Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Skládání BH
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 14:32
- Nahlásit

Amir
no přesně takovou podporu bych teď potřebovala
no bohuzel do srazu nam to asi nevyjde, ale pak si to rozhodne poradne vynahradime ....

Garfield
co ty s tim rejem v horach?? jak dopadlo tve domlouvani se s tatkou??

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 14:37
- Nahlásit

Amir
Rozhodně to na místě nevypadalo, že by jakkoliv zbrojila, či hledala záměrně chyby. Jak jsem řekla, osobně proti ní nemohu říct půl slova. Výcvikový a organizační schopnosti v hodinách jsou fakt skvělý.

Jirikovo
No, jde o to, že bych potřebovala vědět, jestli má smysl tam jet zapařit přespat a domů (jestli bude kde přespat) a zejména, který den by k tomu byl vhodnější.

Amir
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 14:43
- Nahlásit

Rozhodně to na místě nevypadalo, že by jakkoliv zbrojila, či hledala záměrně chyby.
Garfield
to jsem ráda ale v tom případě nechápu proč mi to ta Gabka říkala ale už na to kašlu a jdu domů ...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 14:45
- Nahlásit

Garfield
no nejvic sil na chlast budeme mit asi v patek, na druhou stranu byly nejaky problemy s chatkama a Barca nejak menila ubytovany .... takze nevim jak to presne je.

Terri
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 21:39
- Nahlásit

Garfield
Omlouvám se, že jsem to zapomněla, ale jak starý je Gaf?

evina
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 21:42
- Nahlásit

Garfield:Také se přidávám ke gratulantům a ten tvůj magický návod budu muset také použít
BH je ve zkušebním řádu SchH(ne IPO) ale i s ipem se pořádá.

Terri
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 22:06
- Nahlásit

evina
Ty se v tom vyznáš? Se stydím stydím já si to pletu...

evina
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 22:27
- Nahlásit

Terri:Ty se v tom vyznáš?Denně v tom ležímFurt to pročítám na co bych s tím exotem tak mohla jít...bohužel zjišťuji,že exot zatím na nic nemá!

brut
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 22:55
- Nahlásit

Garfield
gratulujeme

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 08:10 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Terri
Čerstvě 2 roky. Poprvé však o něčem jako je "výcvik" slyšel v květnu tohoto roku - do té doby gaučák.

Terri
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 08:56
- Nahlásit

Garfield
No vidíš, tak co řešíš, když máš takovou šikulku

corgi
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 21:46
- Nahlásit

Otevírám po dloooouhé době téma. Potřebuju, jak jinak, poradit, a to samozřejmě s výkladem zkušebního řádu.
1) Není mi jasné, v které ruce mám při chůzi držet vodítko. Pustila jsem si nějaká videa, všichni ho drží v levé, ale v řádu to nikde nevidím napsáno.
2) Povel při chůzi nesmím dát při změně směru ani při zastavení a čelem vzad? Takže jen při změně tempa?

Se ptám možná na kravinky, ale vypadá to, že během tří týdnů budem dělat tři různé zkoušky, tak v tom nechci mít úplnej guláš...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 22:21
- Nahlásit

corgi
1) V leve ruce. V radu to nemusi byt psano (na webu CKS), muze to byt upraveno nejakym dodatkem, ktery najdes treba v INFU CKS. Proste v levy. A jen jednorady kovovy obojecek, zadny kozeny ci blesaky na krku a tak.
Povel při chůzi nesmím dát při změně směru ani při zastavení a čelem vzad? Takže jen při změně tempa?
2) Presne tak. Pri obratech nemluvis, pri zastaveni nemluvis. Povel jen kdyz se rozchazis nebo menis tempo (rychla, pomala chuze).

Kratkonozka jde na BH? Uz ted drzim palceeeeeeeeee!

corgi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 09:14
- Nahlásit

Fifi
Děkuji převelice!!! Mám v tom trochu gulášek, protože krátkonožka půjde na ZOP, po týdnu na BH a po dalším zýdnu na ZZO. Takže nejen, že nebudu vůbec vědět, co mám dělat, ale ještě přemýšlet, v jaký ruce držet vodítko a kdy co říct nebo neříct. A že už to "K noze" říkám automaticky, o tom ani nemluvím. Je to jako kdyby se někdo naučil tancovat a pak mu řekli, že má dávat pravou nohu v osmým taktu víc doleva

Mika
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 12:32
- Nahlásit

corgi

co ty, ale jaky bordel v tom bude mat pes?

osobne som trenovala na ZZO a BH naraz a bol to teda des besm jednou voditko v leve ruce, jednou v prave, jednou buchas o nohu, inokedy ani slovo ani posunok. nakoniec som to robila tak, ze som cvicila len podla BH - a to ze na ZOPkach a ZZOckach davas povely navyse, to uz tomu psovi len pomoze. Inak to mate teda pekne nahustene, drzim palce

corgi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 14:41
- Nahlásit

Mika
co ty, ale jaky bordel v tom bude mat pes?
Pes? Žádný! Ono ho totiž všechno nějak nechává v ledovém klidu, hlavně jakýkoliv požadavek vyřčený mou osobou ho míjí

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání