Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Magorů není nikdy dost
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:01 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Su nasštvaná. Fakt nasštvaná. Na ulici bydlí nějaká ženská, ale ženská bych jí ani neříkala, je to broskef. Je to nějaká pošahaná kráva, která celý dny popochází kolem baráku s mobilem v ruce a to je všechno. Jen popochází a třímá ten mobil v ruce.

Svůj intimní vztah s ní jsem započala tak, že jednou takhle chodila a třímala a já šla kolem s čoklidem. Čoklid byl navolno a s náhubkem (on v podstatě fakt jinak nechodí) a ta broskva na mě začala řvát, že jak to, že ten pes není na vodítku, že volá policii, ať okamžitě stojím, že mě zadržuje než přijedou a tak a jak takhle šílela, tak po ní pes začal samozřejmě řvát jak šílenej a bránit mě. Ani se jí nedotkl, přiblížil se k ní asi na 2 metry a pak jsem ho odvolala a držela za obojek. On skákal směrem k ní a byl pološílenej. Ona byla taky pološílená a řvala, že policie už jede, ať počkám.
Já na ni řvala, že je padlá na palicu, ať se jde léčit, co na mě řve, že obecní vyhláška mluví jasně - vodítko NEBO náhubek. Vyhlášku splňuji a nebýt jejího extempore, pes by si jí ani nevšimnul (i když ona je taková broskvová plod, že by si jí možná všimnul i on).
Sbalila jsem se a šla jsem do p*dele.

Pak jsem ji tam potkala ještě jednou, to už po ní teda Gaf řval automaticky bez příčiny, tak jsem ho odchytla a šla pryč a ona mě honila a řvala, ať počkám, že volá policii, že pes není zase na vodítku.

Pak jsem ji potkala ještě několikrát a psa chytala už předem, než ju sám zaznamenal. On už na ni řve programově, nenávidí ji. A ona řve programově na mě a programově volá policii a policie ještě nikdy nepřijela.

Minule na mě řvala, že jsem - cituji "pi*a, kun*a, fuchtle, kur*a" apod. Řvala jsem na ni jak šílená, že co mi tyká a jak to se mnou mluví, že tentokrát si na tu policii opravdu počkám, ale zavolám ju já, protože mě neustále napadá, osočuje a omezuje v osobní svobodě a že už ji mám fakt plný zuby. Kupodivu na policii čekat nechtěla a utekla.

Dnes sedím u komplu, tvořím onu vzácnou listinu a zazvoní zvonek. Pes začal řvát jak magor, vzbudil malou, ta se lekla a řvala taky, já řvala na psa a šla domácím telefonem zjistit, kdo to jako prudí. V telefonu se ozvalo: "Haló, haló, okamžitě si pojďte odchytit toho vlčáka, napadá tady lidi, volám okamžitě policii, za to půjdete sedět! Pomóc, chyťte toho psa, pomóct!!!"
Já zírala jak puk. Garfield seděl vedle mě, bublal, držela jsem mu hubu, abych té broskvini rozuměla, co kváká.
Poslala jsem ji do p*dele, že mám psa doma a že ona má doma taky určitě nějaký prášky, tak ať si veme trojtou dávku.
Ta kráva vyráglovaná zvonila na sousedy a zjišťovala, kde že byldí ten mladej pár s miminkem a vlčákem, že tam posílá do bytu policii.
Kdybych tady neměla to děcko a mohla opustit beztrestně byt, tak tam seběhnu a rozbiju jí tu hubu tak, že bude mít poprvé v životě důvod volat policii.

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:08
- Nahlásit

Garfield
V kteréže městské části jsou takoví "úžasní" lidi? Jinak teda nemám slov... Už policajti přijeli?

corgi
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:08
- Nahlásit

Tak nevím, jestli se u toho mám smát, nebo spíš brečet. Když si uvědomím, že podobný existence si klidně chodí po ulicích...

Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:11
- Nahlásit

Eimy
corgi
Ale to není žádná prdel! Si představte, že tam fakt někde běhá německej ovčák bez pána a někoho napadne a pokouše... no a pak uteče. A ta pixla to uvidí nebo se to dozví a pokousaného dovede sem, že ví, komu ten ovčák patří.

Ty krávo, jak já pak budu dokazovat, že v té době byl můj pes doma se mnou, kde jsem nejen na mateřské, ale žeru v betli antibiotika kvůli zápalu plic a 40 kg pes opravdu neopustil byt, aniž bych si toho všimla.

Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:21
- Nahlásit

A to jsem zapomněla dodat, že někdy v létě psák otravoval, že je mu horko a že chce jít na balkon, tak jsem ho pustila a on si tam hověl jako obvykle, ale pak tam uviděl někde čokla a nebo něco a začal štěkat. Naprosto bych pochopila stížnost sousedů, že je štěkot ruší, ale to se neděje a nestalo, protože Gafák štěkat po chvilce přestane a je zase klid a nikdo o něm neví.
Nicméně tehdy zase zvonek a opět paní pixla, že volá ochránce zvířat, protože týrám psa na balkóně.
Člověk by byl i rád asertivní, ale někdy se i sebelepší asertivita zvrhne v nasertivitu.

impact
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:22
- Nahlásit

No co ty kde budes dokazovat? Dokazat to musi tusim ta strana, ktera te obvini, ne? Tak se nestresuj. A az na tebe vyleti priste, vytahni mobil a natacej nebo delej, ze natacis. A nebo mit jen mobil v ruce, nechat vyrvat a pak rict, zes to nahravala..

V nejhorsim pripade zkrmit damu v psich vecerich, ptz mit celej zivot takou sousedku musi byt parada..

Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:23
- Nahlásit

impact
Na jaře se stěhujeme... Fuuuu

corgi
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:24
- Nahlásit

Jo, řekneš jí, žes jí nahrála na mobil, a ona tě seřve, že porušuješ její práva a že jí nemáš co točit Soužití s takovým magorem je fakt o zdraví. A nejhorší je, že takový lidi bejvaj nesmrtelný...

corgi
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:25
- Nahlásit

Garfield
Odstěhujte se někam na samotu, kde vás budou srát leda veverky

impact
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:26
- Nahlásit

V tom pripade v moment odjezdu doporucuju neco jako plnou schranku pytliku s psima hovinkama. Taky sirka zarvana do zamku dokaze potesit. A nebo jak to bylo? Vzit houna, zabalit do novin, dat pred dvere, zapalit, zazvonit a utect... Prvni reakce byva vetsinou ohen zadupat..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:37
- Nahlásit

Garfield
asi bych jí předběhla, normálně bych si při příším takovém extempore šla stěžovat, že mě dotyčná osoba verbálně napadá a že mám obavy o sebe i své dítě ... ale jinak teda .... za sousedy taky nemáme žádný miliuse, ale tohle bych asi nesnesla....

Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:45
- Nahlásit

Já nevím, co si o tom mám myslet, protože tady na ulici nikde žádnej jinej NO nebydlí. Jsou až o kus dál a to jsou takový ty boudový uvázaný celej život na dvorku na řetězu..., tý vole, já už vím, včera jsem ho viděla!
Přijela jsem domů a když jsem vytahovala malou z autosedačky, tak k nám nějakej ovčák doběhl, ale nebyl to vlkošed ale pálenej. Já ho ignorovala a ani jsem se nad ním moc nezamýšlela, jen mě napadlo, že je to v řiti, protože nemá nikde pána a až jestli půjde Pavel se psem, tak to bude problém, pokud na sebe někde narazí. Neměl náhubek ani obojek.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:46
- Nahlásit

impact
No co ty kde budes dokazovat? Dokazat to musi tusim ta strana, ktera te obvini, ne?

Není to asi vždycky pravda, páč na mě podala jistá osoba trestní oznámení na základě kopie sfalšovaného dokumentu !! a JÁ musela dokazovat že to není pravda a nikdo ani policie ČR nepožadovala předložení originálu dokumentu!

Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:54
- Nahlásit

Teď jsem se ptala souseda, jestli zvonila i u nich a on říkal že jo, soused bydlí na patře s náma, takže slyšel, jak tady Garfield řve..., prý té babě nerozměl ani slovo, jak tam ječela.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 15:55
- Nahlásit

Fajka
tak to už je fakt postavené na hlavu, nejhorší je, že člověk pak NIKDE nemá dovolání !

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 16:04
- Nahlásit

Kalliope
že člověk pak NIKDE nemá dovolání
to nemá
když sem důrazně žádala polici aby protistrana předložila originál dokumentu (byla sem si totiž víc než na 1000 procent jistá že kopie je zfalšovaná a originál neexistuje) bylo mě řečeno že není třeba že originál si vyžádá až soud !
Jim je totiž úpá fuk že člověka stresujou vláčej po výsleších a čekaj až já dokážu že protistrana nemá pravdu

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 16:12
- Nahlásit

Fajka
hnusný, myslim, že si to i dovedu představit, nic pro slabý povahy. Člověk i když nic neudělal a vyslýchají ho jen kvůli nějaký blbosti, má divnej pocit, natož se zabývat takovouhle záležitostí

Garfield
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 16:14
- Nahlásit

Dala bych si po tlamě, že jsem neseběhla fakt dolů, nelapla ju pod křídlem a nedotáhla ju až k nám do předsíně, aby viděla, že můj pes to fakt není. Blbý je, že by jí to krátce na to bylo k ničemu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 16:16
- Nahlásit

Kalliope
jo to je přesný a hlavně nic pro slabou povahu když víš, že čék co to na tebe podal má všemožný styky, je velmi zámožnej a není pro něj problém cokoliv a kdekoliv uplatit
no nic jen doufám že todle teda Gárfíldovou nepotká a nebude muset dokazovat svoji NEVINU!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 16:35
- Nahlásit

Garfield
eště by pak tvrdila, žes jí napadla a ukazovala móňo, který si udělala předevčírem vo futra. S takovýma radši nic nemít, fakt, docela tě lituju

Smečka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 16:45
- Nahlásit

Garfield
Aha, pomyslela jsem si při otevření seznamu témat diskuze, Garfield už pojmenoval téma pod kterého hodlá vkládat naše morální profily.

argosek
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 16:51
- Nahlásit

Smečka

dobry den, slecna smecka, je pravda, ze vas pes nema maternicu?

Smečka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 16:53
- Nahlásit

argosek
Právě že má.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 17:16
- Nahlásit

Garfield
Kdysi se mi stalo něco podobného Zazvonila u nás lehce hysterická paní v doprovodu příslušníka. Paní ječela něco o "kur*ách co si nehlídají své psy", o tom že "budu platit jak mourovatá až do konce života" ale nějak jsem nechápala vo co gou. Pak mi to objasnil onen příslušník, který mi sdělil, že můj pes pokousal tříletého chlapečka oné paní, že se mám obléct, jít s nimi a ihned dodat očkovák toho psa. Byla jsem totálně v šoku a jediné na co jsem se vzmohla byla otázka jestli toho kluka pokousala Hesina, které byli asi tři měsíce, nebo Krysa, které bylo patnáct let, kvůli zanedbané paradentóze má poslední dva zuby a venčit se chodí stylem "vyčůrat za dveře a honem domů do tepla". Baba hystericky zavyla a snažila se mi dát pár facek. Příslušník ji uklidňoval a mě poměrně hnusným tónem sdělil, že toho chlapečka pokousal můj vlčák. Dneska dopoledne. Ujistila jsem ho, že Kazbunda je skoro rok mrtvá ale pokud vstala z mrtvých a přivedou mi ji tak jsem ochotná zaplatit pokutu v jakékoliv výši

argosek
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 17:38
- Nahlásit

Smečka

Právě že má.

nemachruj :-P

inu
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 19:09
- Nahlásit

Fajka
si děláš prdel?!!!!

corgi
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 19:47
- Nahlásit

Biluška
Taky dost drsný...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 19:52
- Nahlásit

Garfieldno kur.a,ta by jela,vubec se gafovy nedivim,ze jecel po ni jak pominutej!kdyby takhle venku po mne jecela,tak uz je mrtva!asi bych ji pretahla tou trikilovou karabinou a byl by klid,to je fakt naka zamindrakovana kun.a,co nemuze najit chlapa,tak si leci komplexy,ze otravuje jiny,boze a bude to jeste horsi!

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 20:41
- Nahlásit

inu
si děláš prdel?!!!!
no právě že nedělám teprve ted 1. ledna mě skončila tříletá lhůta kdy zas můžu začít normálně žít a fungovat :-/

inu
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2009 20:47
- Nahlásit

Fajka
no právě že nedělám
děláš!
Kerá ku**a by mohla jít zrovna po Tobě?

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání