Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Výcvikový víkend-obrany
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:46
- Nahlásit

wami
ti nas divnej peprak nestaci...?
já jen abych nezapomněla, jak ten "pravej" vypadá ...

Baileys
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:21 - Změnil/a: Baileys
- Nahlásit

Musím se pochlubit s výsledkem zkoušek ZOP,ZPU),které proběhly tento víkend při Výcvikovém víkendu v Hranicích:
4 Velcí knírači splnili ZPU1 stopy
1 Střední knírač ZOP,ZPU1
1německá doga ZOP
1 BO terv. ZUP1 stopa
1 velká kníračka ZPU2

všem ještě jednou BLAHOPŘEJI!!

Frog
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:50
- Nahlásit

Baileys
Děkujeme za krááásný a akční víkend. Móóóc se nám s vámi všemi líbilo. Bylo to opravdu supéééér

Baileys
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:06
- Nahlásit

VÝCVIKOVÝ VÍKEND, TENTOKRÁT S IPO ZKOUŠKAMI:

http://www.stanios.eu/akce/akce.htm?sid=2d9caf182a 6128734ff57b46a66645b8

wami
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:20
- Nahlásit

Baileys
prihlasku jsem jeste nestihla, zato prave pisu povidani o tom minulem, za chvilku ti to tam poleti...

Baileys
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:29
- Nahlásit

Baileys
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 11:32
- Nahlásit

Jsou ještě 4 volné místa na výcvikový víkend v Hranicích, v neděli možno ukončit zkouškou ze zk řádu IPO,VPG.

propozice mohu zaslat mailem,popř na www.stanios.eu - akce

Baileys
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 14:04
- Nahlásit

DPORUČUJEME JEŠTĚ TUTO AKCI, organizátoři účastníci MS kníračů, ale není řečeno,že se musí zůčastnit JEN knírači-jakýkoliv exot
Figuruje Jarda Vidrna - mistr světa kníračů!
Věřte,že informace a zkušenosti jsou ty nejcenější věci,které jsou ve sportovce potřeba....

http://www.velkyknirac-aprocne.com/knirovikend/akt ualne.htm

wami
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 14:50
- Nahlásit

lidickyyyy...
ja na ten vycvikac jedu a je jeste nejake volne mistecko - za rozumny peniz, takzvane "last minute"!

Baileys slibuje kvalitni vycvikovy program, jestli nekdo veme magistra, ja muzu zkusit slibit pomerne vtipny vecerni program (teda on se prej v tech 11 vecer nekdo za stenou nebavil, no u nas byla sranda velika), kdo se jde pridat trochu si pocvicit, zakousnout zlyho strejdu, pokecat...?

co se zkousek tyka - zkouska je od slova "zkusit to", ja mozna taky neco zkusim, i kdyz krk na to nedam, neb jsme nestopovali tak mesic... a prej mam jit na stoparskou specialku...

Falka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 15:23
- Nahlásit

Já jsem původně měla v úmyslu jet, i když to nakonec vypadá, že asi budu muset pracovat
Každopádně na víkendu v Ústí jsem se bavila s figem a doporučil mi začít kousat pravidelně na jednoho figuranta, na kt. si čuba zvykne, a teprve až bude úplně bez problémů kousat na něj, začít na jinýho. (Mám SK). Čuba je fakt labil a navíc sem to už u ní asi pěkně pohnojila, přehnali jsme tempo a šli na ní moc rychle, a samozřejmě se to projevilo. Pro takovýho psa asi není zas takovej přínos jet kousat jednou na víkend jinam (i když na supr figa), a takhle to střídat, ne? Co myslíte, někdo kdo se v tom víc vyznáte (já totiž vůbec ne...)?

wami
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 15:36
- Nahlásit

Falka
s obranama moc neporadim, jsem zacatecnik... ale rekla bych, ze kdyz vis, v cem je problem a pohlidas si to (aby nebyl fik moc hrrr), tak by neva, ze jedes jinam...

Baileys
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 17:29
- Nahlásit

Falka
záleží kam a nakoho jedeš,jaké máš vize ty a lidi se kterýma trénuješ.
Zrovna z obran bych obavy neměla....

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 18:16
- Nahlásit

A já zas nejedúúú

evina
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 18:18
- Nahlásit

Baileys:Zrovna z obran bych obavy neměla....
Tobě se to mluví...O mém psu bylo řečeno u jednoho fíka,že je to "materiál".Tudíž zrovna mé obavy jsou oprávněné.

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 18:38
- Nahlásit

evina
že je to "materiál
to každý knírač neboj

Ebony
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:19
- Nahlásit

evina
no ale tady to jsou kníračkáří! Oni vědí jak na to, dokonce tak ,že si tam natáhli i jednu malinoovčáčkářku

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:56
- Nahlásit

Evina
no Ebony mi přímo přihrála i pro Falku!
Kliďo by Bea zvládla ZM!
A Agáta!? Taky matroš a jak hryzala
Samo,že je to složitější,ale to je všude a u všeho

Terri:
no škodičkáááá!!!Ale asi ještě dlouho víkendy néééé

Baileys
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:59
- Nahlásit

Se omlouvám,to jsem psala já a NE Mucholabka,jsem po ní v práci a nevšimla jsem si špatného přihlášení
PARDON

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 21:15 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Ale asi ještě dlouho víkendy néééé
No právě Už se mi pořádně stýská... Vůbec po všech sport aktivitách.

Baileys
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 21:16
- Nahlásit

Terri
ty jsi "neviditelná??!"

Falka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:36
- Nahlásit

No, právě, jak řekla Evina. Ono sice kníračkáři to je super, ale upřímě, stejně je to pořád rozdíl - VK a SK. A moje čuba je dost nevyrovnaná i na střeďáka, to už je co říct... Já taky měla takový iluze, jak je šikovná a jak najdeme někoho, kdo se jí bude věnovat, ale už je trochu ztrácím. Fig když narazí na problém (o kterým mi navíc víc lidí řeklo, že se s tím nikdy nesetkali), tak couvá.... Na druhou stranu je to pochopitelný, že se - i když kníračkář - bude věnovat radši VK, kterej to přece jen může někam dotáhnout, než SK, se kterým bude fakt hodně práce, aby udělal ZM.
Pokud má někdo střeďáka, kterej kouše, závidím (Bea?? - kousala vždycky bez problémů, nebo jak to vypadalo)? Torka má hrooozně moc chuti do práce, tahání o něco jí baví, ale stačí jí sebemenší záminka, couvne a pak už do toho nejde... prostě labil, no.
Každopádně - myslíte, že by se eventuelně nechalo domluvit a přijet jen na jeden den? Protože na celej víkend asi stejně moct nebudu, budu muset aspoň jeden den fachčit...

Falka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:43
- Nahlásit

Baileys
Jo a moje vize a lidi, se kt. trénuju - to je těžký. Já pořád myslela, že na tu ZM to bude vklidu, ale teď se mi to všechno rozsypalo, moc dobře to nevidím, i když ještě úplně to vzdát nechci.
Kousali jsme u nás na cvičáku, to bylo super, ale bohužel hrozně nepravidelně, a jednou za 3 týdny to zas nemá až tak cenu. Tak jsme jeli (ještě s Evinou) k jinému figovi, poprvé v pohodě, a podruhé na ní asi moc zatlačil a už mám problém. Teď kousala na Víkendu s knírem na Vlka, ten byl super, ale ten problém je tam už vidět. A chtěla bych se domluvit s D.Rohlenou a jezdit na něj pravidelně, pak se uvidí.... nicméně jsme zase zpátky z peška na hadru nebo kůži.

Mel
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 10:02
- Nahlásit

Falka
jestli budeš jezdit na kousat na Davida, tak to se potkáme A je fakt, že on je hoodně dobrej a dokáže hodně moc

evina
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 10:02
- Nahlásit

holky,jak jsem psala o "materiálu",tak to je bohužel i na knírače.Bohužel můj je taky labil i když se projevuje zase jinak než-li Torka.Díky bohu nyní konečně koušeme pravidelně(snad to fík s námi vydrží!),tak uvidíme.Zatím je vidět,že psychicky jde nahoru.Naštěstí nemá ani reakce na nápřah obuškem.Ale cesta jen k "blbé" ZM je prý ještě dlouhá a těžká.Závidím Zuzik její šikovnou čubinku.I Pavli Winky se zdá být nadaná na obrany.

Falka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 10:39
- Nahlásit

Evina:
Asi tak, možná jsou střeďáci, co koušou bez problémů, taky závidím, bohužel zrovna Torka (i Marty) jsou prostě materiál i v rámci plemene.... Ale zase Evo si vezmi, jak dlouho Torka vypadala, že nemá problém a že bude i na obrany supr. Lup ho, a už je všechno jinak - dokud to člověk nezačne dělat pravidelně, nemusí se problém objevit. I když je fakt, že Winky je obecně vyrovnanější než ti naši, takže té by to asi fakt šlo.

Falka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 10:42
- Nahlásit

Mel
A ty máš co za psa, nějak jsem to nepostřehla....? To jsem ráda za kladné reference na D.R., doufám, že konečně najdu někoho, ke komu budeme moct jezdit pravidelně, bude se nám věnovat a třeba to časem půjde. U mojí čuby to ale fakt chce hrozně moc trpělivosti, ona pořád vypadá ok, a když víc přitlačíš, tak to nevydrží... ačkoliv člověk, který ji nezná, na ní nemusí vůbec tu nevyrovnanost poznat. Posledně to byla moje chyba, měla jsem to hlídat, já jí znám a musí vědět, co snese... no, stalo se - je to můj první pes (supr kombinace, začátečník vs. pes labil - dobrý, co.. :confused.

Mel
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 11:32
- Nahlásit

Falka
Já mám křížence pita... a taky to s ním mám těžký, je to magor, takže mu nedělá problém kousání, myslím, že by kousal za jakýchkoli podmínek, na kohokoliv, ale máme problém se zákusem... Má děsnou sílu v hubě (jak už piti mívaj), takže ví, že se urdží i za pár zoubků, takže je línej otvírat víc hubu... Pracujem na tom už od podzima, trošku se to zlepšilo, je to tak padesát na padesát, kdy tu držku otevře a kdy ne...
no, mrkni na fotky z obran s Davidem... http://www.volny.cz/garypes/galerie.htm

Terri
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:12
- Nahlásit

Falka
evina
Držím tlapy - vydržte S exoty je práce víc tak jako tak, natož ještě, když nejsou "ideálními kousači". Ale podle tohoto také poznáte dobrého fíka

Falka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:27
- Nahlásit

Mel
Krásný fotky . Akorát koukám, že vy chodíte kousat na D.R. do Hostivaře, žejo? Mě by to asi spíš vycházelo na Zbraslav... uvidím.
Terri
Díky za povzbuzení, člověk to občas slyšet potřebuje . Zatím to nevzdávám - ale zase jsem si říkala, že pokud by z toho Torka měla mít nějaký traumata, tak za každou cenu to dělat nebudu... dávám jí čas do podzimu a pak uvidím, jestli to půjde... .

Terri
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:23
- Nahlásit

Falka
Přesně tak, též si myslím, že je zbytečné to lámat přes koleno. Uvidíš jak se to vyvrbí, hlavně dobrý fík a trpělivost.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání