| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 20:53
- Nahlásit
inu
Kerá ku**a by mohla jít zrovna po Tobě?
velká paní velká
|
inu
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 20:56
- Nahlásit
Fajka
velká paní velká
vypněte elektriku pani a vyšlete mě do akce.. sem napružená tak akorát
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 20:57
- Nahlásit
inu
vypněte elektriku pani a vyšlete mě do akce.. sem napružená tak akorát
klíííít paní to už je paséééééé
rači se hodte do klidu a meditujte páč plyše jak koukám huž se blíží
|
inu
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 21:04
- Nahlásit
Fajka
klíííít paní to už je paséééééé
dyť jsi psala něco vo tom, že konečně můžeš bejt jako člověk
ači se hodte do klidu a meditujte páč plyše jak koukám huž se blíží
estli mě dřív nezabijou ty státnice
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 21:16
- Nahlásit
inu
Kerá ku**a by mohla jít zrovna po Tobě?
no to taky moc nechápu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2009 21:20
- Nahlásit
PetraK
tak to už musí bejt fakt případ
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2009 14:48
- Nahlásit
tak jsem si to tady přečetla a jsem docela v šoku, i když takovej případ jeden debilní jsem zažila sama v obci, kde dělam
-manžel tam mlátil ženu do bezvědomí, ta se ho bála udat, ale potom se odhodlala, přijela policie, zeptali se jí kolikrát jí zbil, aby zjistili JESLTI SE JEDNÁ O DOMÁCÍ NÁSILí, ona jim to popsala a oni BOHUŽEL NEMŮŽOU NIC DĚLAT, on jí musí zmlátit ještě jednou, odo tý doby,co to ohlásila, aby to mohli začít řešit jako domácí násilí poněvadž je u nich i můj "budoucí švára", tak jsem na něj vlítla, jestli nejsou paka !!! co má jako ta ženská ještě vydržet a do kdy jako budou čekat, až jí zabije? a on že prostě fakt nemůžou, podle zákoníku prostě magůrkov
|
Majdalenka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:29
- Nahlásit
Aha, a když mne někdo přepadne a znásilní, to mne bude muset ten samý přepadnout ještě jednou, aby mu uvěřili, že to fakt myslel vážně a nebylo to jen mejlka?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:52
- Nahlásit
Majdalenka
na to se ti můžu zeptat , ale prostě je to na palici ! a respekt vůči poldům nemam ani trochu volala jsem mu, že u nás žerou cikáni psy a že ted tam mají krásnýho ovčáka, jako at s tim něco dělají,že jsem si zjistila že můžou, slíbil mi že se na to podívají, volam mu teda jestli tam byli a oni prej STĚHOVALI NÁBYTEK a tak neměli čas ! takže zase nic
|