Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / svetr ze psa
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
handula
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:13
- Nahlásit

Ja nejak nevim co si o tom mam myslet...teda spis nevim, jestli bych takovej svetr chtela...Jedna pani z chlupu utka nebo uprede, nebo jak se to mu rika vlnu a pak si z toho muzete nechat udelat svetr ze svyho milacka...Prej krasne hreje. Jenze me to prijde takovy ja nevim morbidni.. Kor kdyz pes zemre, tak bych mela z takovyho svetru divnej pocit...Nejak se z tou predstavou nemuzu smirit? Co si o tom myslite?

reneeska
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:19
- Nahlásit

já si myslím že to musí být super teplej svetr, jen nevím jakej by byl na omak a tak, váha a všechno ... ale vůbec by mě netrápilo že ty vyčesaný chlupy nosím, místo abych je hodila do popelnice.

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:21
- Nahlásit

handula
supr, vycesu cubu a pani to poslu

handula
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:25
- Nahlásit

no ja prave nevim, jako pak se podivat za par let do skrine a rict si, to je Alik, tamto Ben, ten šedej to je z Lesana... Miju
to klidne muzes, sousedka mi prej da kontakt, prej bych mela peknej rezavej a sel by mi k vlasum...jezis to je fakt hrozna predstava...
tech chlupu musi bejt kolem 1kg a vic...musej se sbirat, muze to trvat i par let, nez to kilo nasbirate, prej se to nezda...ale je to hrozne lehky...

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:26
- Nahlásit

handula
ja myslim, ze se to uz docela dela
jen to asi trva, co vim, tak srst musi byt kratka nejmin 5 cm a musi ji byt neco pres jedno kilo ...

nika00
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:28
- Nahlásit

ja nevim...ja si kolikrat rikala, kdyz psa hlavne pri linani vycesavam, ze bych z toho mohla vycpat polstar to samy z kocky, tak proc ne svetr

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:29
- Nahlásit

handula
jo jo, taky bych mela zrzavej z te nasi lisky...krasne bychom k sobe ladily, pche... to se muze jit nejaka Agata Hanychova se svym psem zahrabat

je to divny... ale takovych tipu na peknou predlozku nebo kuzi za krk jsme uz meli

nika00
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:29
- Nahlásit

ja chci svetr ze psa, salu z kocky a cepici z druhyho psa

nika00
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:31
- Nahlásit

handula
no ja prave nevim, jako pak se podivat za par let do skrine a rict si, to je Alik, tamto Ben, ten šedej to je z Lesana...
to je fakt dost morbidni...ale kdyz se na to podivas z druhe strany jinejma ocima, tak pak budes mit aspon neco...nemusis ho nosit, ale muzes si zavzpominat...pomazlit se, pobrecet si....nevim no....

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:32
- Nahlásit

nika00
vem si cerny triko a pojd se k nam na chvili valet po zemi... svetyrek jako novy, bude sluset Ivanovi

handula
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:49
- Nahlásit

me na toto tema rekl pritel: "Na to zapomen, si vezmu svetr na sebe a budou me napadat psy z sirokyho okoli..."...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:52
- Nahlásit

handula
když v průměru 6x do roka otrimuju jezevce, tak to kilčo mám za chvilku Jen nevím, jestli by ten svetr nebl moc drsnej
"Spřádá" i jezevce?

handula
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 14:55
- Nahlásit

blanulinka1
hele to nevim, az ziskam ten kontakt, muzu se zeptat...

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 15:12
- Nahlásit

Hlavně pak nezmokněte,budete smrdět jak mokrý psi

kokoška
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 15:18
- Nahlásit

handula
svetr ze psa - na tom nevidím nic divného ani špatného, lepší než kožešinový límec, ne? To by mi už divné přišlo, hlavně, kdyby to mělo hlavu a oči z korálků - babička měla takovou lišku kolem krku a dodnes mi při vzpomínce naskočí husina. A že ten svetr kdysi štěkal a spal se mnou v posteli? Asi nejsem dost sentimentální.....

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 15:28
- Nahlásit

Nebo si tu její srst nechám zpracovat a upletu z toho svetr pro ni Nebo bych si mohla uplést ponožky na zimu, když to tak hřeje

Sylva
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:51 - Změnil/a: Sylva
- Nahlásit

handula
SUper! Kdysi sem o tom slyšela a při každém česání, především na jaře, mi srdce krvácí, kolik hřejivého matroše vyhazuju. Já teda ne do koše, páč češu venku, ale hážu to do křoví, doufajíc, že tento super stavební materiál využijí jiní, chytřejší ) Zjisti taky, má li pes být napřed vykoupán. Ikdyž to je blbost. Nenastřádám kg naráz. A za pár dní sou stejně šmudlové. Mě to teda teda připadá moc milé, mít miláčka na sobě. Z mrtvého jistě ne, ale živého proč ne? Jasně, taky umře, ale to už budu na výrobek zvyklá a vědět, že to tenkrát...

Sylva
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:57
- Nahlásit

Miju
Jasně, proč ne takhle jednoduše? Vlastně vím proč. Lidi maj jakýsi šílený předsudky vůči chlupům na oblečení. Ne a ne mi furt tato trička obdivovat

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 17:48
- Nahlásit

Uměla by udělat svetr i z mojich psů?

Meta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 07:03 - Změnil/a: Meta
- Nahlásit

Nevadí vám, že když v takovém svetru zmoknete, budete mít pach mokrého psa?

Mucholabka
Určitě, jakmile jim chlupy dorostou do délky alespoň 7 cm

janakou
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 08:07
- Nahlásit

Proč morbidní? A z ovečky co se vám pásla na zahradě by vám svetr morbidní nepřipadal? A pak z ní ještě zblajznout klobásky? Kámoška měla svetr z malamuta, hřál královsky, ale kousal (svetr, ne malamut)

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:42
- Nahlásit

Chci adresu na tu paní . Nechám si udělat svetry ze všech svých psů a budu je nosit následovně. V pondělí Hesinka, v úterý Puma, ve středu Nýnynka, ve čtvrtek Boninka, v pátek Gozérka, v sobotu Hyenka, v neděli setříci (ty smíchám oba dohromady, jinak by mi nevyšly dny v týdnu ). Co teriéři a Lilátko? Jde to i z jejich srsti? Když nechám teriéry přerůst tak do těch sedmi cenťáků dorostou, ale ta srst je pak taková hnusná

Meta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 10:12
- Nahlásit

srst je pak taková hnusná
a takový bude i ten svetr...

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 10:41
- Nahlásit

Meta
a takový bude i ten svetr...
Fajn, dostanou ho děcka a budou ho nosit za trest

Meta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 11:03 - Změnil/a: Meta
- Nahlásit

Biluška
Panebože, raději objetí Železné panny než kousací svetr

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 11:04
- Nahlásit

S teďkonc jako děsím, z čeho všeho ještě jde uplést svetr...

handula
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:30
- Nahlásit

no koukám jak jste se toho všichni chytli... chudak pani, nebude delat nic jinyho...
srst dle informaci musi byt cista, sucha, zadny bodlaky a tak...
pak se to stejne namáčí v různých vodních lázních, pak smrad psa vubec nebude citit... jenom jedina nevyhoda je, ze nejakou dobu ten svetr bude poustet chlupy...ale po par vypranich by to melo byt dobry...pani zasila upredeny klubicka... jo a na 1 kg chlupu vyjde jeden mensi svetrik pro hubenou damu, takze v mem pripade by to chtela kila radeji dve... az ten kontakt ziskam, tak dam vedet...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:56
- Nahlásit

handula
co taková sranda vlastně "koštuje"

bea
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 07:52
- Nahlásit

handula
A z kočičích chlupů plete také?

Bela
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2008 00:55
- Nahlásit

handula
ja uz mam nastrene dve igelitky Tesakovych chlpov

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání