Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jakou automříž do Felicie?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
jeany
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 19:35
- Nahlásit

Sháním mříž do zavazadlového prostoru Felicie combi. Jaká mříž se do něj hodí? Jaká značka nebo typ? Díky za rady.

wensday
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2008 20:14
- Nahlásit

Univerzální mříž od Trixie

Tchor
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 00:15
- Nahlásit

nejlepe udelana na miru v mistnim zamecnictvi

Tchor
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 00:29
- Nahlásit

treba takovyhle
http://pesani.cz/fotogalerie/klece/index.htm

Pink
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 09:08
- Nahlásit

Pokud chceš jenom mříž na oddělení prostoru a pokud máš doma šikovného manžela, tak on vyndal zadní opěrky, do kterých zastrčil doma vyrobenou mříž. Jinak to co má Tchoř je bombastický.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 09:53
- Nahlásit

Tchor
skvěle vymyšleno

misenka1
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 10:04
- Nahlásit

wensday
Mriz neni spatna,ale hafan sa cez nu dostal.Zalezi jakeho divocaka ma Jeany.Moc pevne to neni.

Tchor
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2008 10:55
- Nahlásit

misenka1
problem je v tom ze nejde o to jakeho ma divocaka, ale o to so to vydrzi pri bouracce neb letici 10kg pes vam v klidu urazi hlavu.

jeany
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:42
- Nahlásit

Tchor
Ta je super. Jenže já potřebuji mříž jen za zadní sedadla. Bylo by to pro mě zbytečné, auto je na dojetí a za rok dva chci nové. Navíc psa vozím jen na chatu. Vozila jsem psa v pásu na psy, ale teď vozím vzadu děti, tak musí do kufru.

jeany
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:43
- Nahlásit

Pink
Nemáš fotku?

misenka1
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2008 12:56
- Nahlásit

Tchor
to taky,ale ked mas divocaka,ktory tam da tlapky a vyvlece si tu mrezu,tak je to tiez na piiip.
a na bouracky radsej nemyslim...i ked si myslim,ze pri bouracke =naraze mna mrezu,zostane viacej menej v pohode.

Tonda
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 09:37
- Nahlásit

Ja jsem si udelal do formana jednoduchou mriz pod zadni operky.Vyroba trvala asi hodinu,montaz a demontaz minutu.
Pokud se pes dere dopredu,tak by ho to chtelo trosku zkrotit ,popripade pri vyrobe vice kopirovat strop auta.

Eny
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 10:46
- Nahlásit

Tonda
není mi moc jasné jak jsi to tam přichytil

Tonda
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 12:55
- Nahlásit

takze jeden detail
jeste by to chtelo natrit,ale nejak neni cas...

Eny
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 15:17
- Nahlásit

Tonda
díky

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 15:39
- Nahlásit

Eny
do toho necho´d, jdi do uzavřenýho boxu, kvůli větrání a vysedání psů, není to sranda, já měla tuhle feldu bez klece jen chvíli a nikdy více.
Mám to takhle:

akorát eště nenatřený, Tchoř to dělal jeden víkend...

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 15:44
- Nahlásit

jeany
Jenže já potřebuji mříž jen za zadní sedadla. Bylo by to pro mě zbytečné,
nebyl. Máš psa tak ovladatelnýho, aby se neodvážil děj se co děj vystoupit, když se otevře kufr? Nemusíš to hodnotit za optimálních situací, představ si bouračku, otvírat vás bude asistence zvenku...
představ si počasí jako bylo před týdnem, jak bys mohla nechat chvíli auto se psem stát, na slunci, třeba u benzinky, kdekoliv...
Nikdy nevíš co se stane, klec do auta na psa ne záruka bezpečí psa i lidí kolem.

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2008 16:49
- Nahlásit

Tonda
já jsem to kdysi měla v passatu, mříž na tyčkách, který byly zastrčený místo opěrek, krásně to drželo, ale už mám bedny, bez nich už nejezdím, hlavně kvůli bezpečnosti a ve vedru můži v klidu otevřít kufr a neupeču psy

Sali
Ano, jedině bedny v kufru...

Eny
na jednoho psa si kup kenelu, využiješ ji všude, nejen v autě...

