Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mám šanci sehnat náhubek?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2008 22:48
- Nahlásit

sarax
aby se nevlastníci malejch harantůch nepozvraceli
Nnnnnnnnebo tak......

inu
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 07:45
- Nahlásit

aby se nevlastníci malejch harantůch nepozvraceli

já se nepozvracím ( i když sousedíme s ukázkovejma exemplářema uřvanosti, nevychovanosti a rozmazlenosti = v tu chvíli lituju, že nemáme v garsoně hodně velkýho a hodně impozantního psa. Pustila bych ho do chodby přesně ve stejný okamžik, jako matka vypouští haranty aby tam řvali a dupali ještě dobrou půlhodinu, než se milostivá paní připraví, aby mohli vyrazit ven. No a jelikož slušná domluva nefachčí, vypuštění velkého impozantního psa by stačilo. Nejdřív by se ozval hysterický jekot, ať si tu bestii odklidím, načež bych klidně pronesla, že on na mě taky čeká ve veřejných prostorách než se připravím, ale na rozdíl od někoho nedělá bordel na celej barák a neobtěžuje sousedy. Už vidím to krásné ticho... )

i když je fakt že mě děcka neberou a co je tak potkávám tak mě spíš odpuzujou. Moje máma jednou juchala nad fotkama mimin, načež kolem prošla ségra, vrhla znechucený pohled a prohlásila něco o amorfních ufounech, já o sharpejích a tom, že taková fena se má. Má jich sice třeba šest naráz, ale všichni vypadnou do dvou měsíců z baráku. No a bratra zajímají auta a PC, takže chudák mamka, vnoučata asi nebudoooooooouuuuu

Mateřské pudy, kde jste?

Sijes
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 08:24
- Nahlásit

Jako nečetla jsem to celé tady, jen začátek.....když jsem šla kupovat náhubek - klasický dráťák, se stafordkou a pak i pitkou tak pán ve zverexu řekl asi toto : nojo, vy máte krátký čenich a širokou tlamu - pučte mi ten náhubek...ták trocha ho roztáhnem do šířky....zkuste ho...dobrý? Tak okey A to bylo všeProstě zvolit správnou délku a do šířky se dá roztáhnout. Sedí skvěle, problémy nemáme.

inu
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 12:41
- Nahlásit

tak já něco vyzkouším

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:28
- Nahlásit

inu
Nečetla jsem předchozí příspěvky, tak nevím jestli se nebudu opakovat, ale souhlasím se Sijes - postranice stačí opravdu jen roztáhnout
A jinak hofero dělá náhubky i na míru. Stačí najít na netu, zavolat a domluvit se

reneeska
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:31
- Nahlásit

Už máme taky roztažíno u Arančinýho "dalmatin" a Žižlininýho "kokr"

inu
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:33
- Nahlásit

to jsou věci. Tak s Bondym mi neodešel jen nejlepší kamarád a super parťák, ale i pes s předpisovou hlavou. Všeci vostatní musí roztahovat

reneeska
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:46
- Nahlásit

inu
my sme vořeši, nám nic jinýho nezbejvá

A s těma mateřskýma pudama tě zcela chápu

inu
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:48
- Nahlásit

reneeska ty moji vovčouni jsou bez PP, takže taky vořeši.
A s těma pudama jsi asi jediná, zbytek světa si myslí ženská = automaticky touha po dětech

Eny
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:51
- Nahlásit

U něj jsem si zase myslela, že je to nějakej nepovedenec, protože když jsme si ho dovezli, nestály mu uši

Nějak takto, tak to mám taky nějakého divného NO

inu
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:53
- Nahlásit

Eny

Ježiši, to je úžasný plyšátko!

No, tak přesně tak nějak Bondy ty ušiska měl. Akorát se mu ohýbala obě a bylo mu pět měsíců.

Ale z toho si nic nedělajte, pani, já ani nevěděla, že pséci shazujou zuby

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:55
- Nahlásit

inu
reneeska

A s těma pudama jsi asi jediná, zbytek světa si myslí ženská = automaticky touha po dětech
Se hlásim do klubu, sem na tom stejně ne-li hůůř

inu
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 13:57
- Nahlásit

Fajka
Vy máte Fakýše, pani, vy jste omluvená

Ale je fakt, že já tak nějak nechápu, proč bych ty děcka měla chtít. Buď z toho budou hrozní haranti nebo já budu děsná matka, v ideálním případě obojí. A když se na sebe kouknu kritickým okem, tak si říkám, že takovýho haranta jako jsem já bych teda nechtěla (a to jsem ještě realtivně slušná: nekouřím, nepiju, drogy nezkouším..)

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:01
- Nahlásit

inu
Vy máte Fakýše, pani, vy jste omluvená
ooo děkují panííí

Jináč já si taky myslím že nejsem ten nejvhodnější materiál k chovu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:05
- Nahlásit

inu
když je fakt že mě děcka neberou a co je tak potkávám tak mě spíš odpuzujou

Jestli se ,slečno,nepletu,my musíme se znáááááát,
věřte mi nebo ne,my musíme se znáááát
s těma pudama jsi asi jediná, zbytek světa si myslí ženská = automaticky touha po dětech
Se hlásim do klubu, sem na tom stejně ne-li hůůř

já teda dítě mám,ale sem na tom naprosto stejně už od dětství,kdy jsem snad nikdy nenahlídla zvědavě do kočárku,pokud v něm náhodou neležel čokl

inu
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:06
- Nahlásit

Fajka
Copak, pani, potřebujete atypickej náhubek, máte křivé nohy, kapří hřbet, barvu zakázanou standardem nebo jste jen nebyla zbonitována pro svou nedostatečnou povahu?

inu
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:08
- Nahlásit

davidkova renata

Tak hlavně ať si to tady to dítě nepřečte, nebo budete už po zbytek života krkavčí matka

Jestli se známe, to nevím, ale když vidím ty malý smrady, jak jsou *kůl* a jedním dechem vykouří cígo a za rohem utlučou hada, tak si říkám, že by se mi ty hodné děti mezi nima eště pokazily Ale hlavně mi chybí ty pudy

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:10
- Nahlásit

inu
Copak, pani, potřebujete atypickej náhubek, máte křivé nohy, kapří hřbet, barvu zakázanou standardem nebo jste jen nebyla zbonitována pro svou nedostatečnou povahu?
tag nějak komplet všecko dohromady

ale sem na tom naprosto stejně už od dětství,kdy jsem snad nikdy nenahlídla zvědavě do kočárku,pokud v něm náhodou neležel čokl
se ve vás nějak poznávám pani...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:11
- Nahlásit

inu
Tak hlavně ať si to tady to dítě nepřečte, nebo budete už po zbytek života krkavčí matka
vono se to už stejnak dávno provařilo,je mu skoro 18,takže tak dlouho sem to tajit nedokázala
Ale hlavně mi chybí ty pudy
no jo,helejte,todle je věc pudová...buď to pude nebo ne

inu
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:15
- Nahlásit

Fajka
Jak už jsem psala, fakýš to jistí. Vy už máte vodpracováno i na příští reinkarnaci

davidkova renata

O jéje

Vono to asi pude. Teda jako nácvik zatím dobrej, ale pořád tam chybí taková ta.. no, když kouknete na to holohlavý uřvaný, tak se ve mě nevzedme něha, ale panika a úprk.
Kdepak, mě by taky nezbonitovali

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:18
- Nahlásit

inu
holohlavý uřvaný, tak se ve mě nevzedme něha, ale panika a úprk
Mě se zvedne kufr
No nic,přátelé,jdu venčit,snad potkám co nejmíń harantůch...

inu
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2008 14:22
- Nahlásit

Mě se zvedne kufr

No dobře, já to nechtěla psát takhle na plnou hubu

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání