| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 20:51
- Nahlásit
reneeska
Jistý věci nevrátí už nic... Vůbec na ni nemůžu myslet. Furt bulim jak kráva když pomyslím na ty její oči...
Jinak v sobotu ráno tam jedu. Ty to vidíš jak? Spojíš se pak s Verčou ohledně nějakých věcí třá?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 20:53
- Nahlásit
bullvnouzi
Biluska - konecne se ptas me a ne placat na mujpes?
No dovol! Pokud vím tak si můžu "plácat" kde chci Je snad jedno jestli se tě zeptám tady, nebo na můj psovi,ne?
Jinak se na zimu tito psi "zakrmují" - tzn. krmí se masem tak, až jsou z nich koule, co neprojdou vchodem do boudy.
Podle fotek teda nějak moc zakrmeně nevypadají. Navíc v těch mrazech co teď jsou je zima i jinačím machrům než jsou krátkosrstí pitbuli Ať by byli jakkoliv zakrmení
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 20:53 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
bullvnouzi
nevím, teď su v práci (zítra až neděle), pak asi jo, asi se jí ozvu .... nebo pošlu prachy rovnou na účet
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 20:54 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Biluška
Fotky? Ty jsi viděla aktuální fotky? Můžu se zeptat kde...?
Jinak ty psy tam maj už hezkých pár let a nikdy nezmrzli a světe div se, ani nebyli nachlazení...
A plácat můžeš. Ale kdyby ses zeptala přímo u zdroje, nemusela ses zbytečně rozčilovat a čekat na odpověď. Já totiž na mujpsa nepsala celej den, jen tuná a na ifuně, ptž jsem sypala z mobilu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 20:57
- Nahlásit
bullvnouzi
V čem je kotec jiný než řetěz? Myšleno prostorově a pohybově...
Nemuze se pes zamotat, tak, ze se nedostane do boudy? muze si vice skakat a vesele pobihat po prostornem kotci? Ja nevim, proste mam pocit, ze pes na reteze v mrazech se zahreje min, nez pes v kotci. Ktery je chraneny ze 3 stran proti vetru a zateplena bouda.
Na úvazech jsou psi viceméně "vyšlechtěni" a jsou na ně "zvyklí". Z kotce se plno z nich snaží dostat. Pomocí zubů, což není moc OK..
Jako jak vyslechteni?takze silnejsi prezije? Nebo odolnejsi? taky cuby na lvt uvazuju na retez a kozeny obojek, ale neustale tam je dozor, aby se nezamotaly a tak podobne.
Když nejsou kkti a nekuchaj ji, mívají je i zateplené. Jinak se na zimu tito psi "zakrmují" - tzn. krmí se masem tak, až jsou z nich koule, co neprojdou vchodem do boudy.
Takze kdyz jsou kkti, tak jsou na retezu a bez zatepleni. To asi maji co spalovat, kdyz se zakrmujou masem.
Ne fakt, neznam tenhle zpusob chovu, proto se ptam, budu jen rada, kdyz mi moje mylne myslenky vyvratis.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:02 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Fifi
Nezamotají se. Řetěz se točí jak u tyče, tak u obojku. Navíc jsou stále na očích. Jinak kotec chráněný ze tří stran proti větru jasně, ale kolik jich takových je? Já jich moc neviděla.... A ten řetěz neváží tunu. Normálně na něm lítaj a divila by ses, ale někteří i skáčou. Což je vidět i na tom videu na novinkách. Jak tam tuším Chacky skáče jak jojo, když k ní panička jde.
Ne že silnější přežije, ale jsou zvyklí. Jako je loveckej pes zvyklej lovit, tak pit je zvyklej na úvaze. Přibližně...
To s tím zateplením byl ftip prosím tě. Co já vím, tak se některým expertům zateplují boudy několikrát za zimu, ptž někteří jsou fakt másla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:06
- Nahlásit
bullvnouzi
Fotky? Ty jsi viděla aktuální fotky? Můžu se zeptat kde...?
Jistě. Tady je máš - http://www.novinky.cz/clanek/158234-video-hasice-p ri-pozaru-ohrozovali-rozzureni-pitbullove.html .
Nejsou moc dokonalé, ale skutečnost, že pes není tlustý, tak že by neprolezl vchodem do boudy tam vidět je.
Ale kdyby ses zeptala přímo u zdroje, nemusela ses zbytečně rozčilovat a čekat na odpověď.
Nevšimla jsem si ani toho, že bych se rozčilovala, ani toho, že bych celý den čekala na odpověď. Nepleteš si mě s někým třebas?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:10
- Nahlásit
Biluška
Očividně se neshodnem. Ty vidíš svoje, já vím svoje. Nemá smysl se handrkovat...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:11
- Nahlásit
bullvnouzi
Jako je loveckej pes zvyklej lovit, tak pit je zvyklej na úvaze.
OK, tak kdyz to tak je bezny a podobnym smerem slechteny..
A dedi se tahle vloha??
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:14
- Nahlásit
Fifi
Nefím. Ale vážně - když je zavřeš do kotce, nejsou z toho nadšení...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:17
- Nahlásit
bullvnouzi
nejsou z toho nadšení...
A z retezu teda jo?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:19
- Nahlásit
Fifi
Ach jo. Hele nevím, zeptej se někoho, kdo má psy na úvaze. Svůj postoj a to něco málo informací, co o tom vím, jsem ti už vysvětlila.
Je jasný, že nejlíp je psovi doma na gauči. To je to, co chceš slyšet? Btw. kdyby byli všichni na gauči, tak zařvali všichni. Ne jen tři...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:23
- Nahlásit
bullvnouzi
Nemá smysl se handrkovat...
Já se nehandrkuju Ty jo?
Btw. kdyby byli všichni na gauči, tak zařvali všichni. Ne jen tři...
Bwt. kdyby leželi na gauči tak by neohrožovali hasiče, ti by mohli hasit, nezdržovali by se tím, že by čekali na odchytovku a třebas by neuhořel nikdo.... kdo ví?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:28
- Nahlásit
bullvnouzi
Úvaz tady v žádném případě neobhajuji, jen vysvětluji, co vím... Já bych psa na úvaz nedala. Což neznamená, že nemůžu respektovat to, že to někdo dělá a dělá to tak, aby nebylo ublíženo psům...
Hele nevím, zeptej se někoho, kdo má psy na úvaze.
Ja prave nikoho takovyho neznam. Ale kdyz ty svoje psy nevazes, tak ok, dik aspon za snahu neco osvetlit. I tak mi tento zpusob drzeni psu zustava nad me chapani.
Je jasný, že nejlíp je psovi doma na gauči. To je to, co chceš slyšet?
Ne, to neni to, co jsem chtela slyset. Ale jinak jo, neni jim tam spatne.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:31
- Nahlásit
Biluška
Zase jen odhad a důvěra v média? Věř jim stejně jako tomu, že půlku psů odvezli do útulku... Jinak mezi psy se tam dá normálně projít. Normálně myslím tak, že nemusíš přes jejich plac. Nedosáhnou na tebe.
Fifi
Stav se někdy na lide.cz do místnosti Am. pitbull teriér nebo bojová plemena. Tam chodí dost lidí, co má psy na úvazech. Třá ti to někdo vysvětlí líp.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 22:59
- Nahlásit
Fifi
A dedi se tahle vloha??
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 07:47
- Nahlásit
Fifi
I tak mi tento zpusob drzeni psu zustava nad me chapani.
Já psy na řetěze nemám a nikdy mít nebudu, ale i tažní psi jsou běžně na úvazech. Jestli je tam rozdíl nějakej větší oproti kotci nevím, podle mě ne, pokud je řetěz dost dlouhej, je to fuk, jestli běhá po kotci nebo na řetěze.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 07:50 - Změnil/a: EngieB
- Nahlásit
Biluška
Bwt. kdyby leželi na gauči tak by neohrožovali hasiče, ti by mohli hasit, nezdržovali by se tím, že by čekali na odchytovku a třebas by neuhořel nikdo.... kdo ví?
Víš, já bych až tak médiím nevěřila, zvlášť poté, co ti hodí titulek rozzuření psi ohrožovali hasiče. To byli kolem celýho baráku? Nebo máš pocit, že kdyby ti hořel barák a psi byli na zahradě, je to bezpečnější? To je takový co by kdyby, ale jak znám hasiče, nejsou to poserové a určo udělali, co mohli a co nejdříve, pokud by se uhoření těch psů v chatě dalo zabránit, věř mi, udělali by to i při osobním ohrožení.
