| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:39
- Nahlásit
Mar: Kromě toho, že se s nimi, všemi chodí na procházky, sportují.. a na tom úvazu ten pohyb mají taky. Ty psy jsem osobně viděl a rozhodně mi nepřipadali nijak stresovaní nebo dokonce že by jakkoliv trpěli, bohužel věřím tomu, že na pohled ty podmínky možná někomu nemusí připadat ideální, ale ne ne vše lze posoudit podle vzhledu...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:39
- Nahlásit
bullvnouzi
možná, že až tak nenadzvedlo téma , ale styl a impact
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:40
- Nahlásit
nerosekdas
když už vás všechny tak strašně tohle téma nadzvedlo ze židle (pro mne s nějakých nepochopitelných důvodů),
zřejmě to asi bude způsob chovu ne?
(Nic to nemění na pochopení vyhoření baráku a uhoření psa...)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:40
- Nahlásit
mac1
Vždyť ti psi se přeci rodí s vlohou k úvazu, copak to nevíš ? Venku v mrazu je úvaz pro ně to nej nej , jinak nejsou nadšení, vždyť se tu jasně píše, stačí číst
Ahá. Sorry, to mi nějak uniklo . Nj, tak beru zpět. Mimochodem, gde se dá sehnat takový pes s vlohou pro úvaz? Daruju do dobrých rukou ty svoje a chci psy, co touží být na úvaze. Budu mít víc místa v posteli
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:41
- Nahlásit
mac1: Biluška: Mno, myslím, že očividně Vám dvěma o diskuzi ani o to se něco dozvědět nejde... Myslete si co chcete, ale nemyslím si, že ani jedna z Vás má právo někoho soudit nebo něco komentovat...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:41
- Nahlásit
Biluška
šmarjá ty vůbec nečteš, kup si pita!
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:43
- Nahlásit
bullvnouzi
Kromě toho, že se s nimi, všemi chodí na procházky, sportují.. a na tom úvazu ten pohyb mají taky.
Pohyb na úvaze nepovažuju za vyžití, to bych mohla říct, že moji psi mají pohyb v obýváku a ven už nemusí
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:43
- Nahlásit
Biluška: Bohužel jako na všechno i na to, že je pes venku se musí zvykat... Divila by ses, ale i krátkosrstí psi za určitých podmínek můžou být venku, aniž by v zimě nějak trpěli. To, že tví gaučáci mají s chladnějším počasím problémy je jen a jen degenerací všech psů, chovaných jako gaučoví... bohužel...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:45
- Nahlásit
bullvnouzi
a co delaji za sporty? a kolik jich teda vlastne ti lidi maji?
|
mac1
Člen |
- Nahlásit
bullvnouzi
právo komentovat cokoli a kohokoli včetně Tvého projevu mi náleží , stejně tak jako komukoli jinému, bez ohledu na to, co si Ty myslíš nebo nemyslíš ( ....nemyslíš ? ...nemyslíš, jinak bys takové ptákoviny psát nemohla )
|
bullvnouzi
Člen |
- Nahlásit
EngieB: Jenže ti psi se i na tom řetězu hýbou víc, než tví psi za celý den během procházek po parku,-) a jak už tady zaznělo, ti psi na tom řetězu nejsou pořád... A jen rada, nezapomeň těm psům dát oblečky až půjdete ven aby neumrzli, dneska prý má být obzvlášť chladno...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:46
- Nahlásit
bullvnouzi
že očividně Vám dvěma o diskuzi ani o to se něco dozvědět nejde...
už jsem se dozvěděla spoustu věcí. Mimo jiné, že se mám hodit do klidu, že nemám blábolit na můjpsovi a podobně, to mi celkem stačí. Takže ne, děkuji, více se dozvědět opravdu nepotřebuju.
ale nemyslím si, že ani jedna z Vás má právo někoho soudit nebo něco komentovat...
Ale jistě,že má. Proč bychom neměli právo komentovat cokoliv, či soudit kohokoliv? Taky můžem kohokoliv probírat tady na diskuzi. Blbý viď?
Terri
šmarjá ty vůbec nečteš, kup si pita!
No jo, ale musí mít tu vlohu pro úvaz. Abysem nenaletěla. Všichni ji rozhodně nemaj, v létě jsem tu jednoho měla na hotelu a ten spával na matračce v kotci
Víte někdo jak se ta vloha zjišťuje? Dělaj se na to třebas zkoušky vloh, nebo tak něco?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:47
- Nahlásit
Zklamu Vás, ale posledních několik příspěvků není prací impact, ale mou (nerosekdas) nechce se mi čekat snad dokonce 3 dny, než se zde dá registrovat, proto mám půjčený její nick. Nechal bych to být, ale jestli se mi něco nelíbí, tak to jak se zde navážíte do něčeho o čem víte docela houby. Takže stejně jako máte právo na názor prezentovaný zde vy, mám ho i já
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:47
- Nahlásit
bullvnouzi
Jenže ti psi se i na tom řetězu hýbou víc, než tví psi za celý den během procházek po parku,-)
hele ty evidentne nevis kdo engieB je co?
neverim,ze ani 5 z techto psu dohromady ma tolik pohybu jako ti jeji
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:50
- Nahlásit
Nehádejte se...
impact
|