Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / lietadlo a pes
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 18:39
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Já vím, ale když to tady tak člvoěk čte, tak má pocit, že letadlo je obecně dame, eh, teda jakože nepřipadá v úvahu

Smečka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 20:46
- Nahlásit

však ty jsi tu taky známá coby druhá největší tyranizátorka pséků..hnedle po BlibušcePsíček
Spíš psíčků ne?

Smečka
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2008 22:36
- Nahlásit

Psíček
Tak to psy už vůbec ne.

Smečka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 13:32
- Nahlásit

Psíček
To vím.

baška
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 10:26
- Nahlásit

all
vďaka za všetky odpovede. Chcela som vedieť cudzí názor. Viac hláv, viac rozumu. Pokiaľ to len trocha bude možné, tak budeme v prvom rade hľadať možnosť havina /welsch corgi/ dať niekomu dobrému na opateru a ke´d nie, tak nikam nepôjdeme. Alebo respektívne zasa ako každý rok do Chorvátska.
Tiež viem, že Turecko nie je pre vysoké teploty vhodné pre psa, ale išli by sme až v septembri. No to lietadlo sa mi tiež nepozdáva. Tak uvidíme. Času máme ešte dosť.
Na jednej strane nechcem psa trápiť, na druhej strane sa chceme niekam pozrieť a nechcem byť ako tie opičie matky, ktoré pre deti nevyjdú z domu, obetujú sa pre ne atď. a je to tiež nanič. Je jedno či ide o dieťa alebo psa.

Helvan1
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 15:12
- Nahlásit

baška
já bych ti ho klíďo pohlídala, akorát jsme od sebe asi trochu daleko. U nás by se měl báječně přes den na zahradě a přes noc pěkně na gauči

baška
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2008 07:01
- Nahlásit

Helvan1
ja by som tiež postrážila - na oplátku, ale museli by sme sa navzájom presvedčiť, že k psom máme podobný vzťah. Pár takých ľudí v okolí mám, ale bývajú v bytovke, tak ako ja a to je potom blbé niekoho otravovať aby si do bytu zobral na chvíľu ešte aj môjho psa.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání