| Autor |
Zpráva |
Mar
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:13 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
EngieB
hele kdz na A hrabnu, je to , jakoby se splasil kun a pak uz si neseda a nic pak uz jenom odkakuje neco asik maj spolecnyho
Fuissem
tak to Affi lehne az to zaduni jenze hnedka zase vstane (respektive sedne )
a kdyz lezi vyjimecne dyl, tak se vyvali jako devka
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:24
- Nahlásit
Mar
jenze hnedka zase vstane (respektive sedne ) a kdyz lezi vyjimecne dyl, tak se vyvali jako devka
jj to tez dela jako posledni moznost, ale rychle lehani to teda vubec, boji se ho. Chce to cas, trpelivos a pravidelnost. V lete uz to zvladala dobre, ale jak sme se zas prestehovali, tak to nejde.
No s B jsme vcera pilovali rychlost taky se mu nechce. To byla zas u nej ta zima, Donutim ho do vzeh poloh, ale do mokryho snehu a blata ho rychle nedam (pokud to teda po nem nepozaduju kazdy den aspon 5 opakovani, to letos nebylo).
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:36
- Nahlásit
Já lehni malé nemůžu vůbec vysvětlit. Učím ji to na kokinu, dám si ho pod ruku a ze sedu ji pokládám, jak jde po té mňamině. U toho říkám lehni. Ale povel jí pořád nic neříká. Zkouším tak jednou denně, zatím beu úspěchu. Ale jsem trpělivá
Na vyvalení máme "ukaž bříško", to buď v sedě vyvalí nohu, aby jí bylo vidět břicho nebo se rozvalí Jí hlazení po bříšku dělá mooc dobře
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:44
- Nahlásit
PeKrato
heeele ja to zkousela zkousela, nic nic, pak sem tak tejden nic ani nezkousela, pak sem to rekla, a ona vedela! ale jako jedine s pamlskem, jinak taky nic
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:52
- Nahlásit
Mar
JJ, jednou si lehla bez povelu, když jsem měla v ruce sýr pro ni Ale evidentně to nechápe, že Lehni je tohle Dávám tomu čas, lehni mi přijde docela těžký, Reda leží jan natažená jak žaba, způsobné ležení jí moc nejde ani v běžným životě
Sedni byla brnkačka
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 10:54
- Nahlásit
Mar
A kdy jí dáš ten pamlsek? Sehneš se k ní a ještě když leží? Já když se k ní sehnu, tak je hned na zadku, šašek
|
viky
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:00
- Nahlásit
EngieB
cau trosken jo, su nadopovana selijakema srackama tak too ani nevnimam.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:21
- Nahlásit
PeKrato
no ja jako ji mlsek hazu na zem, neshybam se - pac to vona hned vystreli
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:24
- Nahlásit
Mar
no jo, to je good idea právě se taky hned zvedá
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:25
- Nahlásit
PeKrato
no napred sem byla pridrepla, a hazela ji jedno kokino za druhym, pak sem mela zvedlou prdel,ale ne hlavu, a jedno kokino za ruhym, a ted stojim, a hazu porad jedno kokino z druhym - prvni dojida, uz lezi druhy ale jako nekdy OK nekdy se zvedne aj tak
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:27
- Nahlásit
Mar
aha, já ji musímnejdřív přesvědčit, že nekecám bláboli, ale že je to povel .-) Ale díky za radu, to tak zkusíme, aby vydržela ležet, až si teda bude schopná lehnout
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:34
- Nahlásit
PeKrato
aha, já ji musímnejdřív přesvědčit, že nekecám bláboli, ale že je to povel .-) Ale díky za radu, to tak zkusíme, aby vydržela ležet, až si teda bude schopná lehnout
Muzem na to odpo kouknout a zkusit neco vymyslet.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 11:41
- Nahlásit
PeKrato
no si rikala,ze lehne, na pamlsek, a hned se zase zvedne tak sem myslela ze todle jako pomaja aby se nezvedla, a ty ji pak pochvalis, a zase todle udelas,atd...blablabla...kecy kecy.....az ona si to jednou spoji
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 12:09
- Nahlásit
viky
A čím? Mě je furt mizerně, vidím to zítra na dovolenou.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 12:11
- Nahlásit
EngieB
nevim je to velky a bily a pak chlastam coldrex.
Mě je furt mizerně, vidím to zítra na dovolenou.
vem si budeme kecat na icq
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 12:30
- Nahlásit
viky
Coldrex mě taky nezabral, ach jo.
No asi jo, na poradě to nadhodím
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 12:32
- Nahlásit
Fuissem
Klíďo, ale jeslti bude ujetá ze psů a kočky, tak teda nevím, jak to pude
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 12:34
- Nahlásit
Mar
Jako jo, přirozeně ale aby dosáhla na tu ňamku. Povel si s tím zatím nespojila
|
viky
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 12:35
- Nahlásit
EngieB
Coldrex mě taky nezabral, ach jo
musis si ho vzit vic nez je doporucena davka, normal se predavkovat, ale budes po tem blba asik trochu
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:01 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
PeKrato
Jako jo, přirozeně ale aby dosáhla na tu ňamku. Povel si s tím zatím nespojila
no to Afa ale taky ne
bez namky NIC
ale kdyz reknu lehni a hodim ruku na zem, pada jak podtata jenom podlaha zaduni
vsicíííí
potrebuju NUTNE sehnat ted hned 1700,- a co nejdriv dalsich cca 8000,- kdo mi poradi jak?
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:02
- Nahlásit
PeKrato
Jsne, je to stenisko tak ji pozornost asi ulitne. Uvidime.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:08
- Nahlásit
Mar
ajoo tak to jsme klidní to ona taky padne jak podťatá, ale na slovo teda nereaguje vůůbec
jako prachy só naprd, půjčit si? bo vyhrát v lotynce
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:10
- Nahlásit
Fuissem
Teď v autě říkala ve zprávách, že má jako děsně chcat celý odpoledne a večer a venku už to začlo, tak teda nevím dneska. Čičiny nemají moc rády vodu ne?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:11 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
PeKrato
no a jako vona vi,ze na LEHNI si ma LEHNOT , ja ju podeziram ze je proste vyscana a ze zadarmo ani kure nehrabe - to vi a Redyna bude to samy
je tady jeste VIKY??? halooo?
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:12
- Nahlásit
PeKrato
Nooo to nemaj, podle toho jak moc prsi. No uvidime, treba to tak horky nebude.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:13
- Nahlásit
Mar
No to právě já myslím, že Reda eště ani neví No ale vyscaná jako je fest, to zase jako jooo
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:14
- Nahlásit
Fuissem
No teď to padá fest, tak uvidíme, co později odpo a kdyžtak to přeložíme na jindy.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:15
- Nahlásit
PeKrato
hele ji verim verim ze vi, ale neni tak blba,aby to delala "zdarma" (tak blba sem jenom ja,ze delam pro kazdyho secko zadara, ale psi? ti neeeee )
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:24
- Nahlásit
Mar
To jako každopádně Psi nejsou blbí neee, se přece nepřetrhne, když za to nic nejni To akorát někteří z nás jsou naopak pěkní magoři, co dělaj i zadarmo
|
viky
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2009 13:39 - Změnil/a: viky
- Nahlásit
Mar
suuuu
na co potrebujes tolik lovu ?????
|