Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Dobrman, Pitt, Malina
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
younglady
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 12:07
- Nahlásit

impact
jak sem psala nahoře, dělám se všema sportovku a obedienci a každýmu tam přihodím něco dalšího, jedno co je pro ně přirozený a pak dál co je baví, neřeším sporty přesně detailně dopředu, u ovčandy sem řešila a mám skoro lazara po operaci loktů co má klidový režim a chvíli si zaběhá...

Mel
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:02
- Nahlásit

younglady
já bych z těhle tří plemen, cos tu vypsala, doporučila dobrmana. Teda co se povahy a tak týče. Pity jsme ti tu už "pomluvily" dost, maliňáci mívají dost problém s nervama a u těch dobrmanů mi to přijde asi tak nejlepší. Ale abych byla upřímná, mě totálně vůbec zarazil tvůj výběr plemen, nějak mi k tobě nejde ani jedno (nemyslím to nijak ve zlém). A taky si vzpomínám, že ještě nedávno jsi tu básnila o RR...

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:26
- Nahlásit

younglady
hele jen na okraj mám také raději fenky a to o dost..ale ke svý feně která se snáší jen s fenama co zná jsem po dlouhé rozvaze pořídila psa..prostě chci život v bytě v klidu a ne"living in the box"
jako prostě fakt jsem to řešila půl roku..kdy pro klid lidské i psí smečky mám doma frajera a je to jiné plemeno a i tak by vyjít nemuseli
jinak souhlasím s Mel
mě totálně vůbec zarazil tvůj výběr plemen, nějak mi k tobě nejde ani jedno (nemyslím to nijak ve zlém). A taky si vzpomínám, že ještě nedávno jsi tu básnila o RR...

younglady
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 16:47
- Nahlásit

Mel
myslím, že RR.. no to už je tak rok a půl skoro dva roky od té doby jsem díky pár lidem více přičichla ke sportovce, nebo spíš od doby co mám easy a více se pohybuju mezi touhle "sortou" lidí a prostě mě to víc a víc baví.. bohužel nám všechny plány zatím překazila operace kloubů mno takže do podzima nenacvičíme zhola nic... prostě sem přičichla k odvětví pro které bych ráda časem plemeno

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 17:40
- Nahlásit

prostě sem přičichla k odvětví pro které bych ráda časem plemeno
Tak proč tedy ten pitbull když chceš hlavně cvičit?
Neříkám, že se s ním cvičit nedá, ale není to typické plemeno...

bulterieri
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 18:50
- Nahlásit

O pitech a dalších plemenech typu Bull vyšla nová česká knížka.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání