| Autor |
Zpráva |
EngieB
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:15
- Nahlásit
Mar
Práca, práca, práca... no děs běs po dovolené
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:19
- Nahlásit
EngieB
ja mam taky pracu pracu pracu - bo uzaverky, a co?
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:33
- Nahlásit
Tak dnes ráno mi Redyna ulovila kosa! Na Pust ho teda zase nechala odletět, ale v té tlamě ho měla celýho. Dva kosi se u chodníku rvali a ona jim do toho vlítla a jednoho se jí podařilo chytit. Moc si nefandím, že povel Pust máme tak v malíku, spíš asi i ona z toho byla v soku Tak mám doma lovce
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:35 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
PeKrato
tyyyyyyyjo! priste at donese srnku, je to vic masa, naji se cela rodina §
abyl jeste zivej, kdyz ho na PUST pustila?
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:38
- Nahlásit
Mar
jojo, tak kromě přivolání od psů ještě budu muset začít řešit lovení v lese paráda ale masinko by se hodilo, zvěřinu já rád, tuze rád
jako živej byl, normálně odletěl. vona si ho do té huby narvala jak tenisák, jen neskousla
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:40
- Nahlásit
PeKrato
tyjo
ale jinak se zveri good luck ja to z B za 3 roky jeste nevymlatila
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:43
- Nahlásit
Mar
se divím, že jsem v tom šoku vůbec vypustila Pust
jj, už se fakt moc těším, jak mi v lese začne zdrhat jako strašně nerada bych ji chtěla dávat na stopku, ale za chvíli mi asi nic jinýho nezbyde. jo a díky za povzbuzení, se těším, jak to z ní budu mlátit
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:44
- Nahlásit
PeKrato
no a pac povahy to sou podobny, tak se tes, ze to bude bez ucinku
neee,ona je holcickaaaa ona je milejsi a urco se to nauci
neboooj
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:48
- Nahlásit
Mar
jasně, maž mi med kolem huby, já to slíznu nedělám si fakt iluze, že to bude jednoduchý. už začínám bojovat s přivoláním od psů, protože ten magor fakt letí za každým psem bez rozdílu. když je druhej pes daleko, tak jestě přiběhne, ale na kratší vzdálenosti nemám šanci (ani neřvu, to je jen o hlasivky )
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:52
- Nahlásit
PeKrato
hele je mala, zase, to privolani csem dopilujete - mysis,ze ja ho u A mam? u Berryho jo,ale az tak posl. pul roku, ani ne......a to je mu 3,5 roku!
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:54
- Nahlásit
Mar
jj, já vím že na to ještě má právo být neposlucha, ale víš jak někdy je sama sobě nebezpečná
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 08:59
- Nahlásit
Mar
V druhé půlce dubna bych se k vám chtěla přidat na cvičák. Už se s ní občas dá i pracovat, tak bych ráda začala s poslušností. Do poloviny dubna jsem rozlítaná, tak ať začnu trochu uceleně.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:02
- Nahlásit
PeKrato
jooo,supeeeer! ti pak dam tel, na vycvikarku a domluvime to!
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:03
- Nahlásit
Mar
jasně, já se připomenu, neboj
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:54
- Nahlásit
PeKrato
No hele, neboj, já to začínám řešit taky, zrzavec nadšeně honí kočičky, parchant
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:57
- Nahlásit
EngieB
no A zse honi ty vrany a kosy jako Redy akorat ji teda zatim dcky ulitli
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 09:58
- Nahlásit
EngieB
Kočičku jsme zatím žádnou nepotkali, tak to ještě nemám otestované. Kosů je teď všude mraky, tak mě asi čekají mooc pěkné procházky
A přiběhne ti na přivolání zrzavec? Reda přijde, ale jako hned teda rozhodně neee. Už jsem ji přejmenovala na hajzlíka
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:13
- Nahlásit
PeKrato
No hned vůbec ne, já mu neříkám ani tak hajzlík, jako rovnou hajzl. Jako jak kdy, když to vychytám s bališem, tak je i odvolatelnej, ale většinou mám smůlu. Uvažuju o laně a hlavní je samozřejmě přivolání dopilovat, zatím jsem to moc neřešila, ale začínám. Přivolání zkouškový už cvičíme dlouho, ale musím se zaměřit na vycházkový
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:20
- Nahlásit
EngieB
no už jí taky neříkám beruško jako dřív, už je to spíš sfině svinutá já právě tu stopku taky začínám zvažovat, ale moc se mi do toho nechce. přivolání pilujem, bez vzruchů okolo je 100%, přijde vždy a s radostí. problém jsou psi a teď už i ta zvěř na vycházce používám čekej, to se zastaví a otočí na mě a pak teprve dávám přivolání, bo když se na mě nedívá, tak nevnímá a docela dobře nám funguje pískání, to přiběhne na 95% a tam teda nevyžaduju předsednutí, jen chci aby šla na dohled.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:39
- Nahlásit
EngieB
No kdybys mela zajem a myslela ze je to dobry napad, tak muzeme dat scuka a odnaucovat na kocicce, co se neboji. ;) Ale teda lepe v Brne, nez abysme my jezdili za vama, to by se urazila a nebyla s ni rec.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:43
- Nahlásit
PeKrato
no tak svine jo? moje je ku**a, de**ka apod
berry je taky ku**a a misto de**y pouzivam u nej haj*l a taky ko**t
a jinak jsou to oba de*ilové moji
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:55
- Nahlásit
Fuissem
No tož do toho bych šla, ale zkoušeli jsme to na kočičce, co se nebojí a fackuje mi borderáka a moje drahé tehdy osmikilové štěňátko ji zahnalo na lednici Tož nevím. Ale to se domluvíme! Jako roste z něho zřejmě pracák, takže na běžný život k ničemu, ale jinak se mi docela líbí, má zájem a je čím dál tvrdší Na běžný život mám borderáčka
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 10:57
- Nahlásit
Mar
Já zase říkám Blb a Blbek a když přiberu Reíčka, tak Blb, Blbek a Blbeček, králíci z klobouku
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:05
- Nahlásit
EngieB
když přiberu Reíčka, tak Blb, Blbek a Blbeček
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:26
- Nahlásit
Fuissem
Já ci taky seznámit s kočičkou, Reda by jí určo nic neudělala, spíš se asi bude bát jak kočka jednou sikne
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:27
- Nahlásit
EngieB
No ma ani nefackuje, to je prave to.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:32 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit
PeKrato
Ona i malokdy sici, precejen je to nase psocka.
Klido se muzem domluvit, pro nas je nejlepsi okoli Hady, Klajdovka, nebo Zidenice.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:36
- Nahlásit
Fuissem
No to by šlo! Jako on je takhle hodnej, akorát si myslí, že je to plyšák na baterky a takový je třeba chytit a podívat se dovnitř
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:44
- Nahlásit
EngieB
No to by šlo! Jako on je takhle hodnej, akorát si myslí, že je to plyšák na baterky a takový je třeba chytit a podívat se dovnitř
Tak to prosim neeeee. Zvenku klidne, ale zevnitr nezkoumat.
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2009 11:47
- Nahlásit
Fuissem
No já mu to říkám pořád, ale zatím přežil jenom žralok Bo je fááákt velikej!
|