Mě by spíš než tohle zajímalo, jak moc "čistej" tenhle kennel byl, jaký jsou na něj reference apod. Ne že bych mohla po Vánocích na něco přispívat. Ale kupa pittů na hromadě ve mně nevzbuzuje zrovna důvěru.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:59
- Nahlásit
bullvnouzi
Ahoj, píšeš, ře oblečení zatím ne. Tak až bude něco třeba, písni mi na mail - espinoza.b@seznam.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 12:17
- Nahlásit
EngieB
Víš, já bych až tak médiím nevěřila, zvlášť poté, co ti hodí titulek rozzuření psi ohrožovali hasiče.
Mě je celkem jasné, že půlka z toho bude zveličená.
Mě by spíš než tohle zajímalo, jak moc "čistej" tenhle kennel byl,
No tak padly tady informace o nějakých SAO a jejich štěňatech bez PP. Takže asi jenom pitové to nebudou Co se týče těch pitů v pidiboudičkách bez předsíně a bez zateplení.... já bych skoro začala uvažovat jestli by se neměl dát nějaký podnět k jejich odebrání
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 12:36
- Nahlásit
Biluška
No tak padly tady informace o nějakých SAO a jejich štěňatech bez PP.
Zajímavý,že tihle bez PP tě rozčilujou.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 12:55
- Nahlásit
Co se týče těch pitů v pidiboudičkách bez předsíně a bez zateplení.... já bych skoro začala uvažovat jestli by se neměl dát nějaký podnět k jejich odebrání
ale to je přecik styl chovu ne? + úvaz a pak až ztloustnou, stejně se do boudy nevlezou, tak na co by ji zateplovali...
(bullvnouzi promine rýpanec )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:17
- Nahlásit
jablunka
Zajímavý,že tihle bez PP tě rozčilujou.
SAO s PP, nebo bez jsou mi zcela ukradení. Mě rozčilují ŠTĚŃATA venku v téhle zimě. Taky mě rozčilují pitové venku v téhle zimě. SAO venku mě nerozčiluje, páč je aspoň chlupatej
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:31
- Nahlásit
Biluška: Hoď se zase do klidu ty horlivá ochránkyně. Ty štěňata SAO jsou bez pp díky tomu, že se v době hárání feny k ní bohužel pes dostal, nic víc nic míň... Rozhodně lepší než záměrné množení zmrdů psů, co předvádí polovina republiky.
A s tím odebráním, nejsi náhodou trošku nemocná? Samozřejmě díky podobným "aktivistům", kteří z tepla obýváku dokážou být neskuteční pseudohumanisti , už, pokud si dobře pamatuju, i u nich nejednou veterinární kontroly byly a budeš se divit, shledali všechny! psy v dobré kondici bez jakýchkoliv problémů atd.
Ač vám to všem připadá neskutečné týrání zvířat, dám ruku do ohně za to, že o ty psy tam je postaráno mnohem lépe a žijí o mnoho plnohodnotnější život, než většina psů těch co se zde do těch lidí tak naváží...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:33
- Nahlásit
bullvnouzi
Hoď se zase do klidu ty horlivá ochránkyně
už jsem o tobě párkrát slyšela, že slušné chování je ti zcela cizí. Koukám, že nekecali
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:35
- Nahlásit
bullvnouzi
dám ruku do ohně za to, že o ty psy tam je postaráno mnohem lépe a žijí o mnoho plnohodnotnější život, než většina psů těch co se zde do těch lidí tak naváží.......na popáleniny je prý dobrá klinika v Praze na Vinohradech
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:36
- Nahlásit
bullvnouzi
a žijí o mnoho plnohodnotnější život
a tim myslis co? jako nechcu rypat nebo tak, jenom chcu info? jako ze se s nima dela? a co se s nima dela? (jako krom venceni a doby kdy jsou an retezu?)
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:37
- Nahlásit
Zapomněl jsem se podepsat, jen ještě dovětek, když už vás všechny tak strašně tohle téma nadzvedlo ze židle (pro mne s nějakých nepochopitelných důvodů), doufám, že se tak aktivně snažíte kdykoliv je třeba a nejen když vás něco plácne přes nos během camrání po internetu.... (nerosekdas)
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:37
- Nahlásit
Biluška
a stím odebráním, nejsi náhodou trošku nemocná ? Vždyť ti psi se přeci rodí s vlohou k úvazu, copak to nevíš ? Venku v mrazu je úvaz pro ně to nej nej , jinak nejsou nadšení, vždyť se tu jasně píše, stačí číst
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 13:38
- Nahlásit
Mar
jako ze se s nima dela? a co se s nima dela? (jako krom venceni a doby kdy jsou an retezu?)
Psí zápasy
Si ale bubá, ty si vážně myslíš, že ty psy chodí venčit?
|