| Autor |
Zpráva |
Binka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 18:13
- Nahlásit
Ahoj všichni,
nevíte někdo o nějakém pesanovi, který by se hodil do služby u PČR? Napíšu co bych asi potřebovala : pes (ne fena) stáří cca 1-2 roky (plus mínus), pokud možno rozpracovaný, tzn. základní poslušnost, základy stop a obrany. Určitě by to měl být pes s velkým zájmem o aport a dobře socializovaný (nemělo by mu dělat problém prostředí, střelba apod.). Když to tady tak po sobě čtu, tak to zní trošku jako ideální pes, že?! Ale třeba někdo o nějakém takovém ví, nebo ho má doma a nemá na něj čas. Ještě plemeno - asi německý ovčák (nebo nějaký solidní vyšší kříženec), malinois, holanďák apod. U rotvíků je problém - v létě je jim moc vedro a v zimě trochu chladno. Budu ráda, když se mi někdo ozve. Pro jistotu můj mobil 608784098. Díky všem.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 08:38
- Nahlásit
Ahojky,
přímo od PČR, nabízejí pesana NO x BOM. Je mu sice už 6 let, ale vše už zná. Celý popis v sekci Belgický ovčák v nouzi - nový web http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_8711_0.html
|
Binka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 09:36
- Nahlásit
Malinko, pejska jsem už viděla dřív, ale problém je, že je mu 6 let. Takový pejsek už má u policie "našlápnuto" do důchodu. U nás se vykupují psi jen do 3 let. Díky moc
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 14:00
- Nahlásit
Binka
Kde je to u vás-díky
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:30 - Změnil/a: KEISSA
- Nahlásit
Takový pes jde sehnat a nevidím v tom problém,jen se připrav na to že cena bude dost vysoká počítej na desítky tis.
|
Binka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 17:29 - Změnil/a: Binka
- Nahlásit
Baileys
U nás je u PČR - psovodi - konkrétně Brno
|
Binka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 17:32
- Nahlásit
KEISSA
Hm, to já vím, že psa není problém sehnat, nějaký pátek už se v kynologii pohybuji, ale bohužel nemám ty desítky tisíc korun. Mám jen dvě desítky a za tu cenu potřebuji nějakého relativně šikovného psa.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 19:13
- Nahlásit
Binka
já bych tip měla,ví se o tom v OV-u PČR,ale opravdu vážnému zájemci ,tak,popř, aby u psovoda dožil-znáš to
|
Binka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 19:52
- Nahlásit
Baileys
Co pro to můžu udělat? Mám ti zavolat nebo napsat na mail - viz tvoje webová adresa v profilu? Nebo ICQ?
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 20:07
- Nahlásit
Binka
může být , klidně i ICQ
|