Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Rybí hlavy
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Mel
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 14:57
- Nahlásit

Fifi
mě nestraš... zrovna včera jsem vzala tuším dvě dvoukilovky toho mletého - v rámci úspor za hrubomletý...
jo, a taky jsem málem padla do mdlob, když jsem objednávala sušený hnusy... beru psům kravský čumáčky, páč je to fakt hodně tvrdý a vydrží to Garymu neskutečně dlouho (občas i třeba minutu ), kilo stálo 85 korun, po Novém roce 180

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:05
- Nahlásit

Mel
Te nedesim, brala jsem drubezi mlety s droby 2kg. A fakt hnus, ohlidej si to, kdyz zakapni olejem, pro jistotu.
Hovezi s drobama beru dlouho a zadnej problem.
Suseny hnusy jsou smradecek, naposled jsem brala myslim zausky, jeste jich par mam, a taky praseci kuzi, ta az tak nesmrdela.

Mel
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:09
- Nahlásit

Fifi
jo, tak přesně tohle jsem teď vzala... no, tak já to spíš zamíchám s nějakým jiným masem Gary po kostech mívá problém, Taře je to jedno, ta zblajzne všechno a v pohodě to i z ní i vyjde...

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:19
- Nahlásit

Mel
to kuřecí už taky dlouho neberu, nemůžu si stěžovat na mletý s vnitřnostma, když ci kuře tak beru hřbety, ale většinou v Praze v krámu skelety a ještě že jste upozornily na ryby losos byl luxusní, psi se mohli utlouct, akorát že dost často nebyl. Takže teď je losos losos jo?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:22
- Nahlásit

Mel
no, bacha na to.. ono jako dávat jen svalovinu není vhodny a pro štěně už vůbec ne...
Neboj, to mám vočíhnutý kdo psal že dostává jen svalovinu...
namletý kuřecí i s kostma
Vono jsou to spíš namletý kosti s kuřetem, proto to nedávám štěněti.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:23
- Nahlásit

Fifi
Suseny hnusy jsou smradecek
Ze sušených hnusů je osypaný i řidič, co to vozí

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2009 15:33
- Nahlásit

Fifi
Takovej smrad jsem jeste nezazila, polotekouci hnus prolezlej cervama.
tak si myslim, že ste dneska pitvavý báby vod Davídkojc hladce trumfla

Echmmmmmmmmmmm...

něco na vás leze asi. Křipka možná ňáká????

worick
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 17:33
- Nahlásit

Sušené hnusy používáme na žužlání, za odměnu, pokud ráno najdu zahradu v původním stavu Uši,hrtany, průdušnice, dršťky. Prasečí rypáčky jsou dlouhodobě vyprodané. O kravských jsem neslyšela, ty jsou z vetamixu? Neznám, beru jenom u řezníka.
Myslím že s rybama by mohla mít problém chlemstavá potvora typu našeho bsp. Takový nimra jako je samojed, nebo náš 15letý špic - který žere veškeré ryby celý život, s tím problém nemá.
Hlavně se u pročítání vaší diskuse dobře pobavím, dík.

Mel
Člen
# Zasláno: 29 Led 2009 20:25
- Nahlásit

worick
Ty kravský čumáčky se jmenujou hovězí mulec

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:04
- Nahlásit

Já dávám ryby od Falca - jsou to celí sledi, pes kilo slupne jak malinu. Vetamixí lososi se mi líbili víc, ale i toto psovi chutná. A pokud máme doma kapra, tak dostane hlavu.

Ivisek77
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2009 12:40
- Nahlásit

Terri
to můžu dát pesanovi třeba celou rybu?např.mu hodím do misky celého pstruha,tak jak ho vytáhnu z vody????A co kosti?Nemůže si ublížit??

Nori
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2009 11:03
- Nahlásit

Včera jsem poprvé dala Kubíkovi hlavy z makrely a vše v poho! Nejprve si to asi 3x obešel dokola a parkrat vyzkoušel z které strany to bude nej a pak to zblazl... A losos od Vetamixu je fak parada... to taky zblazl... Vse bylo syrove.. A ti sledi od Falca, kolik si uctujou za kg?

corgi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2009 16:12
- Nahlásit

Hlavy z makrely jsem dávala už dřív, ale dneska poprvé večeříme lososa od Vetamixu. Je to hezké maso, nejspíš odpad vzniklý při filetování. Voní to lososově, vody tam je tak normálně. Jsem zvědavá, jak se pes bude tvářit na ty rybí kosti

Nori
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 22:45
- Nahlásit

corgi
Tak jak to u Vás dopadlo? Chutnal losos? Slede od Falca jste zkouseli?

corgi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 07:18
- Nahlásit

Nori
No pések to slupnul jak malinu i s těma kostma, vůbec si nestěžoval Bobek potom taky OK. My tady Falca nemáme - nebo možná máme, ale nevím o tom...?

Steph
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2009 08:52
- Nahlásit

Ryby davam cely, a dik za typ zkusime taky toho lococa z Vetamixu, jinak ja kosti moc nedavam, mame s nima problem, kluci srajdi a holky se mi uplne zabetonujou. A bacha na suseny ohanky, kamos to koupil RR docela prerostlymu aby mu udelal radost, on to zhltal a druhy den vecer bylo po nem - rozrizlo mu to streva a ani vet uz nedokazal pomoc. Moji se nejvic vyradi s morkovyma spalikama, kdyz natrefim na velky, jsou schopny i hodiny dolovat morek, obzvlast z tech co jsou od kloubu a maji uz kosteny vlakna uprostred.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání