| Autor |
Zpráva |
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 14:50
- Nahlásit
Sali
No já dobrmana fakt ne, i když strašně se mi líbí Kurt (hnědák, určo znáš), ale tohle bych prostě nezvládla. Je to moc prdlý. Prostě ovčoun je ovčoun.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 14:53
- Nahlásit
To vis ze zname Kurta
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 14:54
- Nahlásit
Sali
čím víc jí řežeš tím víc roste
Škovi voči
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 14:55
- Nahlásit
Sali
razim dom
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 14:55
- Nahlásit
Biluška
o podobnou smečkovou ovladatelnost se snažíme taky, a docela to jako jde, podmínkou jsou vybitý utahaný psi, pak se daj ovládat na dálku posunkama, ale na to se nejdřív musej vypádit.
Akorát v tý rychlosti a velikosti působěj děsivě, když je v lese směrujeme mezi houbařema...
Ve dvou to mám v poho, varovně řeknu jména a ukážu rukou, kudy půjdou, a k lidem je prostě nenechám dojít, ovšem když jsou 4 a tryskaj po cestě tam a z5, a kde se vzal tu se vzal vyloupne se tam houbař, beru ty pinzetice za obojky, když ho míjíme. Kobra je fakt vymaštěná, a když by jí napadlo, že by jí moh ohrozit, oprala by ho.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 14:57
- Nahlásit
Psíčekco ten drzej jezevcik jeste tusim v Bruntale?
myslim ten s tim panem, jak jste mu vyzobli to voko tesne predtim, nez mela Hessinka s Bellinkou mladý....
jedna nula pro pamětníky
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 14:58
- Nahlásit
EngieB
Kurtík je celkem hodně dost slušnej, znám od mala, a vím, jakej kus práce v něm je, i exteriérák se dá parádně udělat .
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:01
- Nahlásit
Sali
On je hlavně zlatíčko a pohodář. A zdravej. A fakt dělá, i štěňata po něm dělají. Prostě miláček.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:06
- Nahlásit
Psíček
jakože bellinka měla za mladýho nikoliv dinosaura, ale hessinku,a při její ochraně zobala vočička těm, co jí na ní zahlíželi????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:06
- Nahlásit
Sali
Mrkni do tematu Pri patku.. Tak nejak si predstavuji unik ty vasi cubis.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:08
- Nahlásit
EngieB
dělá moc pěkně, škoda, že už ho taky zloběj kolena, teď jsme s nima byli na táboře, a pořád se jely záchranářský lesní revíry a tak...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:12
- Nahlásit
Fifi
přesně tak nějak, akorát že ona má větší sílu, a vypáčí a přehryže vše, co má v cestě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:13
- Nahlásit
Sali
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:14
- Nahlásit
Biluška
ano? poslouchám....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:21
- Nahlásit
Psíček
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:25
- Nahlásit
Sali
Nebyli jste na Zbraslavi?
|
zavrelka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:30
- Nahlásit
EngieB
tak to nechame na konec příštího týdne ... nebo co neděle navečer ? - to bych mohla už být doma.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:37
- Nahlásit
Psíček
beztak zrovna odvolala celou smecku od utocnika a uz je nestihla odvolat od sebe...
nojo no tak tedy odeslání do prostoru. I když kdyby se využila ozvěna mohlo by jít i o odvolání při troše kreativity
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:44
- Nahlásit
EngieB
ne,v Dobřanech, tam je nám nejlíp.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:48
- Nahlásit
Sali
Psíček
ano? poslouchám....
Sem začala psát, piškotek se nějak kousl a musela jsem to celé restartovat Asi na něho někdo útočil, nebo co
S těma štěňátkama to bylo takhle - našli jsme vyhozené tři, asi osmitýdenní štěňata, křížence NO. Jednu fenečku si vzala kolegyně z práce. Těsně vedle stanice přírodovědců kde jsme dělali stála trafika a v ní bývala taková děsně švihlá babka. Tak si to ráno štrádujem do roboty, babka málem vypadla z trafiky a volá:
- "vy máte nové štěňátko?"
- "já ne, to je Marcely"
- "jé, to je hezké, to je štěňátko od Belinky a Hesinky, že jo? "
Psíček
Ať vzpomínám jak vzpomínám tak na jezevčíka co mu holky dloubaly oko si vzpomenout nemůžu Belinka teda zamlada ukousla hlavu spoustě psů a několika kočkám, ale zrovna jezevčíka si nějak nepamatuju Budu muset začít brát gingko bilobu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 16:26
- Nahlásit
Psíček
proste jeden z tech psu, co podlehli .... nebo nepodehli?
Komu? Mě? Nebo Pumě? To víš, Puma je čananá, té podléhá i Robert Redfort v psím provedení
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 20:42
- Nahlásit
prosím máme v práci hodně práce, pčetla jsem dvě stránky a nenašla jsem odpověď jestli paralizérem je možné, že při zákusu dvou psů to probije do toho druhého..už to bylo??
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 20:48
- Nahlásit
Našel jsem konečné řešení tohoto problému. Každému psovi se povinně vytrhají všechny zuby.
Pevně věřím, že tímto se konečně prosadím v politice.
Předem děkuji za vaše voličské hlasy.
Váš Benda.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 20:51
- Nahlásit
Benda
čéče nevím, Sala zuby nemá a stejně Bucce zlomila prst.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 20:59
- Nahlásit
Mucholabka
můžete mi přestat kazit předvolební kampaň, děkuji.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 21:22
- Nahlásit
AOZ
pokud toho psa mezasahnes tim paralizerem v tesne blizkosti zakusu druheho psa tak ne. proud prochazi mezi elektrodama paralizeru a nejakej se indukuje ve tkanich v blizkosti zasazeni(diky vysoke frekvenci a napeti)
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 21:35
- Nahlásit
Tchor
díky, já se právě bála že jak se proud nese třeba vodou, tak když slintají, v zakousnutí že by se to mohlo stát, jako třeba probití..jestli to teda vysvětluju dost technicky
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 08:58
- Nahlásit
já nevím, když už chete řešit problémy eletrikou, tak malá kasuistika z praxe,
známá dělala na Praze 4 Libuši ostrahu se psem, šichty obden, měla dobrmana jak hovado, nerval se zatím a ani o to nestála, aby měl z nějakého důvodu neschopenku, a část obchůzek měla na veřejným prostranství, zevně velkýho nákupního střediska se zevníma expozicema zboží, uprostřed sídliště, který bylo dost známý vysokou koncentrací volně se venčících potvor, byl konec devadesátejch let a spousta lidí mělo velký sfině...
Měla služební obušek s eletrikou, šleha tím klackem s výbojem byla spolehlivě likvidační i na chlapa, a hlavně došáhla spolehlivě kus před svýho psa drženýho za postroj u nohy...
A votočila každou sfini, co se jí snažila navézt do pinze´táka, do takovýho hovada to nikdo nebral tryskem, ale přes imponovací tanečky, takže času hafo.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2008 12:51
- Nahlásit
PsíčekVono to asi bude docela velky a pro bezny noseni neprakticky ne?
jj, ale nebavíme s eo běžným nošení...běžně to fakt nepotřebuješ, tohle je otázka pochůzkový služby, kde na selhání není prostor.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 08:05 - Změnil/a: AOZ
- Nahlásit
Psíček
ten obušek je asi fakt to nejlepší čím zabránit..hledám hledám, kamarádka dostala od přítele jako dárek, z jedné strany baterka na svícení, i stejně velké lehké, držela jsem to v ruce a druhá strana je obraná
|