Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Proc to dela?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:49
- Nahlásit

Kairo
souhlas s Koko, pokud k útokům dochází jen v noci,když všichni spíte, mladou zavřít do pohodlné klece a přes den hlídat. Upřednostňovat ve všem matku, ale asi na truc bych se s ní před mladou tolik nemazlila. Prostě nedat šanci k tomu útoku a když už se to stane a ty budeš u toho mladou si párkrát tak srovnat, že na to jen tak nezapomene

baška
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:55
- Nahlásit

gabi
možno nie úplne kusnúť /napr.zavrčať/, jednoducho ukázať mladej, že stojím na strane starej a pokiaľ som na vrchole hierarchie, tak mladá ma musí rešpektovať.

Starká keď sa bojí, tak pokiaľ sa bojí v norme, tiež by to nemalo snáď vadiť. Veď v smečke to tak chodí nie? Že ten nižšie postavený sa bojí toho vyššie postaveného alebo lepšie povedané má pred ním rešpekt.

Koko
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 09:58
- Nahlásit

baška
To, že jsi na vrcholu hiearchie opravdu nemusíš vyjadřovat vrčením nebo kousáním Pes dobře rozumí intonaci hlasu, naštvanému postoji a fyzickému trestu (přiměřenému).

Kairo
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:03
- Nahlásit

Kalliope no zkusim tu klec na spani a snad aspon tohle trosku pomuze. Jinak tu starsi fenu uprednostnuju. Moc kontaktni neni tak mazleni na truc te mladsi nehrozi. Mladou rovnam tak ze se na ni uz staci podivat a dava si bacha. No snad se to brzo uklidni. Me ty dva utoky bohate staci. baska ale ta stara se boji te mladsi.

gabi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:20
- Nahlásit

reneeska
viem koho tam mal ;)

Šárka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:28
- Nahlásit

vlk
aha, asi ano s tím jsem nepočítala, ale přece trochu se stím výchovou něco dělat dá, ne?

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:30
- Nahlásit

Šárka
Hodně málo, pokud šiba něco dělá, dělá to s přesvědčením, že je to správné a jen těžko ji od toho člověk odradí....dá se to jen s velkou trpělivostí a šílenou důsledností, pokud člověk jen jednou povolí nebo ukáže slabost tak prohrál.....

Šárka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:31
- Nahlásit

Psíček
ano, kastrovali jsme 2 psy a zklidnili se atvrdili to 2 veterináři, ale u všech psů to samozřejmě neplatí

Šárka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:32
- Nahlásit

tak to je náročné plemeno

Šárka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:33
- Nahlásit

Kairo
to je dobře, že mladá si dává bacha, myslím, že by to mohla pochopit

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:34
- Nahlásit

Šárka
Spíš mazané, rozhodně to je pes pro člověka, kterej chce rovnocenného parťáka a fanaticky nebazíruje na výcviku. S šibou se toho dá dělat hodně, ale ne tak jako třeba s No nebo jinýma služebníma plemenama. Šiba spíš poslechne přátelské hecování než normální povel.

Šárka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 10:35
- Nahlásit

Psíček
ano u všech psů to prostě nepomůže, některým ano některým ne

Miju
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 11:02
- Nahlásit

vlk
asi tak

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 11:03
- Nahlásit

Miju
Kurňa, já je znám...já s nima žiju

Miju
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 11:04
- Nahlásit

vlk

zakazovat cokoli šibě, je úkol téměř nemožný

asi tak ... myslím, že tak jako tak z toho vychází mimimálně dvě nešťastné shiby

Miju
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 11:06
- Nahlásit

vlk
zapomněla jsem ti to tam okopčit tvou větu... aneb shiby jdou mimo standartní pravidla chovani ... však víme

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 11:06
- Nahlásit

Miju
proč nešťastné ?

Miju
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 11:08
- Nahlásit

vlk
nemyslím tvou smečku...

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 11:09
- Nahlásit

Miju
tak které ?

Miju
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 11:10
- Nahlásit

vlk
no přece tu, o ktere se tu bavime od Kairo...

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 11:20
- Nahlásit

Miju
Myslím, že taky nebudou nešťastné, ono je to časem přejde, mladá je v pubertě a zkouší kam může zajít. Akorát by bylo fajn, kdyby se mamina vzmužila a dala jí výchovnou lekci.....možná k tomu dojde.

baška
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 13:07
- Nahlásit

psíček
nájdeš ma ako vonku zavýjam na mesiac...béďo

kairo
viem, že stará sa bojí mladej. Kladiem ti otázku? Kto je vlastne vodcom vášho stáda? Ty, tvoj muž alebo mladá?

Kairo
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 17:06
- Nahlásit

baska vudcem jsem ja. do ted to bylo doma v pohode. Jinak jsem zjistila ze mi ta starsi fena ted zacala harat tak ji mozna napadla kvuli tomu. Zatim je tohle druhy utok. Ten prvni jsem schytala spis ja a tentokrat jsem se vzbudila dost pozde, kdyz uz byla pokousana. Nastesti to uz vypada o neco lip nez v tu chvili. Na veterine jsme dostali Framikoin s tim ze je od tech zubu jen poskrabana. Ta starsi si uz par utoku zazila od sousedky knirace tak proste v tomhle spoleha na me ze to za ni vyresim tak jako vzdy. No uvidime jak to bude. Ted je oddelime aspon v ramci moznosti. Dite jsme dali a hlidani a budem resit psiska

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání