Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Zábava v zimě?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:41
- Nahlásit

domisek
tahání ho bude bavit určitě
jinak my děláme ještě dogtrekking a coursing
zkoušely jsme agility, umí pár kravinek z tance se psem, ale bohužel je mezi psama na place nepustitelná

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 20:14
- Nahlásit

A naše další zimní zábava - freezebee (to je naše varianta frisbee, protože létajícím talířem Dinoušek pohrdá, zato sněhové koule chytá velmi ráda)

domisek
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 20:41
- Nahlásit

Tak to mají spoustu věcí společných, talíř jen občas, ale sníh je super

Bela
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 20:45 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit

u nas sa obcas tahaju deti na sankach

no v zime sa da aj celkom pekne si polezat na slniecku a kontrolovat svoje panstvo

domisek
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 20:50
- Nahlásit

Dogtreking na ten jsem už koukala, ale na to jsme ještě mrňaví, takže to až časem. Coursing bych s ním moc ráda zkusila a pečlivě hlídám, až bude nějaký trénink, myslím, že to ho bude bavit moc. Na agi se chystáme na jaře, jsem na něj zvědavá. Co se týká ostatních psů tak na tom teď tvrdě pracujeme, protože má tendenci se za každým hnát a úplně přestat vnímat, co se kolem něj děje. Doufám, že to zvládneme. Mě by třeba zajímal způsob jak to dělají ostatní, že mají pejsky, kteří si nevšímají ostatních psů. Nebo je to jen záležitost puberty a pak to přejde?

domisek
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 20:53
- Nahlásit

Bela

Stejně jsou to krasavci ti naši huskouni. Zkusím vložit foto toho mého.
Já vlastně nejvíc potřebuju nějakou činnost, ve které ho zabavím a zároveň si budeme upevňovat vztah. No a teď přes zimu se toho moc nekoná, tak zatím tahám rozumy z Vás, co provádíte.
Tak obrázek nevím jak vložit, tak dám odkaz na stránky.URL

domisek
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 20:59 - Změnil/a: domisek
- Nahlásit

Bela
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 21:10 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit

domisek
Stejně jsou to krasavci ti naši huskouni.
no to si pis, ze su.
ja toto plemeno milujem, aj napriek ich tvrdohlavosti, nezavislactvu a zdrhactvu (nas si dnes dal opet svoj samostatny individualny "treningovy okruh" )

a k tym zimnym aktivitam - v zime sa da aj celkom pekne nosit balonek

domisek
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 21:14
- Nahlásit

Bela

no já jsem zvědavá jestli budeme mít výletového huskounka, zatím se mu nijak utíkat nechce z čehož jsem dost překvapená, ale ono to asi přijde, ikdyž na tom budeme pracovat, aby ne. V podstatě mě překvapuje ve spoustě věcí. Cvičení se mu moc líbí a v létě pokud vše bude OK bychom měli jít na zkoušky. Balónek je fajn, ikdyž teď radši čuchání a pejskování. Dneska jsem mu koupila pískací bumerang, tak pro ten lítá jako blázen, líbí se mu víc než balónek. Jo a taky je výborné přetahování na buřtících

Bela
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 22:55
- Nahlásit

domisek
celkom sa debata o severanoch zacala rozvijat tu: http://www.cz-pes.cz/diskuse/3_9303_0.html
nepresunieme to do tej temy?

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání