala až po obědě.Můžu nejdřív tak kolem druhé.A okolí přehrady je taky pěkný.

kiwikik
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 09:50
- Nahlásit

dobře mně je to jedno! chtěla bych jen aby většina souhlasila a abychom se nějak dohodli! tak jak raději ráno nebo odpoledne?

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 13:10
- Nahlásit

Tak co tady s timhle srazikem? nějak se nám to tady dvojí ty prochajdy....

kiwikik
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 15:21
- Nahlásit

no na dalším temátu se to domlouvá na pátek a je tam zájemců víc! mě je to jedno!můžem se přifařít k pátečňákům!

kiwikik
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 15:22
- Nahlásit

nebo obě ale asi bychom si ucaprtali nožičky

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 21:37
- Nahlásit

kiwikik
Já bych to nechala na té sobotě, s tou počítám už dýl... Navíc jsem se dozvěděla, že počítač bude až příští týden, takže mi je jedno kdy v tu sobotu...

kiwikik
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 22:26
- Nahlásit

dobře tak sobota! jsem radši! v kolik tedy? v těch 10 nebo až odpoledne?a kam?

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 22:30
- Nahlásit

kiwikik
Na čase mi v sobotu nezáleží a na místě v podstatě taky ne, podřídím se

Amir
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 08:44
- Nahlásit

Dobré ránko všem brňákům, já si čas udělám a šla bych klidně v 10:00 a místu se přispůsobím - jen tam musí jet MHD - jsem bez auta ... sice jsme vzrůstem trošku větší ale malý pejsky máme rádi, pereme se jenom s velkejma

abby
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:03
- Nahlásit

Já se teda taky hlásím.Ale dopoledne nemůžu.Mám službu v práci,takže jsem do 12 K.O.Ale pak klidně půjdeme.

Amir
Ty jsi z lískovce ne,kdyžtak tě můžeme přibrat.My bysme jeli určo autem.

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání