Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tak tohle je opravdu humus - je mi zle !!!!!
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:49
- Nahlásit

http://azpravy.atlas.cz/domov/krimi/154748-drastic ke-snimky-reznik-pripravoval-sousedova-psa-do-klob as.aspx

Občas si něco přečtu, ale tohle nevstřebám, ač jsem se dostala jen k prvnímu odstavci, dál jsem číst nemohla jelikož se mi zvedal žaludek a udělalo se mi zle, jelikož se mi dle první věty udělal obraz před očima a nemohu se toho zbavit.
Těhotným nedoporučuji vůbec.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 14:53
- Nahlásit

emikami
tady máš paralelní vlákno,už se to ventilovalo
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_7773_0.html

jeany
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 16:07
- Nahlásit

Pan "řezník" pracoval v obchodě v naší čtvrti, prodával mimojiné vlastní klobásky. Kdyby tak lidé tušili z čeho je dělal. Jeho manželka se netají tím, že psi chytají a zabíjejí. "Vždyť je to jako zabít prase." Je to hnus a bohužel se nic proti tomu nic nedělá. Pověsit ho i s manželkou na hák a poskytnout mu to samé potěšení jako pejskovi. Je mi moc líto nešťastného majitele a ten pohled na vlastního pejska musel být děsivý.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 16:19
- Nahlásit

jeany
Jeho manželka se netají tím, že psi chytají a zabíjejí
tak ho předhodte hygienikům,ti mu proženou perka,psi nejsou jateční zvířata a neprošli žádnou veterinární kontrolou,co jestli byli nemocní a lidí mohou mít po požití klobásek nějaké závažné zdravotní problémy?Kontrola masa na jatkách je celkem přísně vedená a musí splnovat řadu kritérií,aekovej kripl si skutečně nemůže dělat klobásy z čeho chce a prodávat je lidem v krámě!!!!

aren
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 18:07 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

I kdyby to bylo jako "zabít prase", nešlo o jejich zvíře, ale o zvíře sousedovo. Tudíž krádež.
Jinak jako hnus, no, taky mu přeju to samé.

emikami
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2008 22:18
- Nahlásit

Už radši snad na nic klikat nebudu, protože tohle je opravdu hrozné, vy jste dokázali číst dál? po té co ten ožralý chlap řekl něco sousedovi? Já fakt ne, nevím co tam je, ale bojím se číst dál, mě fakt bylo zle. Opravdu ten pán, když tam viděl toho svého psa, to muselo být krutý, ještě že tam šel chlap, no snad tohle chlapi přece jen lépe zvládnou, i když dle toho jací, ale co kdyby tam vešlo třeba díte, no nebo panička, ani si nedovedu představit, že bych něco takového mohla vzhlédnout, a ještě navíc pohled na svého psa, je to hrozné, a jak to dopadlo s tím chlapem, udělali s ním něco?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 08:56
- Nahlásit

emikami
podle mě na něj udělaj ty ty ty a idiot bude chytat psy dál, a když ho zase chytou tak o5 pohrozí vztyčeným prstíkem a tak dále, a tak dále ....

mac1
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 09:40
- Nahlásit

emikami
kdyby tohle udělal mému psovi a já tam vešla a viděla to, tak řezník jde sedět za zabití , protože předpokládám, že by byl silnější než já .......a já bych házela balonek svému pejsovi za duhovým mostem, byli bychom spolu

Šárka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 18:21
- Nahlásit

Kde má ten řezník obchod, nebo kde bydlí?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2008 19:27 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Šárka
Kde má ten řezník obchod, nebo kde bydlí?
tady to je zkopčeno z LB
Tak info je, že pán se jmenuje Josef Jaša. Utýraný pejsek byl jeho dobrých přátel, což mně opravdu překvapilo. Prý na něj měl zálusk už dávno, přátele nepřátele. Jinak se o něm opravdu obecně vědělo, že psy chytá a používá je zejména na jmenovanou výrobu psího sádla. Bydlí ve vesničce Lukov nedaleko Zlína. Psi tam mizí už leta, ale dokažte něco. Myslím, že i o prodeji psího sádla věděla většina spoluobčanů a teď o tom radši mlčí. Myslím, že hodně z nich ho od něj kupovalo .

a ještě
Pokud vím, tak trestní oznámení podáno je. Pejsek je na pitvě a pokud se prokáže, že ho "stahoval" za živa, tak mu hrozí "až" jeden rok vězení. Bohužel zatopit, to fakt nevím moc jak. Když to tak řeknu, je to bývalé velké komunistické prase, ve vesnici docela mocné, takže těžko říct. Snad ta ostuda a to že zabil psa zrovna svým přátelům, se kterýma vymetal večírky je pro něj už tak dost potupa. Nemluvě o jeho příbuzenstvu...syn s manželkou doktoři bydlící o pár domů vedle... S námětama to půjde dost těžko. Ale myslím, že klobásy si už od něj nikdo nekoupí...
Prodejna je prý už dva roky zavřená bo je v dúchdu.Sem netušila,že takový monstra maj taky nárok na důchod

Majdalenka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 19:23
- Nahlásit

Pan Klačánek je náš soused. Moc ho to vzalo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 19:28
- Nahlásit

Majdalenka
Pan Klačánek je náš soused. Moc ho to vzalo.
podal na toho šmejda TO ?

Majdalenka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 19:34
- Nahlásit

To nevím, zkusím zjistit...

Majdalenka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 19:44
- Nahlásit

Tak prý určitě podal. Teď se prošetřuje na pitvě, jestli byl před tím pejsek týrán, za to prý může řezník dostat až pět let. Říkala babička, která taky ví všechno...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 19:45
- Nahlásit

Majdalenka
koukni sem, (možná se budeš muset registrovat)třeba by tomu pánovi nějak pomohli,sám bude asi bezdradnej vzhledem k věku..
http://diskuze.lovcibestii.org/viewtopic.php?f=24& t=283

Šárka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2008 19:55
- Nahlásit

Rozbít mu okna.....

bea
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 13:44
- Nahlásit

Šárka
Spíš hubu

Fík
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 13:46
- Nahlásit

bea
Šárka
Nebo obojí

Majdalenka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 13:54
- Nahlásit

Ono už teď je dost velké haló po celé dědině, protože to bylo NA NOVĚ!

janushka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 15:06
- Nahlásit

A což ještě titulek v AHA či Blesku...znějící: "Bratr vrah a sestra krade! Povedená rodinka!" Moc pěkné čtení. Přišla jsem k tomu náhodou a myslím, že mají celá rodina z ostudy kabát jak se tak říká.

janushka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 15:25
- Nahlásit

Tak ještě je to i v Šípu.... a já jsem si říkala, co to bylo za bulvár... Ale určitě to bylo i v Blesku nebo tom AHA.

http://sip.denik.cz/krimi/bratr-pojida-psy-sestra- krade20080402.html

Tak kdo se chce mrknout, fakt pěkná rodinná reklama.

Johule
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 15:33
- Nahlásit

Omluvy se ale rodina poškozeného dosud nedočkala. "To k nim jako mám dojít, kleknout na kolena a prosit za odpuštění?" utrhovala se řezníkova manželka. Jako satisfakci hodlali manželům Klačánkovým poskytnout jen sádlo z jejich pejska s tím, že je dobré na astma pro jejich vnuka.

tak to je dost drsny

argosek
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2008 15:39
- Nahlásit

ako satisfakci hodlali manželům Klačánkovým poskytnout jen sádlo z jejich pejska s tím, že je dobré na astma pro jejich vnuka.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání