| Autor |
Zpráva |
Mel
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:47
- Nahlásit
Falka
hmm, škoda, já za ním byla v Tuchorazi a v Měchenicích, na Zbraslav jsem zatím nezavítala... Hostivař je můj domovský cvičák, takže je jasný, že tam jsme nejvíc
|
evina
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 14:03
- Nahlásit
Falka:měla jsi vidět Martyho převčírem.Šel v sebevědommí dost nahoru,měl i pevnější zákusy.Couvačka mu nějak nevyšla ale už alespoň vybíhá.Ta jeho labilita se právě nejvíce projevuje v tom chytání kořisti.Jakmile už uloví,tak celkem drží dobře.A fík se snaží-"chudák"(co má se mnou dělat )
Terri:kdy máš vlastně termín?
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 14:44
- Nahlásit
NO!! Díky zraněným psům a objednaným zkouškám a noclehy s jídlem už máme Last minute
David Rohlena si na kníračkářských akcích s Radkem veeelmiii rozumí , s Petrou to definujeme "aspoň děti nezlobí...."
|
Falka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:25
- Nahlásit
evina: Tak to je super, třeba to fakt půjde, když to budeš dělat pravidelně, a na jednoho fika, jak nám radili... Já půjdu asi příští týden, zkusím toho D.R. a uvidím...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 16:08
- Nahlásit
evina
Terri:kdy máš vlastně termín?
18.7. , ale hrozí trošku předčasný, tak se modlím za každý týden
|
evina
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 21:44
- Nahlásit
Terri:buď v klidu...mě hrozili předčasným celé těhotenství a nakonec jsme měli dva týdny přes
Falka:no to mi pak musíš říci jak bylo u D.R.Marty se dnes zase o kousínek posunul,už si pro pešíka skočil hóóódně vysoko.Prý ho mohlo v minulosti také odradit to,že šel do fíka moc prudce a odrazil se a spadl.Tím,že je labil mu to mohlo stačit
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 22:01 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit
Falka
Já půjdu asi příští týden, zkusím toho D.R. a uvidím...
jen jdi, už jsem ho "varovala" Ale celkem ho zajímalo, jak ses o něm dozvěděla
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:22
- Nahlásit
To by chtělo téma -FIGURANTI, NÉÉ??
|
Falka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:44
- Nahlásit
evina: Jo jo, pak poreferuju. V tomhle jsou Marty s Torkou podobný, stačí jim málo a fakt špatně se pak odchytává, čím to je způsobený, protože to jsou věci, který ani nevidíš, nebo tě (mě teda určitě ne) nenapadne, že by to mohlo vadit....
Mel: No, byla jsem na zkouškách a byla tam paní s erdelteriérkou, se kterou jsme trošku povídaly a ona ho moc vychvalovala, prý na něj kouše (taky snad v Hostivaři). A erdelka se mi líbila, kousala fakt hezky...
|
Falka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:46
- Nahlásit
Baileys
No, pravda, asi by to chtělo spešl téma - ale nevím, jde to všechno někam překopčit..??
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:02
- Nahlásit
evina
buď v klidu...mě hrozili předčasným celé těhotenství a nakonec jsme měli dva týdny přes
Je fakt, že kde komu hrozili kde čím a pak to většinou bylo ok ...
Falka
No, pravda, asi by to chtělo spešl téma - ale nevím, jde to všechno někam překopčit..??
Nevím, zkuste se zeptat zdatnějšího moderátora
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 20:16
- Nahlásit
Mám velkou radost ze všech,kteří jste opět splnili zkoušku na výcvikovém víkendu a MOC se těším na červenec.
Hlásím,že na 95% se tedy přesunuje ze Zbraslavi do Hranic.
Takže pokud je jiný organizátor,který by rád LVT od 7-14.7. na Zbraslavi, ta možnost je!!!