Eny
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 07:55
- Nahlásit

Ebony
Sali
o jenže já už má dva , což ta velká tu jsem si moha vozit kde jsme chtěla a na povel zůstaň byla naučená nevystupovat, ať už jsme byla venku nebo vevnitř, jenže teď mám štěněa to leze kde se mu zachce, mám z něj už šedivý vlasy. Mám bohužel auto, které nemá žádné úchytky na mříž, nikde, fakt jsme sháněli a hledali... a nic, no tak jsme přes zadní opěrky natahli síť, no milé štěně povyrostlo a není fakt nic lepšího, než když na dálnici se rozhodne přelézt, tj. přední tlapky na zadních sedačkách, zadní tklapky zamotané do sítě a brečí, fakt žůžo, no pak se z toho vymotala a stylem mamííí pomoooc mi vlezla na klín a pak se usídlila na sedačce spolujezdce, fakt výborný
ta mříž od Sali je moc pěkná, jenže já bohužel nemám velký kufr a dát tam tuhle mříž, tak už se mi tam ti psi nevejdou
vím chtělo by to větší auto, ale finance... znáte to. takže potřebuji prostě jen něco, co psa oddělí aby nemohl volně cestovat po autě. Stejně, když zastavím, tak jdou buď ven a nebo do odkládačky

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:10
- Nahlásit

Eny
kecáš z hladu.
Jak velký máš auto????
jezdila jsem s Puntem, složený sedačky, kenelka a vychovanej pes usazenej vedle, figurant měl taky punto, ale sedačky vyndal do garáže a hned tam naskládal kenelky dvě. Vario-kenelky na psa a fenu NO, naštorc, trochu s nima lavíroval když psy vykládal, ale šlo to.

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:12
- Nahlásit

Eny
a ty si myslíš, že felda nějaký úchytky na mříž má?????

Silwuska
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:21
- Nahlásit

Tchor
Co v tom vozis?? Godžilu??

monika
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:22 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

Tonda
prosím tě jak to máš uchycené nahoře u střechy? mám taky formana a furt jsem na mrtvici protože jsem nesehnala nic, co by dogy zajistilo. Oni jsou v klidu vzadu, ale polišům se to nelíbí, že vzadu nic nemám.
Sali
to vaše je supr, zkusím to doma ukázat, třeba se nade mnou smilujou a něco mi vyrobí. Je to fakt dost dobrý nápad.

Tonda a Salimůžu si ty fotky stáhnout?

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:30
- Nahlásit

monika
nafotím ti to klidně znova ve větší kvalitě, tohle jsou jen náhledy, a pošlu mailem, auto mám před patolkou a fo¨ták na stole.
Dej mi maila.

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:33
- Nahlásit

monika
jinak pokud tě zajímá ta mříž za sedačkama, tak ta není pevně kotvená, je posuvná dle potřeby, může být za zadníma sedačkama, za předníma, nebo jako teď je za kenelkou,
a fixuju jí dle potřeby plastovejma páskama k pevnejm strukturám sedaček, nebo úchytů sedaček.

Eny
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 09:52
- Nahlásit

Sali
z hladu ne z plísně, jaksi nám tady v práci teče voda do podlaha aplesniví zdi, už 14 dní
mám třídvéřovou Corsu, pokud bych vyndala sedačky, tak kenelka se tam sice vejde, ale jen jeda a nepůjdou jí otevřít dvířka, protože ten kufr je utopený jako u feldy. dvě kenelky by se tam vešly leda tak ty velikosti na středního knírače no a moje štěňátko je teď v 5 měsících skoro stejně veliké jako ta dospělá, takže drobek to asi nebude.
Kenelku na sedačky dát nejde, páš to vzadu nemá dveře a zase bych do ní toho psa těma předníma dveřma nedostala. Vzhedem k tomu, že to auto používám i na běžné účely, tak se mi zadní sedačky celkem občas i hodí Spíš jsme přemýšlela o té mříži typu trixie... co se rozpírá mezi podlahou a stropem, a do stran je nastavitelná dle šířky auta, jen nevím, jestli je dostatečně bytelná, nemáte s tím zkušenosti?

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:16
- Nahlásit

Eny
Trixie mříž ti složej a projdou krz kdy se jim zachce.
taky jsem měl a třídveřáka s utopeným kufrem, Opla kadetta.
Co já bych udělala je:
1) vyndala bych zadní sedačky.
2) za přední bych dala na míru vařenou mříž kopírující tvar danýho prostoru,fixovat páskama k opěrkám sedaček předních.
3) přes třetí dveře takovou mříž jako mám já, fixovanou šroubama ke kastli, kopírující přesně ten prostor, pokud se ti psi snesou jako mě, tak jednodveřovou, jinak dvoudveřovou a vložit na míru vytvarovanou přepážku středem, z rozumně tlusté dřevité desky.

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:18
- Nahlásit

Eny

Eny
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:43
- Nahlásit

Sali
no něco s tím budu muset udělat, ta malá je sice boží, ale autoturistiku by za jízdy provozovat nemusela.
Pejsiny se snesou bez problémů i je to bez té přepážky větší.
díky za tipy.

Mel
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2008 10:44
- Nahlásit

Eny
co tohle?

Je to www.mikra.cz - ono to na tý fotce není moc vidět, ale upevňuje se to na opěrky hlavy zhruba stejným systémem jak to má udělaný Tonda. Jen třeba mě to do Astry nejde, bo má jinak dělaný opěrky...

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání