| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:35
- Nahlásit
ankaras
- hlásim, že včera vyšlo další číslo super časopisu Psí kusy , kupujete ho někdo?
jojo, už scannuju článek o pitbullech a švihám ho na web. Je to jedinej časák, do kterýho ty peníze vrazím.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:36
- Nahlásit
impact
já jsem ted u zounara teprve
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:41
- Nahlásit
já si to přečtu až za tejden
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:46
- Nahlásit
inu
a ty to máš teda předplacený a chodí ti to ve špatnym stavu? to tam taky psali, že jim to mají dát lidi vědět
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:53
- Nahlásit
ankaras
inu
by ses možná divila jak chodí páníčci s hafínkama oblíkaný
jak jako
kdybyste tušily, kolik já vrazila do funkčního prádla, kvalitních outdorových bot a bundy, abych mohla ven v dešti a mrazu!!! Když jdu do práce, tak mám hadry normální, ale když jdu s čoklem do lesa, tak jsem super hi-tech Artróza je svině!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:56
- Nahlásit
kokoška
tak jsem to nemyslela myslela jsem např. hvězdičky a jejich načančané pejsánky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:09
- Nahlásit
ankaras
No to já přeskočila hned na pity.
Jinak koukám na to předplatný na zkoušku a asik to zkusím. Fakt ten časák mám ráda.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:11
- Nahlásit
impact
jj, já taky , ale právě proto, co psala inu, že nechodí tou poštou v moc pěknym stavu si ho radši kupuju
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:25
- Nahlásit
ankaras
Tak ale to bude spíš Poštou než časákem, že ho cestou dorvou.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:29
- Nahlásit
impact
jj, to určitě, ale chtěli info, komu chodí ve špatném stavu a že to pořeší, nevim jestli to dělají ještě teď, bylo to hned zezačátku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:47
- Nahlásit
ankaras
jako s doručovatelkama nic neuděláte
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:51
- Nahlásit
inu
jako s doručovatelkama nic neuděláte
- jakto že ne? počkáš si za rohem, zakopeš, dostaneš jinou, ..... a tak dál a nějaká určitě bude dobrá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 11:53
- Nahlásit
ankaras
jakto že ne? počkáš si za rohem, zakopeš, dostaneš jinou, .....
nebo vám ještě paní Inu můžu poslat Fajuš v balíku a můžete před doručovatelkou zkontrolovat zda je obsah neporušen a budete mít jinou hnetkonc
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 12:01
- Nahlásit
Fajka
a budete mít jinou hnetkonc
- no vida ! člověk ví, že přijdeš se super nápadem pokaždý když někdo bude potřebovat
- tak poraď nějakou knížku jak tě znam, máš načteno
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 12:08
- Nahlásit
ankaras
člověk ví, že přijdeš se super nápadem pokaždý když někdo bude potřebovat
bodejt, páč jinak by Inu zavřeli za vraždu a takhle v tom bue nevinně páč doručovatelka dostane herzšlág
šiš já jich tu mám mraky, tak až budu mít o víkendu chvíli tak ti je sem vypíšu třá všecky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 12:12
- Nahlásit
Fajka
šiš já jich tu mám mraky, tak až budu mít o víkendu chvíli tak ti je sem vypíšu třá všecky
- tý jo, tak to bych byla ráda nebo je možné u vás zapůjčit? vracíme v celku a neoslintané, rozervaný mam jenom svoje
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 12:16
- Nahlásit
ankaras
ok písnu ti teda mailem co všechno mám a co budeš chtít tak ti půjčím nooo problémo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 16:11
- Nahlásit
ankaras
jako vy si děláte perdel, dámy, ale já tam dva roky dělala v létě brigádu. To byste jako netušily, co všechno se zásilkama dělaj
I ten certifikát z Japánu mám zmačkanej jak cip a to přišel doporučeně
|
andromeda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2009 16:54
- Nahlásit
Ahoj, zatím není zmínka o knížce Proč můj pes...? od Johna Fishera. Je to dost dobré, mnoho odpovědí na otázky typu "proč můj pes dělá zrovna tohle...". Tak se mějte.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2009 09:32
- Nahlásit
andromeda
díky
Já jsem našla další knížku na přečtení
Autorka, zkušená veterinářka a psí trenérka, jednoduchou a srozumitelnou formou vyvrací lidové pověry a pověsti, které se tradují o některých psích rasách, o psí výživě, o výchově a chování domácích miláčků. Zároveň poskytuje cenné rady, zejména začínajícímu chovateli, čeho se vyvarovat, když si přivede nový přírůstek do rodiny, jenž by s ní měl strávit příštích 10-15 let. Vtipně napsáno, doprovázeno ilustracemi.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2009 22:08
- Nahlásit
Jedna kuchařka
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2009 14:32
- Nahlásit
ankaras
to psi, kteří štěkají, nekoušou, to mám doma. Je to docela dobrý, ale asi si z toho moc nevezmeš
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2009 09:56
- Nahlásit
Kdo nemá vybavenou knihovničku, nechť prozkoumá web knihkupectví arara.cz - ve výprodeji mají tituly jako Inteligence psů (Coren), Vychováváme šampiona (Peperová) a dokonce i rododendrona...
|