| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 11:21
- Nahlásit
Sali
zamazalova.m@seznam.cz
děkuji moc
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 12:08
- Nahlásit
Mel
no tak něco takového mám doma, jen je to v kovovém rámu a při pokusu to dát do auta jsme zjistila, že ho mám nějaký úzký, prostě ta mřížo-síť je širší než auto tady to je taky dobrý, jen by mi čubina prolezla okolo mezi síťkou a kastlí a nebo horem, v tom už má praxi z dálnice
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2008 21:11
- Nahlásit
monika
Ta moje mriz nijak uchycena u strechy neni.Je to "hobby mriz",ale policajtum to staci.Drzi to dobre,nijak to nedrnci,lehce se to demontuje,jsem s tim spokojeny.Jak jsem psal,kdo ma maleho, "nevychovaneho" psa ktery preleza,musel by se s tim vice pohrat aby pes u strechy neprolezl.
Fotky si klidne stahni,klidne vyfotim i vic.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2008 07:13
- Nahlásit
Tonda
díky moc. Já to u formana koumám už delší dobu a je to docela oříšek. Předám fotky manželovi a ať se stará. Autem se psem jezdím pořád a tak to fakt potřebuju. ))
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 07:38
- Nahlásit
monika
neni fotopočasí, abych ti nafotila detaily, splyne to...ale dám sem plný rozlišením, když to půjde, z toho co mám.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 07:40
- Nahlásit
monika
tak mailem
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:49
- Nahlásit
Tak obnovuji diskuzi, koupila jsem ojetou felicii combi a vymýšlím co do ní za klec, přepravku či tak... To co má tchoř a sali je pěkný, ale to mi nemá kdo udělat. Mám jen jednoho psa - velkého knírače, nejraději bych zachovala zadní sedačky bez sklopení. Byla mi doporučena tahle klecURL, ale říkám si jestli není moc nízká, přeci jen knírač má v kohoutku těch 65...Má někdo nějaký tip? Je mi jedno jestli plast nebo kov, ale aby to šlo vyndavat. Díky za tipy...
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 13:23
- Nahlásit
nemá někdo zkušenosti s přepravkami Atlas car od Ferplastu? Vydrží?
|