Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Hledáme kamarády a dobré rady - Brno
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 14:20
- Nahlásit

inu
Jen tak pročítám i cizí fóra co kdo má na srdci a....ježíš to je nádherný míšánek! To je fakt jak hračka na klíček. Svého samojeda pořád ožužlávám, tady tohoto plyšuňu bych snad ani nepustila z ruky! Uvažovali jsme i o akitě, nakonec jsme zvolili ,,mírnější plemeno" no, bylo to i pro jeho dobro
Samojed má už rok a poštěkává pořád taky, na lidi teda ne, ale na ptáky a psy. Je s tím už protivný a začínám ho ale ,,hooodně" krotit.

inu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:19
- Nahlásit

PeKrato
pokud není štěkot agresivní,
no, pokud ho někdo otravuje, tak to zní občas i nasr**ně, ale když mu tu a tam někdo zvalchuje hřbet, aspoň se nebude cítit jako king. Přeci jen, je to jedináček, spoustu věcí se nenaučil, jako dělit se o hračky, apod. Přinejhorším ho prostě ukázním, ale zatím nebyl větší problém.

Ten vlastní není nikdy tak zajímavej
zlatá slova

inu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 16:21
- Nahlásit

worick

Je s tím už protivný a začínám ho ale ,,hooodně" krotit.

Jako by z oka vypadl tomu našemu. Taky je s tím občas dost otravnej, takže mu prostě zavřu tlamu a držím, dokud ho to nepřejde

worick
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:29
- Nahlásit

inu
takže mu prostě zavřu tlamu a držím, dokud ho to nepřejde
Přesně tak to děláme i my, protože při okřikování už se kolikrát cítím jak nemožný blbec:,,ticho!" 3 vteřiny je klid a nanovo....Toto jediné trochu zabírá, jenom nevím jestli je to správné řešení, ale nic jiného nás zatím nenapadá. A zrovna tak si to myslím i s tím zvalchováním, ono by asi každému psisku prospělo potkat silnějšího psa a naučit se i trochu pokory....Ale náš to dělá jen na vodítku, když je navolno, tak se s každým psem zatím normálně po psím domluvil. Žádný konflikt.

inu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 17:38
- Nahlásit

worick
tak ten náš se snad taky ještě v podstatě nepral, spíš se psi kočkujou a když to začne přehánět, tak zakročím. Ale jsem ráda, že někdy je taky i dole, sice u toho nadává, ale učí se, že vždycky nebude "king"

Eimy
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:28
- Nahlásit

inu
můžem se domluvit klidně na ten příští týden

jinak my balonky nemáme moc rádi, teda doma jo, venku ne Takže nám nebude mít co krást

inu
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:52
- Nahlásit

Eimy
a jak se ti to nejlíp hodí? Jinak ještě musím varovat, Ori je děfka prodejná, tak abys nevodešla se dvěma hafušama místo s jedním

PeKrato
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:07
- Nahlásit

inu
No Redula ti ho moc neukázní, ona je subinka Před každýho si lehne a až se okouká, tak začne provokovat ke hře a to neunavitelně Ale trochu ti ho asi i poválí

Ori je děfka prodejná
To byla malá taky v tomhle věku Teď už si mě hlídá a nepustí

Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:14
- Nahlásit

inu
Se nebojim, jstli nosíš sebou i nějaký pamlsky, tak si je maximálně vyměníme Jinak mně je to příští týden v podstatě jedno a klidně i někam dojedem Jen ve středu a v pondělí se mi to moc nehodí, ale jinak je to jedno

inu
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:59
- Nahlásit

PeKrato
Ale trochu ti ho asi i poválí
Ano, ANO!

Teď už si mě hlídá a nepustí
estli se dožiju tohodle

Eimy
stli nosíš sebou i nějaký pamlsky, tak si je maximálně vyměníme
ten náš žere moc rád Kandisky (takový ty, co prej můžou i lidi), ale to dospělejm psům moc nechutná. Co ráda Tvoje feňulka?

Jinak já příští týden nemůžu v pátek a přes víkend (to jsem pryč a prcka hlídá přítel), ale jinak v podstatě zatím nic nemám

PeKrato
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:12
- Nahlásit

inu
Dožiješ, taky jsem myslela, že my navždy odejde s každým, ale pak se to nějak zlomila. Pořád je děsně přítulná a pozdravit jde každého, ale už mě nenechá odejít bez ní

Já se pokusím časově přizpůsobit, tak ani nebudu dávat žádné termíny

Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:17
- Nahlásit

inu
tak kandisky ji moc nejedou, to je fakt ale od cizích sežere v podstatě všechno, když jí něco daj Jen větší kousky si chodí většinou zahrabat

Tak to nám zbývá úterý a čtvrtek Možná by se k nám přidal i manža, pokud by to nevadilo... Teď, jak čekáme prcka má o mě strach ještě větší než normálně

Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:20
- Nahlásit

inu
a k tomu odcházení, moje psice byla tak v 5 nebo 6 měsících neuvěřitelnej nezávislák... (kdo neviděl, neuvěří, když ji zná až teď ) Byla schopná se u baráku sebrat a zdrhnout mi za plot k sousedům když měla pocit, že byla na procházce moc krátkou dobu a tak... Pořádně jsem se zapotila, než jsem ji pře pamlskování při příchodu domů přesvědčila, že je fakt lepší jít se mnou domů, než zdrhat někam pryč... Jen jsem to teď přehnala, takže se jí ode mě nechce moc vzdalovat (pokud někdo jinej nemá nějaký mňamky)

inu
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:02
- Nahlásit

PeKrato
tak ani nebudu dávat žádné termíny
tož klidně dej, ať se to hodí všem

Eimy
kandisky ji moc nejedou,
sem to říkala, von je jedinej, kterej to žere

Možná by se k nám přidal i manža, pokud by to nevadilo...
absolutně ne, a pokud to bude i k večeru, tak se možná přidá i můj Kuba
jak čekáme prcka
tak halt nenechám Vořecha, aby na Tebe skákal

Pořádně jsem se zapotila, než jsem ji pře pamlskování při příchodu domů přesvědčila
toho my se nedožijem, bo von má tolik věcí, který si dá do šňupáku.. šutry, hlínu..

Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 22:13
- Nahlásit

inu
TAk se nějak domluvíme Určitě čas mít budu, takže vlastně záleží hlavně na tobě

inu
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 10:39
- Nahlásit

Eimy
já chodím ráno do práce, takže spíš odpoledne, tak od dvou, od tří, prakticky kdykoliv. Jinak kde teda? Asi by to pro začátek mělo být někde, kde je oplocení, nebo mi ten můj prdlouš veme roha..

Eimy
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 14:09
- Nahlásit

inu
Mně je to jedno, záleží na tobě, já mám v podstatě v utery a čtvrtek volno, teda máme přednášky, ale mám volno

Mika
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 16:46
- Nahlásit

Ahojky, my sice nespadame do kategorie neagresivna povaha, ale mam tip na skolku ak mas na mysli skolku akoze si tam stenisko "odlozis" ked si v praci aby nebolo doma samo

http://moraviadogschool.cz/skolka.html

ak mas na mysli skolku ako vycvik a socializace od stenatka, tak odkaz plati )

inu
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 17:20
- Nahlásit

Mika
hledám školku typu: socializace. Určitě nechci psa nikam odkládat

Mika
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 17:36
- Nahlásit

inu
to odkladanie som nemyslela v tom negativnom slova zmysle Steniskovi je urcite lepsie v spolocnosti inych steniat ako ked musi cakat doma na panicku samo samozrejme ze i to musi vediet, ale celkom lutujem, ze som o tom nevedela, ked bol athos este stendo... mozno by som teraz nemusela riesit puberatka - frajirka, co si dovoluje na psy.

inu
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:35
- Nahlásit

Mika
problém je v tom, že mám akitu. A on už teď celkem držkuje na některý psy. Neumím si představit, co by dělal a jak by to řešili, na akitu nemůžeš nikdy silou nebo nějakým násilím. Z toho důvodu jsem o tom neuvažovala a jako člověk s polovičním úvazkem ho moc dlouho nenechám samotnýho. Navíc vím, že dopoledne v podstatě prospí

PeKrato
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 08:54
- Nahlásit

inu
Jestli se budete srážet už takhle brzy, tak to z mojí strany nevyjde. Já můžu nejdřív kolem páté, pracuju

K té školce. Taky jsem o tom nejdřív uvažovala, ale jsem hodně opatrná na to, kdo mi do psa sahá a tak bych musela být hodně přesvědčená, že to je profesionálně vedený, abych tam psa dala. Redula dobu, kdy je sama doma, prospí. Když jsem náhodou přes týden doma, tak je z toho spíš nesvá a pořádně se nevyspí Socializujeme co nejčastěji to jde, ale jsem vždy u toho, abych si to případně mohla korigovat. To mi vyhovuje mnohem víc, musím říct

inu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 09:21
- Nahlásit

PeKrato
já psala, že nejdřív můžu ve tři.. ale kliďo piďo to může bejt v pět

přesně, jak píšeš!

Mimochodem, odkud jsi?

PeKrato
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 09:23
- Nahlásit

inu
Ajo, tak to potom jo Když to domluvíte na pátou, tak si vezmu pejsu do práce a můžu dojet kamkoliv.

Jsem ze Židenic, bydlím u hřbitova kousek.

inu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 09:30
- Nahlásit

PeKrato
tak počkáme, co napíše Eimy

Eimy
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:54
- Nahlásit

jak už jsem psala, je mi to v podstatě jedno odpoledne ani v utery ani ve čtvrtek nic nemám a teoreticky bych to stihla i ve středu Jediný kdy nemůžu takhle odpoledne/navečer (nebo až tak kolem 7) je pondělí, to jsem ve škole do 18 hodin, jinak mám čas

inu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 16:11
- Nahlásit

tak co takhle v to úterý, ať to rozseknu A v kolik a kde?

Eimy
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 16:38
- Nahlásit

inu
tak v těch pět nebo o pul šestý? A místo vyber ty, kam jste zvkylí chodit venčit, aby ti tam prcek nezdrhnul, já takovýhle problémy už nějakou dobu řešit nemusim,takže nevim, kde je co oplocenyho...

Kniga
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 16:41
- Nahlásit

Heledte amohla by se pridat i jedna mala biglice?

MIKA heled neni to,a le ta skola co udajne se vni necvici vubec na pamlsky? jakoze razi styl pes musi poslechnout i bez odmeny?

inu
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 20:58
- Nahlásit

Eimy
Tak počkáme, jestli se přidá PeKrato a řekne si, jestli jí vyhovuje čas.
V tom případě navrhuju dojet na Krásného (osmička šalina směr Líšeň od nádraží), je tu kousek relativně velkej psí výběh, ale nezaručuju, že bude úplně prázdnej. Co jsem ale zatím měla tu čest, většina psů je v pohodě a nejukecanější je ta naše vobluda

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání