| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:35
- Nahlásit
Ariška
Já myslím že nejsi nebo já sem taky Když totiž všichni někam odjíždíme a dům je prázdný, tak jí taky radši zavřu domů než abych jí nechala samothou na zahradě... a že o ukradení u nás nemůže být řeč ... spíš se bojím aby jí někdo něco nehodil otráveného nebo tak... to je i důvod proč přes noc spí zavřená doma na chodbě.
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:36
- Nahlásit
Fajka
no ta naše taky ráda prudce vysvětluje, ukazuje u toho zoubky a tak...to by bylo asi zajímavé vysvětlování s NO...ale kdo ví, třeba ne
Ariška
jj souhlasím, tak my máme ty co vy předtím hlavně, že jí chutnaj (taky to nechci rozebírat, proto to bylo v závorce)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:39
- Nahlásit
Kasia
no ta naše taky ráda prudce vysvětluje, ukazuje u toho zoubky a tak...to by bylo asi zajímavé vysvětlování s NO...ale kdo ví, třeba ne
já vím to by bylo určitě bo Fajkýše znám ..
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:40
- Nahlásit
ijáček
jsem (teda budu) z jablonecka, ale podle mě je to všude stejné
Fajka
tak se půjdeme léčit obě
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:41
- Nahlásit
Fajka
počkej počkej, teď jsem trochu mimo...co máš teda za rasu?
a nemrač se tak na mě, já to nemam ráda, víš
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:42
- Nahlásit
Kasia
Já se nemračím na tebe ale na tu moju potforu japnskou akiťáckou
Ariška
tak se půjdeme léčit obě
Beru aspoň nám tam nebude smutno a pokecáme
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:44
- Nahlásit
Fajka
a...už jsem koukla na tvé stránky, to by byla celekm slušná bitka...ok, tak se teda raději nesetkáme
vím vím, že to nebylo přímo na mě, no ale....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:49
- Nahlásit
Kasia
to by byla celekm slušná bitka...ok, tak se teda raději nesetkáme
leda až si budu chtí pořídit něco normální ho a tohodle hajzlíka se zbavit
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:52
- Nahlásit
Fajka
počkej počkej, to nééééé, máme sice asociálka...ale při pohledu na tvého psa si myslím, že se nezbavíme jen toho tvého
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:54
- Nahlásit
Kasia
no tak se dohodnem až bude třeba (dojde nám trpělivost) a budem si nového péska pořizovat najednou
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:58
- Nahlásit
Fajka
tak jo, ale víš co je nejhorší, že když si pořizuješ štěně, tak nevíš co z toho bude...ten náš byl takovej zakřiklounek pod lavičkou, takovej uťáplej...a ejhle co z toho vyrostlo, grázlík na druhou takže co budeme dělat, když se nám to zase nepovede? To samé?
|
Kasia
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2008 12:14
- Nahlásit
No a protože jsem pracující na plný úvazek, tak se tady s vámi loučím a jedu domů....teda na ten úžasnej prodlouženej víkend páčko
|