| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 08:04
- Nahlásit
Garfield
Dnes za chvíli očekávám návštěvu pediatra - kontrola sociálního a hygienického prostředí v němž má dítě žít a vyrůstat.
ber zivot z te lepsi stranky. navsteva pediatra je velkou prilezitosti pro Mel, ktere se Mysma tak moc libi. Pediatr (za predpokladu ze odejde v jednom celistvem kuse) rozhodne da soudu doporuceni k odebrani ditete, ktere bude umisteno do ustavu a Mel si ho tam muze vzit k adopci. Mel bude mit sve vysnene miminko, Gary o nej bude hezky pecovat, Garfield bude v klidu no a ty s Kajinkem uvidite sve dite vzdy na srazech a podobnych akcich .... Takze vlastne budou spokojeni uplne vsichni ....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 09:41
- Nahlásit
Jirikovo
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 09:59
- Nahlásit
Pediatr zatím nič.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 10:01
- Nahlásit
Jirikovo
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 10:05
- Nahlásit
Garfield
Úúúúžasná vlasatice, za chvilku budete česat ťulíky.
|
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 10:15
- Nahlásit
Garfield
Ježiš ta je fakt nádherná, ty vlasy jsou úžasný. Vážně se moc povedla.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 10:19
- Nahlásit
Garfield
To tvoje dítě je naprosto úchvatný Ale mám jednu prosbu.Vzhledem k akutnímu nedostatku pediatrů v Brně,zkus ušetřit jeho život
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 10:32
- Nahlásit
Garfield
nádherná Myšma... s medvědem naprosto super
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 10:55
- Nahlásit
Garfield
to je pusinka, je fakt hezoučká
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:52
- Nahlásit
Tak fintou "fň" jsem vylákala psáka na balkón a setrvala tam s ním, dokud se k domu nepřiblížila podezřelá postava. Pak jsem se tiše vytratila, zpunktovala ptactvo v korunách, aby řvalo co nejvíce, taktéž děti na ulici a tůrující auta a psáka na balkóně zavřela. Sice zvonění zvonku neslyšel, ale z mého náhlého odchodu vytušil jistou "domácí nepohodu" a tak na zavřeném balkóně decentně přátelsky poštěkával. Paní doktorka se o jeho přítomnosti dozvěděla za a) oním štěkotem a za b) díky chlupům na mém oděvu. Postýlku, pokoj, plínky a dětské oděvy jsem poctivě odchlupila krátce před jejím příchodem
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 16:59
- Nahlásit
Garfield
Postýlku, pokoj, plínky a dětské oděvy jsem poctivě odchlupila krátce před jejím příchodem
no jelikoz te znam jako dcerecku dukladnou, tak sem ted dej fotku Mysmi bez vlasku, protoze jsi to s tim odchlupenim zase prehnala ......
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2008 17:03
- Nahlásit
Garfield
Paní doktorka se o jeho přítomnosti dozvěděla za a) oním štěkotem a za b) díky chlupům na mém oděvu. Postýlku, pokoj, plínky a dětské oděvy jsem poctivě odchlupila krátce před jejím příchodem
paní doktorka přežila, to je důležité...víc bych neřešila
Ale jsi dobrý taktik
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 10:10
- Nahlásit
...a tak nějak to tady koulíme. Gafův postoj je více méně neutrální, když mu to dovolím, oblizuje jí nohy při kojení, jinak když začne plakat, je první, kdo je u postýlky a pokňukává spolu s Myšmou.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 10:13
- Nahlásit
Garfield
SUPER!!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 10:23
- Nahlásit
Garfield
tohle je ta fotka, ktera patri do serie fotek: Okamzik pred smrti ... ???
a pokňukává spolu s Myšmou
traba chce taky nakojit, prebalit, zapudrovat nebo neco takovyho ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 10:24
- Nahlásit
Jirikovo
nebo nažrat...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 10:26
- Nahlásit
Garfield
Tvoje odvaha je obdivuhodná!
když začne plakat, je první, kdo je u postýlky a pokňukává spolu s Myšmou.
To je dobrý znamení.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 10:26
- Nahlásit
Garfield
nebo nažrat...
kravina. v zadny knizce o vycviku psu se o zradle nepise .... podle me je to jen marketingovy tah vyrobcu psiho zradla. tvrzeni, ze pes potrebuje zrat beru na stejnou vahu asi jako tvrzeni o tom, ze to Standa myslel uprimne ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 10:30
- Nahlásit
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 10:33
- Nahlásit
tyjo takže von tagle hlídá a ták jo? a vás k ní pustí?
tak v tom případě všecko dopadlo suprově ne?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 10:35
- Nahlásit
Mar
Jak to dopadlo bude známo, až se Gafíček jednou odebere na věčnost..., do té doby Chraň nás ruka páně!
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 10:40
- Nahlásit
Garfield
To je ale šikovný pejsek Jsem ráda,že vám to tak klape
|
handula
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 11:05
- Nahlásit
Garfield
skvělý!!!
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 11:14
- Nahlásit
Garfield
já jsem čekala že to tak dopadne horší bude až bude malá běhat po svých a dělat baf baf,ale super
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 11:21
- Nahlásit
Anu
optimisto .)
Garfield
jinak Myšma je hezounkatá,slepica vypadá taky dobře...až se situace zhorší fota nedodávej
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 11:26 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit
sarax
já to samozřejmě nemyslim vážně,do té doby si na ni určitě zvykne
jako mám tachové tuchy že příští sraz -jako za rok,bude muset isdpch objednat školku,to bude samé mrně to bude bžunda.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 11:27
- Nahlásit
Anu
to bude bžunda.
jak pro koho ale myslím že bude veselo
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 11:28
- Nahlásit
sarax
no pro mě určitě
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 11:41
- Nahlásit
sarax
Anu
Co malá Garfieldová,o tu strach nemám,ale co ty ostatní děti na srazu Zatím si budu užívat,že to má 5 prstů na každé ruce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2008 13:38
- Nahlásit
Garfield
tak tohle vypadá moc nadějně . Jen aby se pak neustanovil do role vrchního hlídacího - tedy nejvrchnějšího z nejvrchnějších hlídacích a mohli jste se ještě někdy s Myšmou taky poňuchňat. Nedejbůh mít nápad ji výchovně usměrnit
|