| Autor |
Zpráva |
ifpif
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 20:18
- Nahlásit
tím jsem nechtěla říct, že co mi řeknou ve škole je svaté. to rozhodně ne. ale tohle mně taky nepřijde moc logický proč by měl byt masožravec. celý tisíciletí se přizpůsobuje a už to prostě dávno není vlk ani dnešní natož starý tisíce let. neříkám že psa krmím jen rýží ale rozhodně mu necpu denně jen flákotu masa. Měla jsem psa kterého jsem díky minimu živ. bílkovin udržela déle naživu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 20:39
- Nahlásit
Vero
Náš jeden kocour brokolici miluje nade všechno
Ano, co jsem mohla čekat, že ...
A já nevim, esi jim to mám dovolit, když jsou striktní masožravci
Měla bys je za to mlátit pro jistotu.
lamalucni
Ale jo, jenže to, že pes schroupe mrkev, z něj ještě nedělá všežravce.
Ale já přece netvrdím, že je všežravec, já jen tvrdím, že není typický masožravec.
Ale typický všežravec je třeba člověk nebo prase,
Mno, tak to jsem psala víš už ... akorát jsem psala prase a medvěd, na mysli jsem měla medvěda hnědého, protože ten lední je právě jen masožravec (medvěd samozřejmě sežere větší podíl živočišný bílkoviny než prase, aby v tom zase někdo nehledal něco jinýho)
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 20:42
- Nahlásit
Eldoguero
Ano, co jsem mohla čekat, že
No to nevim, ale psalas, žes o tom ještě neslyšela - tak to abys slyšela. Brokolice je u nás v hodně vysokým kurzu
Měla bys je za to mlátit pro jistotu.
tak jo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 20:47 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Vero
No jo, jenže jsem taky psala o kocourovi co žere br. salát a taky o tom, že netvrdím, že to není možný, ale že ta dotyčná kočka - kočky asi nebudou zrovna průměrnými vzorky domácí kočky. Ale jestli si ti zdá kočka spíš jako všežravec, tak ok, beru zpět a srovnávám psa s ledním medvědem
tak jo
Bych to nepřeháněla, mohlo by to být jen jednou a to by byla škoda
edit: Ale ok, pokud je to pravda, tak jsem dnes tedy slyšela o kočce co žere brokolici.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 21:09 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Eldoguero
Ale jestli si ti zdá kočka spíš jako všežravec
nezdá, copak su blbá? ale nedalo mi to, jaks psala, žes to ještě neslyšela. páč můj kocour tu brokolici hrozně miluje. vedle hlávkovýho salátu. a i druhej ji má rád. taky se tomu divím
pokud je to pravda
video na důkaz nemám... ale fakt je to pravda... a okurky a rajčata taky... moc rád, moc rád.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 21:28
- Nahlásit
Vero
žes to ještě neslyšela. páč můj kocour tu brokolici hrozně miluje
Však píšu, že ode dneška už budu říkat, že jedna paní na foru říkala, že ...
Hele, můj argentinec, když ještě cvičíval, považoval za největší pamlsek nakládaný ananas, ten na kostičky, pokud mu dám na výběr vařené maso nebo kyselou okurku (chlemtá i lák), sáhne po okurce, když bych ho (nedej bože) byla nucena krmit jen rostlinnou stravou, bude štěstím bez sebe ... a přesto si o něm nemyslím, že je vegetarián
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 22:26
- Nahlásit
Eldoguero
přesto si o něm nemyslím, že je vegetarián
možná si to myslí on .
kyselý okurky má můj pes taky rád, ale myslím, že u něj není nad maso, tak to máme s identitou neproblematický
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2013 22:33
- Nahlásit
Nějak zapomínáte, že masožravci se taky dělí, nejen na dravé a mrchožroutské, ale taky na pravé (kočka) a částečné (pes). Ale částečný masožravec pořád není všežravec.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2013 12:52
- Nahlásit
Vero
možná si to myslí on .
Nemyslí, věř tomu, že ne
Maya
No vždyť jo, však celou dobu v podstatě píšu to samý, akorát ty jsi to napsala odborně konečně
|