| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:41
- Nahlásit
bullvnouzi
To víš, Boris má modré amstafy, tudíž je to pan Chovatel. Zbytek je každému ukradený, hlavně že mají svoji modrou vyžranou obludku na gauči.
BTW včera jsem zase obdivovala Bucku. Budu ji muset vyfotit, začíná se nádherně svalit.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:43
- Nahlásit
bullvnouzi
Ať se poeá, wardog má psa s PP z nějaké dupy zadara.
Však na co povaha, důležitější je, že má amstaf hrubé kosti, velkou hlavu, modrou barvu, a každý druhý dysplazku nebo alergie. Výkon je nezajímá.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:45
- Nahlásit
bullvnouzi
že tys holka nešťastná naplno projevila tu vlastnost - se s ničím nemažu
Já někdy když mě někdo s*re, obzvlášť dýl na určité téma,tak už jen z principu, jen abych mu oponovala řeknu i věci který si až tak nemyslím a nechávám se unýst, je to dětinské, vím.
Já myslím, že by měl člověk soudit podle toho co vidí a já tvýho psa viděla a viděla ho hlavně i mezi jinými psy, takže......
tyhle debaty on line se dají strašně snadno blbě pochopit, z oka do oka a osobní dojem je 100 x důležitější
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:46
- Nahlásit
jasný amstafy normálně necháme sežrat páč sou na hovno ne???
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:52 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
sarax
Hele, neber si to, oni nám totiž na stafordech zase nutí oopak ale nebudem to tu rozjíždět, ni?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:53
- Nahlásit
Mucholabka
hele, u ast se fakt nedělaj rtg?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:55
- Nahlásit
Mel
Myslím, že povinné to nemají, nebo snad ano? Zrovna na stafordech o tom nedávno vášnivě diskutovali a dolši k tomu, že to dělat nebudou.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 11:01
- Nahlásit
Mucholabka
to nějak moc nechápu, že se to nedělá celoplošně u všech plemen.... mi to přijde celkem dost důležitý.. jenže já mám psy pro radost a na práci, takže je chci mít zdravý... jenže každej má priority holt někde jinde
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 11:05
- Nahlásit
Mel
Stafordářům to důležité asi nepřipadá, důležitější je pro ně barva a pak se plemena mají někam ubírat a proto uznávám pity a vůbec dál to nebudu rozkecávat.
|
suri
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 14:08 - Změnil/a: suri
- Nahlásit
bullvnouzi
Bych se do takových debat ani radši nepouštěla, je to vše věc názoru a to za ty nervy nestojí. A ještě ve výsledku z tebe někdo udělá podvodnici. My co tě známe víme, že to tak není, ale u těch co tě neznaj a mohli by to být eventuálně budoucí zájemci nějakého psa ze stránek, by to mohlo ovlivnit, což by byla škoda.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:46
- Nahlásit
nechápu souvislosti
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:47
- Nahlásit
Jen mi ten začítek, o těch co kazí pověst, až moc pasoval na jednoho člověka, co chtěl pitům taky "pomáhat" ... bullvnouzi, víš kdo ne?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 17:50
- Nahlásit
Jé tam byl wardog, uááááá to musela být prča
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 12:24
- Nahlásit
Deset dnimimo a dovidam se ze nejen Mafovi, ale i me se tu kazi povest, protoze jasem uz rok nerozlucne spojena s Bull v nouzi a tudiz to mam vse tez na triku.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 13:44
- Nahlásit
Fuissem f klidůůů.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 20:47
- Nahlásit
bullvnouzi
Sem v kliduuuuuu, jen sem celou noc ztravila v autobuse a to se pak nikdy nevyspim, a takhle pak pisu jak tele.
|