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 21:52 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit
Falka
jasně, to byla určitě Jana s Hanys
|
Falka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:11
- Nahlásit
Mel
Jo jo, to je ona . Čubina kousala moc hezky, aspoň teda na těch zkouškách....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 22:03
- Nahlásit
Naše silná trojka
A Buca se snad časem naučí, aby jí s tím rukávem neupadla hlava
Možná bude časem i míň padat a líp se trefovat
A že by brala věci do mordy naplno?
Že štěká nějak daleko?
Drak je za hvězdu
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 22:11
- Nahlásit
Mucholabka:
jo,joo, sebe s Drakem ukazuješ a Denis se tak hezky snažil.Fakt mu to pomohlo! A Bucca musela být KO,ne?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 22:22
- Nahlásit
Baileys
S Denisem nejsou fotky.
Nebo spíš dvě jsou, ale nemám je na netu.
Hotová...ani ne, v pondělí jsme byly na procházce dvě hoďky a spíš byla nabuzená, tak jsem za ní připnula kládu.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:35
- Nahlásit
reportáž z VV
http://www.stanios.eu/akce/hranice/hranicecerven.h tm
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 18:15 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Baileys
OK, tak to měním, ať to tu blbě netrčí.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 19:29
- Nahlásit
No,pro vysvětlení,ani u NO nejsou i např jejich přesná jména,jsem to neměla napsané a to samé u VK,takže až budu článek doplňovat,zejména opravovat!!Napravím to
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 18:02
- Nahlásit
Posouvám výše,
protože se na VV konaný 12-14. října přihlásilo 20 psovodů, a tato kapacita je OPRAVDU maximální
a dohlašují se další, PŘIDALI jsme termín o týden více 19-21. říjen a pokusíme se zajistit na neděli i zkoušky NZŘ. Propozice na našem webu se objeví každou chvíli.
Takže, kdo máte ještě zájem pár míst je k dispozici
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 22:22 - Změnil/a: Baileys
- Nahlásit
Všichni co tady chodíte a byli jste zejména na posledních VV, složili jste úspěšně zkoušky, strávili jste fajn víkend, tak vám děkuji, že jste tak bezva lidi!Opravdu!!! a máte bezva psy!!!
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:18
- Nahlásit
Baileys
Ahojky, to my děkujeme vám . Bylo nám s vámi opravdu fajn a rády s Agušou přijedeme na další akcičku . Musíme pochválit perfektní organizaci, nejen co se výcviku týče, ale i všeho ostatního kolem. Děkujeme!!!
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 11:32
- Nahlásit
Baileys
Ahoj, připojuji se s poděkováním, bylo to prima a taky díky za fotky
Pavlína a Brixi
|
Janie
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 15:00
- Nahlásit
Ahoj, občas sem zavítám Ode mě taky velké DÍKY za vše, víkend prostě neměl chybu!!!
Jana & Ginna
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 15:21
- Nahlásit
Jéé holky , vy jste mi udělaly radost!!! že jsme se tady potkaly!!!
tady jsou fotky, tak si je popř k sobě stáhněte, čekám ještě na další, chybí mi tam ještě některé např z obran apod:http://baileys.rajce.idnes.cz/Hranice_10-2-07 /
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2007 15:22
- Nahlásit
jinak na našem webu, zatím hned v akcích
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 09:23
- Nahlásit
Tak máme zadány 2 termíny VV na březen s IPO zkouškama a duben s NZŘ na rok 2008.
Tak se na všechny těšíímm
Samozřejmě jsou přidány v zimním období-leden a únor víkendy Obedience
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2008 08:02
- Nahlásit
Ahoj, nějak spoustě účastníkům onemocněli pejsci a nebo se něco přihodilo a tak máme "last minut "
ale budu spíše na telefonu!!! nebo mailu.
K diospozici na víkendu budou 2 instruktoři a 2 figuranti+ v neděli zk IPO
Tak neseďte doma a přijeďte mezi nás
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:08
- Nahlásit
bude další...,ale změna místa,v Haranicích už ne e,
na ostravici,nááádherné místo,turistická oblast,příjemné ubytování.
V neděli opt zkoušky IPO/VPG
|