| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:48
- Nahlásit
PetraKs tou krabici a s tou kosti bych asi hajanovy zavarila hardisk,tedy jeho mozek,by si asi rekl,ze panicka je padla na hlavu a psadla z jahody naznak,ale pro psiska co demoluji fakt dobra vychytavka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:50
- Nahlásit
nemethova5
proč by se mu zavařil hadrdísk?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:52
- Nahlásit
PetraKprotoze jako stendo nic neznicil,ba prave naopak byl velkej slusnak,zavarila bo by si myslel co to na nej panicka nachystala za domaci ukol,ale je fakt,ze takhle se dobre rozviji jejich intelekt,jinak jak ja blbnu v robote s nim kdyz se nudim,delame vyhledavani predmetu,v jeho pripade oblibeneho pesecka,vzdycky hajana odlozim aby nic nevidel,a pak ho poslu hledat v urcitou plochu,za to hledani by se ani nestydel pes drogar.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:03
- Nahlásit
nemethova5
no tak to vidíte paní. Vsaďte se, že tohle by ho bavilo. Schovte mu pešečka do obří krabice plný papíru a uvidíte tenˇštastnej ksicht, až ju bude rabovat!! To za to fakt stojí. I to následný uklízení. Ale já si ráno vypomohla, páč čokl musel uklízet taky. Umí nosit papíry do koše, tak do krabice nosil taky. Jen ty malý kousky byly blbý, páč se mu lepily na jazyk
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:05
- Nahlásit
PetraKten je čikovnej pani,prihlaste ho u nejaky uklizeci agentury a mate psa zamestnanyho a jeste budete dostavat na nej penize,jako vyplatu,jo ja to zkusim,jsem zvedava na ten jeho vyraz.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:11
- Nahlásit
nemethova5
no my umíme samý potřebný věci, jako třeba vyhoď to, zavři skříňku (a tady jsem ale cvik nedotáhla, páč někdy zavírá i bez povelu a to pak dost bolí, když dostanu dvířkama do hlavy ), dej to do vany, ukliď to (nebudu po něm furt uklízet ty jeho roztahaný krámy, tak si to nosí do hračkárny sám) a ještě taky chodí s umělou hmotou ke kontejnerům. To aby si zasloužil chléb svůj vezdejší. Dyk i ty nebohý děti maj mít doma svý povinnosti, tak proč ne čokl, že jo?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:22
- Nahlásit
PetraKtak krom toho,ze hajan hlida tak ho jeste zaukoluju v uklizeni,je fakt,ze hracky by si hajan po sobe uklizet mohl,to je kolikrat na rozbiti drzky,zrovna rano jsem jela po jeho plysovem zajicovy a skoncila jsem hubou primackla na dverim od hajzliku,to bylo pani nadavek,to si ani neumite predstavit.jinak tema dvirkama bych dostat po hlave nechtela,blba uz jsem dost.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:27
- Nahlásit
nemethova5
no jistě, co by si po sobě nemohli uklidit, když to roztahaj po celým bytě, člověk je s nima od rána do večera a ještě by ho úkolovali s úklidem vlastního bordelu. Ešus ještě nosí na chalupě po příjezdu věci z kufru auta. Ale zatím jsem se odvážila jen s konzervama a pytlíkem brambor či cibule. Ostatní by asi transport nepřežilo . Ale mohl by se hodit vlastně Bilušce při zasívání té rýže, jak chystala. Dal by se mu do čuni pytlík s rejží a poslal by se vpřed
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:29
- Nahlásit
PetraKty vo.e dobry napad,pes zemedelec-agronom!
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:30
- Nahlásit
PetraK
To je supr, ale jenom mě napadá, když se pes takhle naučí něco "demolovat" co bude dělat až tam ta krabice třeba nebude?? to se pustý rovnou do něčeho se zařízení a bude to brát jako hru nemyslíš???? jinak je to supr zábava. já někdy pro zábavu dávám toale´tákovou rulku... ale ten bordel potom, to je docela něco... taky je dobrá hra psa odložit v jedné mmístnosti a vedruhé připravit takovou dráhu z různých překážek které musí překonat a na konec schovat třebs oblíbenou hračku nebo pamlsek..... to Bowa hodně baví. nebo klasická hra na schovku lidí...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:33
- Nahlásit
papillon_girl
no já myslím, že to postupně přejde každýho to demoliční období.No a kdyby i ne, tak zase si říkám- furt lepší každý den sebrat papíry, než mít zdemolovaný byt a bát se, co si ten čokl způsobí.
Rulky u nás taky ve štěněčím období byly v kurzu. Zvlášť,když jsem dovnitř něco dala a utemovala oba konce papírem.
|