| Autor |
Zpráva |
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 08:39
- Nahlásit
Tak děkujeme taky za vyvenčení. Fotky nějaké mám, ale nestojí za nic
Jinak do písku teda příště nejdeme, měla jsem to všude a plážovýho psa z malé udělat nechci Kdekoliv jinde klidně ano
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 09:16
- Nahlásit
Eimy
Jen ten začátek jí trvá dýl no..
mět o neva
Jak ji odnaučit to loudění
to nevím, ale mě to nevadí, já jsem zvyklá. Navíc je malinká, když si vyskočí, tak to skoro není cítit
PeKrato
ten písek jsem tam fakt nečekala, myslela jsem, že zavážejí jen to bahno Prďolu jsme vyčesali, nakonec umyli nožky, uši.. příště klidně jinam
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 21:29
- Nahlásit
inu
Mě to štve to loudění a manžu ještě víc... Jenže v tomhle prostě nevím, jak na ni, zvlášť když většinou je venku teď s mamkou, která to neřeší vůbec...
Jinak bych taky klidně něco zopákla, ale možná spíš nějakou prochajdu s chozením, protože jak mi Veverucha včera opět dokázala, stání na místě pro ni nemá smysl
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 10:20
- Nahlásit
Eimy
klidně budem chodit, ale nevím, estli někeří nebudou protestovat, že se nemůžou prolítat na volno a pohrát si. Tak navrhni kde (příští úterý teda vyjímečně nemůžu - jdu učit HTML) a kdy. My tu máme kus Bílou horu, ale můžem kamkoliv jinam
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 10:26
- Nahlásit
inu
na bílé hoře jsem ještě nebyla takže se můžem domluvit
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 10:55
- Nahlásit
Eimy
je to takový kopeček s travnatejma a stromovejma plochama, je tam pěkný výhled na město. Jsou tam i koše (ale asi ne pytlíky) a potkala jsem tam už několik prima pejskařů
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2009 21:58
- Nahlásit
inu
No nějak se ještě operativně určitě domluvíme Už se těším A kdy budou fotečky z úterka?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 12:27
- Nahlásit
Tááák lidičky, vomlouvám se za to šílený zpoždění, ale tenhle týden byl fakt masox.
Zde jsou fotos a jestli chcete někdo nějakou velkou, nepočmáranou , tak písněte. Naši psíci uměj fakt ksichty
http://picasaweb.google.cz/gwellian/VenceniBrno#
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 12:56
- Nahlásit
inu
fotečky pěkný, škoda že bylo takový počasí
já včera fotila u nás na cvičáku na zkouškách
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 13:09
- Nahlásit
Eimy
včera jsi musela mít paradní světelný podmínky. Jinak teďkonc budu u víkendu doma, tak můžem na tu Bílou horu i v pátek, so nebo ne
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 13:15
- Nahlásit
inu
Já se budu muset domluvit s manžou Ale vybrala bych den, kdy bude zase hezky Jo jo světelný podmínky byly super, jen já neumím fotit takže to podle toho taky dopadlo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 17:11
- Nahlásit
Eimy
v poho. A hezky je.. až moc, ouplný léto!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2009 20:54
- Nahlásit
inu
tak jsem projela fotky, je vidět že si to pejsani užili.... nevíš náhodou co je to za šibu ????
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 08:58
- Nahlásit
vlk
Jo, vím, už jsme ji potkali dřív, je papírová a slečna, co ji má, říkala, že si ji koupila jako starší štěně, že je hrozně plachá a ve smečce shib u chovatelky byla v hierarchii poslední. Myslím, že jí říká Čiki.
jo a ještě jednou se vomlouvám za tu výstavu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 18:22
- Nahlásit
inu
jo a ještě jednou se vomlouvám za tu výstavu
se nic neděje... šak se potkáme. Jestli seženu auto tak se MOŽNÁ dojedu kouknout na jeden den na Haguro... ale neslibuju to na sto procent....
Až je zas potkáš, zeptej se ze které chovky ji má ???
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2009 20:04
- Nahlásit
vlk
šak se potkáme.
estli chceš, tak já s vořechem někam dorazím za váma..
Až je zas potkáš, zeptej se ze které chovky ji má ???
vona mi to říkala, ale já jsem hlava děravá. Zkusím googlit, třeba se mi rozsvítí a nebo se ti samo zeptám.
|